GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Ki jön Gyenes Levente után?

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2019.11.18.
 Hétfő
Ma Jenő napja van.
Holnap Erzsébet napja lesz.
   EUR árfolyam
   335,36 Ft
   CHF árfolyam
   306,01 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2017. 03. 05. 12:02     


Ki jön Gyenes Levente után?
Eddig hárman jelentették be, hogy az áprilisi időközi polgármester-választáson elindulnak. A Gyömrő 2000 Kör támogatottja, a Munkáspárt választottja, harmadikként pedig egy független jelölt is jelezte indulási szándékát a gyömrői polgármesteri székért.

Képen: Mezey Attila, Gyenes Levente / forrás: facebook


Április 23-án azért tartanak időközi választást Gyömrőn, mert Gyenes Levente, a település volt polgármestere januárban méltatlan lett a tisztség betöltésére, a törvények szerint újrázhatna, de nem indul Gyömrő polgármesteri székéért, inkább a város projektmenedzsere címet választotta, miután a bírósági ítélet után Gyenes (Gyömrő 2000 Kör) a Pest Megyei Kormányhivatal felügyelete mellett adta át feladatát Mezey Attila alpolgármesternek (Gyömrő 2000 Kör).

 

Eddig hárman lennének polgármesterek

 

A Gyömrő 2000 Kör támogatottja a város jelenlegi alpolgármestere, a Munkáspárt egy ez idáig ismeretlen választottja, harmadikként pedig egy független jelölt jelezte indulási szándékát a gyömrői polgármesteri székért.

 

Hármuk közül a legkevesebbet a Munkáspárt jelöltjéről tudhatnak a gyömrőiek. A pártot ugyan már nyilvántartásba vette a Helyi Választási Bizottság (HVB), azonban a munkáspárti jelölt ez idáig nem ismert. A tavalyi időközi választáson Kovács Istvánt indította a baloldali szervezet, akkor kevesebb, mint száz voksot szerzett. Feltehetően nem is szeretett volna sokkal jobb eredményt elérni, mert a kampány finisben egy ATV riportban azt nyilatkozta, nem akar túl sok szavazatot kapni. Célja csupán csak annyi volt, hogy az emberek a választáson találkozzanak a Munkáspárt nevével – magyarázta a jelölt a műsorban.

 

Gondolt egyet, és elindul a megméretetésen

 

Egy középkorú gyömrői családapa arra készül, hogy elindul az időközi polgármester-választáson. Békefi Miklós , Gyömrő Független polgármester-jelöltje tegnapi Facebook-bejegyzésében írta meg, melyek azok a tényezők, melyek miatt elindul a választáson.

 

 Képen: Békefi Miklós , Gyömrő Független polgármester-jelöltje/ forrás: facebook

 

Mint, ahogy azt közösségi oldalán írja, az alábbi gondolatok motiválták, hogy megmérettesse magát a polgármesteri székért:

 

„Tanúja voltam azoknak a változásoknak, amelyek az elmúlt évtizedekben Gyömrőn zajlottak, és annak is, hogy ezeket a változásokat – melyek között számos pozitív fejlemény is volt! – nem mindenki fogadta egyforma lelkesedéssel.”

 

„Magam is sokszor nyilvánítottam véleményt a városban történtekkel kapcsolatban, úgy a baráti körömben, mint a legtöbb helyi lakos által látogatott Facebook-csoportban.”

 

„Ennek nyomán egyre többször fejezték ki ismerősök és ismeretlenek azt a gondolatot – amely ezzel párhuzamosan bennem is megfogalmazódott –, miszerint a tapasztalataimból, a végzettségeimből és a hozzáállásomból adódóan a véleményem kinyilvánításnál többet is képes lennék tenni a városunkért.”

 

„Ezért vállaltam el, hogy a polgármester-választáson elindulva juttatom kifejezésre azokat az értékeket, amelyek hozzá tudnak járulni Gyömrő fejlődéséhez és még élhetőbbé tételéhez.”

 

A közösségi oldalán egy másik bejegyzésében már be is mutatta választási programját, melynek címe „Egy élhetőbb Gyömrőért”. A teljes Facebook-bejegyzés itt olvasható.

 

A népszerű helyi csacsogós csoport közösségi oldalán már el is kezdődött a független jelölt szervezett széttrollkodása. De hát, így megy ez a kampányok idején a ”Mi kis falunk”-ban.

 

A postaládákban is elindult a kampány, leggyorsabb a Gyömrő 2000 Kör volt

 

Mezey Attila polgármesterjelölt szóróanyaga érkezett meg leggyorsabban a postaládákba. A fényes papapírra nyomtatott színes kiadványból a kisváros lakói megtudhatják, hogy a település alpolgármestere nagyon elégedett eddigi munkásságával, és ezt ígéri a jövőben is.

 

A kiadványban olyan szlogenek olvashatóak, mint például:” Jó Itt Élni, Gyömrő!", vagy ”Nekünk fontos ez a város."  Meglepetést a vastag betűs feliratok sem okozhatnak az olvasónak, mert ezek a szövegek rendszeresen felbukkannak a városban, óriásplakátokon, villanyoszlopokon, a helyi újságban, autókon és természetesen a kampány kiadványokban is. Korábban a volt polgármester is ilyen jelmondatokkal operált a választások idején, annak ellenére, hogy nem Gyömrőn élt, hanem Gödöllőn egy luxusvillában.

 

 

A szórólapon Gyenes Levente is támogatásáról biztosította a korábban az MDF-ben politizáló Mezeyt, aki akkor tett különös hírnévre szert, mikor 2012-2013-ban személyesen állt egy országos felháborodást kiváltó jobbikos kezdeményezés élére, aminek köszönhetően Horthy Miklós kormányzóról nevezték el a város főterét.

 
GYHTovábbi hírek

  Minden rendben, Orbán megtalálta Aczél elvtárs politikai végrendeletét
2019. 11. 16. 10:49 hirhatar.hu
  „Nettó árulás” – kirakják az MSZP-ből a budafoki kollaboránsokat
2019. 11. 16. 10:49 hirhatar.hu
  Lemondásra szólították fel a szexbotrányba keveredett budaörsi polgármestert
2019. 11. 09. 13:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatékony bőrápolás rendszeres sportolás mellett is
2019. 10. 17. 16:46 gyomroi-hirhatar.hu
  Royal Canin kutyaeledel
2019. 10. 17. 16:41 gyomroi-hirhatar.hu
  Hordozható hangszórók
2019. 10. 17. 16:21 gyomroi-hirhatar.hu
  Gyenes Levente Zoltán (Jó Itt Élni! Közösség) Gyömrő polgármestere
2019. 10. 14. 07:37 gyomroi-hirhatar.hu
  Orbán Viktor már szavazott - Ön szavazott már?
2019. 10. 13. 09:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Tilos lefényképezni a szavazólapot, de szelfi készíthető a fülkében
2019. 10. 13. 09:40 gyomroi-hirhatar.hu
  Mindenhol rendben megkezdődött a szavazás
2019. 10. 13. 08:21 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport