GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Ki jön Gyenes Levente után?

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2020.05.30.
 Szombat
Ma Zsanett, Janka napja van.
Holnap Angéla napja lesz.
   EUR árfolyam
   348,35 Ft
   CHF árfolyam
   325,83 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2017. 03. 05. 12:02     


Ki jön Gyenes Levente után?
Eddig hárman jelentették be, hogy az áprilisi időközi polgármester-választáson elindulnak. A Gyömrő 2000 Kör támogatottja, a Munkáspárt választottja, harmadikként pedig egy független jelölt is jelezte indulási szándékát a gyömrői polgármesteri székért.

Képen: Mezey Attila, Gyenes Levente / forrás: facebook


Április 23-án azért tartanak időközi választást Gyömrőn, mert Gyenes Levente, a település volt polgármestere januárban méltatlan lett a tisztség betöltésére, a törvények szerint újrázhatna, de nem indul Gyömrő polgármesteri székéért, inkább a város projektmenedzsere címet választotta, miután a bírósági ítélet után Gyenes (Gyömrő 2000 Kör) a Pest Megyei Kormányhivatal felügyelete mellett adta át feladatát Mezey Attila alpolgármesternek (Gyömrő 2000 Kör).

 

Eddig hárman lennének polgármesterek

 

A Gyömrő 2000 Kör támogatottja a város jelenlegi alpolgármestere, a Munkáspárt egy ez idáig ismeretlen választottja, harmadikként pedig egy független jelölt jelezte indulási szándékát a gyömrői polgármesteri székért.

 

Hármuk közül a legkevesebbet a Munkáspárt jelöltjéről tudhatnak a gyömrőiek. A pártot ugyan már nyilvántartásba vette a Helyi Választási Bizottság (HVB), azonban a munkáspárti jelölt ez idáig nem ismert. A tavalyi időközi választáson Kovács Istvánt indította a baloldali szervezet, akkor kevesebb, mint száz voksot szerzett. Feltehetően nem is szeretett volna sokkal jobb eredményt elérni, mert a kampány finisben egy ATV riportban azt nyilatkozta, nem akar túl sok szavazatot kapni. Célja csupán csak annyi volt, hogy az emberek a választáson találkozzanak a Munkáspárt nevével – magyarázta a jelölt a műsorban.

 

Gondolt egyet, és elindul a megméretetésen

 

Egy középkorú gyömrői családapa arra készül, hogy elindul az időközi polgármester-választáson. Békefi Miklós , Gyömrő Független polgármester-jelöltje tegnapi Facebook-bejegyzésében írta meg, melyek azok a tényezők, melyek miatt elindul a választáson.

 

 Képen: Békefi Miklós , Gyömrő Független polgármester-jelöltje/ forrás: facebook

 

Mint, ahogy azt közösségi oldalán írja, az alábbi gondolatok motiválták, hogy megmérettesse magát a polgármesteri székért:

 

„Tanúja voltam azoknak a változásoknak, amelyek az elmúlt évtizedekben Gyömrőn zajlottak, és annak is, hogy ezeket a változásokat – melyek között számos pozitív fejlemény is volt! – nem mindenki fogadta egyforma lelkesedéssel.”

 

„Magam is sokszor nyilvánítottam véleményt a városban történtekkel kapcsolatban, úgy a baráti körömben, mint a legtöbb helyi lakos által látogatott Facebook-csoportban.”

 

„Ennek nyomán egyre többször fejezték ki ismerősök és ismeretlenek azt a gondolatot – amely ezzel párhuzamosan bennem is megfogalmazódott –, miszerint a tapasztalataimból, a végzettségeimből és a hozzáállásomból adódóan a véleményem kinyilvánításnál többet is képes lennék tenni a városunkért.”

 

„Ezért vállaltam el, hogy a polgármester-választáson elindulva juttatom kifejezésre azokat az értékeket, amelyek hozzá tudnak járulni Gyömrő fejlődéséhez és még élhetőbbé tételéhez.”

 

A közösségi oldalán egy másik bejegyzésében már be is mutatta választási programját, melynek címe „Egy élhetőbb Gyömrőért”. A teljes Facebook-bejegyzés itt olvasható.

 

A népszerű helyi csacsogós csoport közösségi oldalán már el is kezdődött a független jelölt szervezett széttrollkodása. De hát, így megy ez a kampányok idején a ”Mi kis falunk”-ban.

 

A postaládákban is elindult a kampány, leggyorsabb a Gyömrő 2000 Kör volt

 

Mezey Attila polgármesterjelölt szóróanyaga érkezett meg leggyorsabban a postaládákba. A fényes papapírra nyomtatott színes kiadványból a kisváros lakói megtudhatják, hogy a település alpolgármestere nagyon elégedett eddigi munkásságával, és ezt ígéri a jövőben is.

 

A kiadványban olyan szlogenek olvashatóak, mint például:” Jó Itt Élni, Gyömrő!", vagy ”Nekünk fontos ez a város."  Meglepetést a vastag betűs feliratok sem okozhatnak az olvasónak, mert ezek a szövegek rendszeresen felbukkannak a városban, óriásplakátokon, villanyoszlopokon, a helyi újságban, autókon és természetesen a kampány kiadványokban is. Korábban a volt polgármester is ilyen jelmondatokkal operált a választások idején, annak ellenére, hogy nem Gyömrőn élt, hanem Gödöllőn egy luxusvillában.

 

 

A szórólapon Gyenes Levente is támogatásáról biztosította a korábban az MDF-ben politizáló Mezeyt, aki akkor tett különös hírnévre szert, mikor 2012-2013-ban személyesen állt egy országos felháborodást kiváltó jobbikos kezdeményezés élére, aminek köszönhetően Horthy Miklós kormányzóról nevezték el a város főterét.

 
GYHTovábbi hírek

  Varázslat fotókból
2020. 04. 15. 09:13 gyomroi-hirhatar.hu
  A személyforgalom előtt lezárják az országhatárokat
2020. 03. 16. 12:40 gyomroi-hirhatar.hu
  A járvány ellenére is engedélyezik a piacozást Gyömrőn
2020. 03. 15. 12:24 gyomroi-hirhatar.hu
  Több tízmilliót is bukhat Gyömrő a telekügyleten
2020. 03. 13. 12:32 gyomroi-hirhatar.hu
  Nincs egyezség a körbár ügyében
2020. 03. 12. 13:12 gyomroi-hirhatar.hu
  Vecsésen lett meg a nagyértékű gázkazán
2020. 03. 12. 12:37 gyomroi-hirhatar.hu
  Ezek a nagyrendezvények maradnak el Gyömrőn a vírus miatt
2020. 03. 12. 10:18 gyomroi-hirhatar.hu
  Vészhelyzet: korlátozzák a belépést a magyar határon
2020. 03. 11. 15:07 gyomroi-hirhatar.hu
  Már bevált módszerrel passzolják el Gyömrő vagyonát
2020. 03. 09. 15:34 gyomroi-hirhatar.hu
  Úgy ad el Gyömrő, hogy közben majdnem 700 ezret fizet
2020. 03. 06. 13:53 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport