GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Minden szavazatra szükség van: ez itt a mi hazánk!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2020.01.19.
 Vasárnap
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.
   EUR árfolyam
   335,49 Ft
   CHF árfolyam
   312,22 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 03. 29. 08:44     


Minden szavazatra szükség van: ez itt a mi hazánk!
A Fidesz ismételten trükközik a választások előtt: ha egy határon túli, kettős állampolgársággal rendelkező magyar úgy dönt, akkor egyéni jelöltre is leadhatja voksát.

A Fidesz ismételten trükközik a választások előtt: ha egy határon túli, kettős állampolgársággal rendelkező magyar úgy dönt, akkor egyéni jelöltre is leadhatja voksát.

 

A határon túli magyarok újabb kiváltságban részesülnek a kormány részéről (ITT), míg a magyarországi lakcímmel rendelkező, ám külföldön tartózkodó állampolgáraink hátrányos megkülönböztetésben részesülnek.

 

 

 

A „gazdasági menekültek”, akik a kormány gazdaságpolitikája miatt lettek munkanélküliek és új munkahelyek hiányában kényszerültek elhagyni hazánkat. Valószínűleg Ők nem a Fideszre tennék le a voksukat és ezt a kormánypártok is tudják.

 

A határon túli, kettős állampolgársággal rendelkező magyarok szavazhatnak levélben is, míg a külföldön dolgozó, de magyarországi lakcímmel rendelkező állampolgáraink csak személyesen adhatják le voksukat. Eközben a Fidesz - tulajdonképpen - több száz szolgálatot teljesítő magyar katonától vonta meg szavazati jogát, számukra ugyanis nem biztosítják sem a levélben történő szavazást, sem pedig a mozgó urna lehetőségét.

 

A kormány új trükkje pofátlan és vérlázító is egyben.

 

A határon túli magyarok választhatnak, hogy levélben szavaznak csak listára vagy listára és egyéni jelöltre is kívánnak szavazni csak úgy, mint mi. Utóbbi esetben nem kell mást tenniük, mint szerezni egy magyarországi lakcímet (ezt vélhetően a Fidesz biztosítja majd a fideszes és egyes függetlennek nevezett település/kerület önkormányzatán keresztül) és besétálni a kijelölt okmányirodába, akár a választások napján is, mivel a hivatalok kivételesen még vasárnap is nyitva lesznek. A lakcímkártyát igénylő személy még a helyszínen hozzájut okmányához, amire mi heteket szoktunk várni és előre időpontot szoktunk egyeztetni, hogy ezen okmányunkat egyáltalán elintézhessük.

 

Így magyarországi lakosként leadhat egy listás és egy egyéni szavazatot is, igaz akkor esetleges levélszavazatuk érvénytelen. Valószínűleg sokan élnek majd ezen Fidesz adta jogukkal, főleg ott, ahol mégsem sikerült annyira jól a szavazókörzet átrajzolása!

 

Ne feledjük, hogy 2005-ben a Fidesz a kettős állampolgárságról szóló népszavazás kapcsán kijelentette, hogy elképzelésük szerint szavazati jogot nem kapnának a külhoni magyarok, ezzel szemben mára már nem csak listára, de egyéni jelöltre is szavazhatnak, ha úgy akarják. De már megszoktuk a Fidesz hazugságait.

 

Vélhetően a kettős állampolgárok utaztatását is megoldja majd a Fidesz vagy áthárítják ezt a feladatot ál civil szervezetükre a CÖF-re, természetesen a mi pénzünkön ezt is. De lehet, hogy Simicska Közgépe vagy Mészáros valamelyik gázszerelő cége már utazási iroda is lett itt a fene nagy jó létben. Természetesen a rezsicsökkentés jegyében csakis tömött buszok indulhatnak el hozzánk.

 

Ezért 2014. április 6-án senki nem maradhat otthon, mindenkinek el kell menni szavazni, illetve élnie kell szavazati jogával!

 

A választások közeledtével a helyzet egyre súlyosabb és kritikusabb! A Fidesz – de elsősorban a Párt vezére - fél attól, hogy rabló hadjáratuk áprilisban véget ér és ennek kivédése érdekében mindent meg fognak tenni, efelől senkinek ne legyenek kétségei! A Párt vezére, Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor nem tud veszíteni. Mivel a választást nagy valószínűséggel elveszítené, ezért mindenféle sportszerűtlen, alattomos, aljas, undorító és gerinctelen lehetőséget felhasznál annak érdekében, hogy országunk királyának érezhesse még magát. Megalomán, beteges hatalomvágy jellemzi a Fideszt, de elsősorban Orbán Viktort, aki választási nyeresége esetén valószínűleg valóban „folytatja” az elmúlt négy évet és lassan, de biztosan Kin Jong Un, Észak-Korea diktátorának európai megfelelője lesz.

 

A törvényes keretek között mindenki adja le szavazatát április 6-án és erre bíztassa rokonait, családtagjait, ismerőseit, barátait, kollégáit is!

 

Mi döntsünk saját életünkről, sorsunkról és arról, hogy milyen országban szeretnénk élni a következő négy évben és, hogy milyen politikusokat akarunk magunknak, ne pedig mások tegyék meg ezt helyettünk, akik csak az anyagi- és egyéb kiváltságokban részesülnek!

 

Vízy Cs.


További hírek

  Betelt a pohár, véget vet a kormány a börtönbiznisznek
2020. 01. 18. 18:00 gyomroi-hirhatar.hu
  Kellemetlen meglepetés érhet februárban, ha ezt elmulasztod
2020. 01. 15. 13:04 gyomroi-hirhatar.hu
  Egy gyömrői cég az egyik legnagyobb adós
2020. 01. 14. 14:59 gyomroi-hirhatar.hu
  Idén nem korcsolyázhatnak a gyömrőiek
2020. 01. 07. 11:02 gyomroi-hirhatar.hu
  Bíróság elé állhatnak a Pest megyei ittas vezetők
2020. 01. 06. 09:49 gyomroi-hirhatar.hu
  Egy sokoldalú és nőies táskára vágysz? Mi megtaláltuk!
2019. 11. 21. 15:01 gyomroi-hirhatar.hu
  Minden rendben, Orbán megtalálta Aczél elvtárs politikai végrendeletét
2019. 11. 16. 10:49 hirhatar.hu
  „Nettó árulás” – kirakják az MSZP-ből a budafoki kollaboránsokat
2019. 11. 16. 10:49 hirhatar.hu
  Lemondásra szólították fel a szexbotrányba keveredett budaörsi polgármestert
2019. 11. 09. 13:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatékony bőrápolás rendszeres sportolás mellett is
2019. 10. 17. 16:46 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport