GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Vajon most mit gondol Magyarország Gyömrőről?

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2023.10.01.
 Vasárnap
Ma Malvin napja van.
Holnap Petra napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,25 Ft
   CHF árfolyam
   405,32 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 09. 07:52     


Vajon most mit gondol Magyarország Gyömrőről?
Azt mondom, több százmillió ÁFA csalás? Azt mondom, Tiéd minden vállalkozás Gyömrőn? Azt mondom, láttam egy fotót, amin fehér port szívsz? Azt mondod, "jó itt élni, más sem csinálná jobban". Azt mondod ez a Chewbacca (Csubakka) védelem.

Most milyen a híre Gyömrőnek Levente? Nem olyan régen még azért nyilatkoztál, mert Gyömrő rossz színben tűnik fel mindenhol a médiában, éppen ezért - vagy másért - visszavontad a Horthy tér átnevezést és Fő tér lett belőle.


Most pedig minden média Tőled és furcsa hobbijaidtól visszhangos.


Vajon most mit gondol Magyarország Gyömrőről, a "Romantika Fővárosáról"? Ugyan nincs már Horthy tér, viszont annál durvábbak a fotók, amik megjelentek.

 

Azt hiszem, hogyha Te előre látod ezt, akkor inkább a Horthy teret választod, mintsem azoknak a fotóknak a nyilvánosságra kerülését, amelyek most körbejárják a médiát. Ugye Te sem gondoltad volna felebarátaidról, hogy ennyire nem keresztényi eszközökkel ugrasztják ki a mezei sast a bokorból?

 

Azt előre leszögezném, hogy nem tartom morálisan helyesnek, ha valakit a magánéletével, intimszférájával támadnak, ugyanis a Te politikai karrierednek nem ezek miatt kellene véget érnie, és nem is ennyire későn. Viszont azt sem tartom morálisan helyesnek, ha egy politikus akármilyen körülmények között fehér port szippant az orrába, mivel - elvileg - Nektek, politikusoknak kellene a társadalom felé egyfajta példát mutatni, abban pedig megegyezhetünk, hogy nem ez a jó példa, főleg, hogy ez fehér poros story nem az első volt Veled kapcsolatban. Én pedig vagyok annyira kispolgár, hogy elhiszem a bulvár-, és nem bulvár lapoknak, amit elém tesznek.

 

Az sem jó példa, hogyha valaki bűntető perben gyanúsítottként szerepel. Az már csak hab a tortán, hogy a vád szerint bűnszervezetben elkövetett adócsalásról van szó - amelyet többen is számlagyárként emlegetnek és-, amelyben több százmillió forinttal károsították meg az államot az elkövetők. És akkor a tábornok per néven elhíresült tárgyalásokról ne is beszéljünk.

 

A HírTV Célpont című műsorában viszonylag korrekt tájékoztatást kaphatott a néző arról, hogy mi is folyik Gyömrőn. Téged egyfajta személyi kultusz övez a városban. Igaz, Gyömrő épült-szépült tevékenységed idején, de - ahogy a műsorból is kiderült - ennek haszonélvezői elsősorban Te vagy és a képviselő-testület tagjai, akik Gyömrőn szinte minden vendéglátó-, szórakozóhelységet és egyebet birtokolnak. De tudjuk, hogy a lakosságot milyen jól meg lehet vezetni egy szökőkutas körforgalommal, vagy egy "MULTI MAKK"-os útfelújítással vagy azzal, hogy egy kifestett intézményt akartok Szűcs Lajossal (Fidesz) együtt új építésként feltüntetni. A helyi kiadványok is csak a szép és jó dolgokkal vannak tele, míg a sötét valóságokat titkok övezik.

 

Neked, illetve Nektek ebbe a kiskirálykodásba kellett volna már belebukni és nem pár szaftos bulvár fotóba és nem most, hanem már réges régen.

 

De ha már így alakult, akkor nincs mit tenni, el kell fogadni, az időt visszapörgetni nem lehet.

 

Viszont kedden (2014. 06. 10-én) a minimum ezek után, hogy felállsz, kipakolod az irodádat és lemondasz. Ez nem egy lehetőség, hanem kötelesség számodra!  A képviselő-testületnek pedig kötelessége lenne Téged a távozás útján követni.

 

Most megmutathatod mennyire fontos Neked, illetve a testületnek, hogy miket beszélnek Gyömrőről és, hogy mennyire vagytok lokálpatrióták.

 

Nektek azonnal és véglegesen távozni kell a közéletből, a politikából!

 

Tudom, hogy Nélküled most még a lakosok nehezen tudják elképzelni a jövőt, de megnyugtatok mindenkit, hogy van még új a Nap alatt és, amennyiben jó döntést hoznak a választópolgárok, tovább fejlődhet a város, amelyre őszintén kijelenthetik majd, hogy "jó itt élni".

 

Az még elgondolkodtató, hogy egy ilyen tekintélyes biztonsági szakértőnek, mint személyed, hogyan lehetett eltulajdonítani egy mezei suhancnak a személyi számítógépét a hivatali helységből, amelyre a bejutás csak a titkárságon keresztül biztosított.

 

Azt mondom, több százmillió ÁFA csalás? Azt mondod, "jó itt élni, más sem csinálná jobban". Azt mondom, Tiéd szinte minden vállalkozás Gyömrőn? Azt mondod, "jó itt élni, más sem csinálná jobban". Azt mondom, láttam egy fotót, amin fehér port szívsz? Azt mondod, "jó itt élni, más sem csinálná jobban". Azt mondod ez a Chewbacca (Csubakka) védelem. Én meg azt mondom...

Vízy Cs


További hírek

  Válasszon a célnak megfelelő hűtőberendezést!
2023. 09. 30. 10:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Mit tegyél, ha hullik a kutyád szőre?
2023. 09. 26. 11:51 gyomroi-hirhatar.hu
  Többdiplomás nőknek keres takarítói munkát Demszky Gábor
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Állítólag nettó 385 ezer a magyar átlagkereset
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Orbán Ráhel egyetemi ismerősei is jól jártak
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Így lesz egészséges a marantád!
2023. 09. 21. 12:57 gyomroi-hirhatar.hu
  A jó alvás titka csecsemőkorban
2023. 09. 21. 12:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Módszerek, amikkel könnyebb lesz a kétoldalú ragasztó eltávolítása
2023. 09. 21. 12:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Hogyan működik az időpontfoglaló rendszer egy vállalatirányítási szoftverben?
2023. 09. 21. 12:50 gyomroi-hirhatar.hu
  Báj és könnyedség
2023. 09. 21. 12:48 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport