GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Az élvefogó patkánycsapda előnyei

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2021.12.07.
 Kedd
Ma Ambrus napja van.
Holnap Mária napja lesz.
   EUR árfolyam
   365,65 Ft
   CHF árfolyam
   351,06 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 08. 17. 13:25     


Az élvefogó patkánycsapda előnyei
Sem állatok, sem magtár nem szükséges ahhoz, hogy a kertünkben előbb-utóbb megjelenjenek a kellemetlen rágcsálók. Nyáron a forróság miatt ivóvizet keresve gyakori látogatók. Lássuk, miért érdemes élvefogó patkánycsapdát használni!

Mikor vessük be a patkánycsapdát?

 

Az egyszerű válasz: minél hamarabb. Érdemes már az első nyomok észrevételekor előre gondolkodni, hiszen rövid idő alatt egyre több rágcsáló keresheti fel a helyet. Egy-két kártevő esetén még könnyebb cselekedni, mint egy tucatnyival, ezért a patkánycsapdát már egy állat észlelésénél ajánlott beszerezni.

 

Rendelkezésre állnak klasszikus fémből vagy műanyagból készült patkány- és egérfogók, de nem minden esetben képesek a leghatékonyabb módon győzedelmeskedni.

 

Irtószer nélküli patkánycsapda

 

Talán elgondolkodunk, miért is érdemes élve elfogni a kellemetlen rágcsálókat? 

 

Nézzünk néhány esetet, amik bemutatják, miért nem érdemes minden alkalommal egyből a rágcsáló halálát okozó és a méregetetős csapdákat alkalmazni.

 

Erdők és mezők környékén nem csak rágcsálók, de egyéb, nagyobb erdei állatok is betévedhetnek a rágcsálócsapdákba. Nyulak, mókusok, ürgék és számos más kisállat eshet áldozatául egy szerencsétlen helyre kihelyezett csapdának, az elpusztult állatok utáni takarításról nem is beszélve!

 

A méreg használata nem minden esetben praktikus, hiszen gyermekeink és háziállataink is hozzáférhetnek. Akármennyire is emberek és házi kedvencek számára sem bizalomgerjesztőek az irtópépek, előfordulhatnak kellemetlen és akár halálos kimenetelű balesetek is.

 

Rácsos élvefogó patkánycsapda

 

A rácsos élvefogó csapdák azért praktikusak, mert nem szükséges semmilyen méreganyag használata a sikerhez. Sajt, kolbász, csokoládé vagy bármilyen, rágcsálók számára csalogató étel is megteheti a hatását.

 

A legnagyobb előnyük, hogy amennyiben mégis valamilyen erdei kisállat esik csapdába, sebesülések nélkül, biztonságosan engedhetjük el természetes élővilágába.

 

Azok számára, akik a patkányokat és az egereket sem szeretnék elpusztítani, csupán az otthon területéről elüldözni, szintén remek lehetőség lehet. Az elejtett állat könnyen szállítható a rácsos csapdában, és egyszerűen kiengedhető a szabadba. A VasMuszakiBolt.hu praktikus élvefogó csapdái könnyedén segítenek a rágcsálók barátságosabb eltávolításában!

 

Huzalból készült élvefogó csapda

 

A huzalból készült élvefogók előnye, hogy akár egyszerre 5-6 patkány vagy egér elfogására is képesek. A patkány annyit lát ilyenkor, hogy társainak sem esett baja, ezért ő is bátran betéved a csalogató étel szagára.

 

A huzalból készült típus az elszaporodott patkánypopuláció miatt a leghatékonyabb riasztó módszer. A csalogató ételt a belső kamrába helyezve az állat a csapóajtó miatt már nem tud kiszabadulni magától.

 

A VasMuszakiBolt.hu minőségi eszközei, szerszámai, valamint hatékony patkánycsapdái segítik Önt a ház körüli teendőkben és a kellemetlen rágcsálók elüldözésében!


További hírek

  Új generációs digitális pénzügyi szolgáltatók
2021. 11. 24. 14:06 gyomroi-hirhatar.hu
  Variációk építőjátékra
2021. 11. 18. 15:05 gyomroi-hirhatar.hu
  Mitől függ, hogy veszünk-e vagy sem? (+18)
2021. 11. 12. 21:18 gyomroi-hirhatar.hu
  Őszi és téli bakancsok kínálata 2021-ben
2021. 10. 20. 09:33 gyomroi-hirhatar.hu
  Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
2021. 09. 20. 17:15 gyomroi-hirhatar.hu
  Az akkumulátoros vibrátorok előnyei
2021. 09. 17. 23:08 gyomroi-hirhatar.hu
  Az élvefogó patkánycsapda előnyei
2021. 08. 17. 13:25 gyomroi-hirhatar.hu
  Mire jó a Billingo Marketplace?
2021. 08. 12. 12:29 gyomroi-hirhatar.hu
  Vicces ugrálójátékok kicsiknek… és nagyoknak
2021. 08. 12. 12:26 gyomroi-hirhatar.hu
  Milk & Honey – avagy mesésen finom whisky egyenesen Izraelből
2021. 07. 13. 19:25 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport