GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Horváth István: Kedves Levente!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2023.09.30.
 Szombat
Ma Jeromos napja van.
Holnap napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,25 Ft
   CHF árfolyam
   405,32 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 08. 09. 21:09     


Horváth István: Kedves Levente!
Nyílt levél Gyömrő polgármesterének.

Néhány napja Horváth István gyömrői önkormányzati képviselő nyílt levelet tett közzé portálunkon (ide kattanva olvashatják), melyre Gyenes Levente polgármester válaszolt a képviselőnek (ide kattanva olvashatják), majd Horváth képviselő az alábbi viszontválaszt jutatta el hozzánk. Ezt is változás nélkül, kommentár nélkül közöljük:

 

Tisztelt Polgármester Úr,

Kedves Levente!

 

Szándékosan vártam 3 napot levélváltásunkat követően, azt gondoltam ugyanis, hogy talán elnézést kell kérnem az erős megfogalmazásért, s neked van igazad a „sunyi” jelzővel kapcsolatban. A három nap viszont azt bizonyította, hogy teljesen találóan fogalmaztam meg a dolgot, hiszen mindketten tudjuk nagyon jól, hogy én soha nem lobbiztam alpolgármesterségért melletted. Azt gondoltam, hogy az elmúlt két napban, amikor is túllőttél a célon, lesz bátorságod bocsánatot kérni tőlem ezért a hazugságodért. Úgy fogtam fel, hogy te magad is szégyelled az elmúlt egy év tétlenségét az áldatlan állapot miatt, ami Gyömrő egészségügyi helyzetével kapcsolatos, s hogy ezen szégyenérzetedet leplezd, tettél ilyen valótlan kijelentést. Mindezt megértem. 

 

Megértem azért, mert úgy gondolom, hogy az a feszült életmód, amely nyomaszt, elvonja a figyelmedet Gyömrő ügyes-bajos ügyeiről. Ugye nem akarod azt állítani, Kedves Levente, hogy nincs abban valami furcsaság, hogy egy 48 órával korábban összehívott rendkívüli testületi ülés, amelyen, pénteken döntés született az egészségügyi kérdésben, és amit állításod szerint több konzultáció megelőzött, komoly felkészülés eredménye volt? Egy olyan ülés, amelyről az azt megelőző heti rendkívüli testületi ülésén még senki nem tudott, sőt, te magad sem. 


Csak az elmúlt 3 hónapban több rendes és rendkívüli ülés volt, ami már eleve a kapkodás és a szétziláltság benyomását kelti bármilyen külső szereplő számára, az hihető, hogy nagy előkészületek mellett egyetlen testületi ülésen napirendre nem kerül, soha nem beszélünk róla, csak a panaszok esnek be az önkormányzathoz és a képviselőkhöz, majd a nyár kellős közepén egy rendkívüli ülést követő héten egy másik testületi ülésen születik döntés. 


Örülök, hogy végre az egészségügyi kérdés áldatlan állapotával foglalkozik a város vezetése, természetesen magam is megszavaztam volna az előterjesztést, mert a HEGY az elsők között hívta fel a figyelmet erre a problémára. Eleve meg sem kellett volna szüntetni a gyömrői székhellyel működő orvosi ügyeletet 2013-ban.

 

Végezetül még egy mondat az alpolgármesteri tisztség kérdésre. Nagy megtiszteltetés, ha valakik alpolgármesterként tekintenek rám, de szeretnélek megnyugtatni, hogy a jelenlegi, dinamikátlan, kapkodó városvezetésben nem kívánok részt venni.


Ha azonban történt olyan az elmúlt időszakban, hogy valakik alpolgármesterként gondoltak rám, azt ugyanúgy megtiszteltetésnek veszem, mint azok támogatását, akik tavaly a polgármesteri indulásomban ambicionáltak.

 

Városunk iránti tisztelettel: Horváth István képviselő


Nyílt levél és a reakció:

Kapkodva születhet döntés Gyömrőn az orvosi ügyelettel kapcsolatban?

Gyenes Levente: Polgármesterként visszautasítom a sunyi jelződet


Cikkünk a témában:

Jön az új ügyeleti rendszer GyömrőnTovábbi hírek

  Válasszon a célnak megfelelő hűtőberendezést!
2023. 09. 30. 10:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Mit tegyél, ha hullik a kutyád szőre?
2023. 09. 26. 11:51 gyomroi-hirhatar.hu
  Többdiplomás nőknek keres takarítói munkát Demszky Gábor
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Állítólag nettó 385 ezer a magyar átlagkereset
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Orbán Ráhel egyetemi ismerősei is jól jártak
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Így lesz egészséges a marantád!
2023. 09. 21. 12:57 gyomroi-hirhatar.hu
  A jó alvás titka csecsemőkorban
2023. 09. 21. 12:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Módszerek, amikkel könnyebb lesz a kétoldalú ragasztó eltávolítása
2023. 09. 21. 12:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Hogyan működik az időpontfoglaló rendszer egy vállalatirányítási szoftverben?
2023. 09. 21. 12:50 gyomroi-hirhatar.hu
  Báj és könnyedség
2023. 09. 21. 12:48 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport