. Ma Ervin napja van.
Tegyen egy virtuális sétát Gyömrőn
2014-09-22 20:50:19
Tegyen egy virtuális sétát Gyömrőn

Tegyen egy virtuális sétát Gyömrőn

 

A Google Utcaképben – angol nevén Street View-ban – 360 fokos utcai panorámaképek keltik azt az érzést, mintha a valóságban is a város utcáin sétálna az ember. Körbe lehet fordulni, előre, hátra menni, le- és felnézni néhány kattintással.

 

Magyarország az 50. ország, ahol virtuális sétára indulhat bárki a Google Utcaképben. Világszerte több mint 8 millió kilométert lehet már így bejárni az interneten.

 

    1. Nyissa meg a Google térképet itt

    2. 1.A térkép bal oldalán található emberkét fogja meg, és vigye arra az utcára, amit szeretne megnézni,  ha a Street View érdekli, akkor a kék folyamatos vonalakra vigye az emberkét!


    3. 2.Ha a kicsi kék pontokra viszi, akkor a Panoramio adatbázisából tud fényképeket nézegetni. Ha a Street View-t választotta, akkor tud mozogni a képen!

    1. 3.Az egérrel meg tudja fogni a képet, és tudja jobbra-balra, fel és le mozgatni a kamerát, az úton megjelenő karikák segítségével pedig mozogni tud az útvonalon.

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-09-23 07:46:19

További híreink
Nagyratörő terveid vannak a weboldaladdal? Akkor ez a lehetőség érdekelni fog
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, hogy néhány tucat megabájtos tárhellyel is beéri. Azokon az ...
2024-03-21 16:18:30, Hírek, Kultúra Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>