. Ma Zita napja van.
Médiaajánlat
2012-02-22 16:41:01
Médiaajánlat

Médiaajánlat

 

A Gyömrői Hírhatár Online városunk legdinamikusabban fejlődő információs hírportálja! 


Sikerességünket három fő tényező garantálja:
1. Hírportálunkon folyamatosan, függetlenül, naprakészen beszámolunk a helyi lakosságot leginkább érintő hírekről, eseményekről!
2. A jelenleg már több mint 50 Hírportál társoldallal együtt, a rendszer részeként országosan is elismert tényezője vagyunk a hazai médiának, tömegtájékoztatásnak! A társoldalak olvasóközönsége a könnyű átjárhatóság és a közös hírek megosztása által a többi Hírhatár oldal olvasótáborának számát is nagymértékben gyarapítja, így oldalainkat folyamatosan nagyszámú érdeklődő olvassa!

3. Weboldalunk a legmodernebb keresőmotorral felszerelt, így a nálunk megjelenő tartalmakat az internetes keresők kivétel nélkül a legelőkelőbb helyen listázzák, így az interneten böngészők könnyen rátalálnak a portálunkon elhelyezett tartalmakra.


Aki cégét sikeresen akarja népszerűsíteni, annak két dolog fontos: a nézettség és az internetes keresőkben való előkelő megjelenés.
A Gyömrői Hírhatár pontosan ezt nyújtja Önnek! Gyömrői vagy környékbeli vállalkozását ezért sikeresen népszerűsítheti a Gyömrői hírhatár hirdetési feleületein keresztül.
 


 A "Cégek, üzletek, szolgáltatások" menüben kiemelt megjelenési lehetőséget biztosítunk a helyi, környékbeli regisztrált vállalkozók részére tematikus rendszerben, ahol azok közvetlenül elérhetők. Az itt elhelyezett hirdetések közösségi oldalakon is megoszthatóak (like-olhatók). A hirdetőket mindig a megjelenés sorrendjében jelenítjük meg, tehát a legelső hirdető kerül legfölülre a menüben. Mivel hírportálunk csak nemrégiben kezdte meg üzemelését, ezért ez a rovat jelenleg üres, ezért lehetőségük ven a legkiemeltebb, első helyre kerülni, amit célszerű kihasználni! Ráadásul a hirdetése mint legfrissebb hirdetés még a főoldalon alul, a "Legnézettebb híreink" box mellett is meg fog jelenni a "Legfrissebb regisztrál cégek" boxban.

 
Amint az könnyen leellenőrizhető, a Hírportál csoport (jelenleg már 50 Hírportál odal üzemel!) oldalai olyan speciális keresőmotorral felszereltek, amelyek igen előkelő megjelenést biztosítanak az internetes keresőkben.

Ez a funkció minden portálunkon megtalálható anyagra igaz, így híreinken kívül az itt megjelenített céges hirdetésekre is! Míg az oldalunkon elhelyezett bannerek főleg a hírolvasó közönség figyelmére összpontosítanak és mejlenésével hirdeti a céget, addig a "Cégek, üzletek, szolgáltatások" menüben elhelyzett hirdetések a hírportálon való feltüntetés mellett sokkal inkább a címszavas keresésékre összpontosítanak. Tudjuk, hogy manapság a leendő vásárlók először interneten keresik ki a legmegfelelőbb cégeket, így a hatékony megjelenés pl. a google keresőben kiemelt fontosságú lett! Ha ezt a hirdetési formát választja, akkor biztos lehet abban, hogy cégét, szolgáltatását az internetes keresők kiemelt helyen fogják feltüntetni és így az érdeklődők könnyen rátalálnak cégére! Ráadásul portálunkon jelenleg ez a legolcsóbb, mégis nagyon hatékony hirdetési lehetőség!

 
Hirdetőinkkel kiemelten foglalkozunk és igyekszünk hasznos marketingtanácsokkal is ellátni őket a hatékony reklámozás érdekében.
Javaslom ezért, hogy hirdetését úgy állítsa össze, hogy az tartalmazza mindazokat a keresőszavakat, amelyre a leendő vásárlók nagy valószínűséggel rá fognak keresni.
 Az Önök esetében tehát mindenképpen célszerű elhelyezni a hirdetésben például a következőket (kicsit szemezgettem a honlapjukról):

- Informatikai segítség cégeknek válallkozásoknak magánembereknek
- számítástechnikai termékek, szolgáltások
- Számítógép karbantartás, javítás, hibaelhárítás
- Számítástechnikai eszközök, alkatrészek, szoftverek beszerzése
- Operációs rendszerek, szoftverek telepítése, konfigurálása
- Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok építése és konfigurálása
- Komplett számítógépes rendszer telpítése, üzemeltetése, karbantartása
- Távoli elérés a sürgős esetek megoldásáért
- Számítástechnika Pest megye, Maglód, Gyömrő, Ecser, Mende, Csömör, stb. térségében

 
Az ebben a menünben elhelyezett hirdetések hatékonyságára kérem tekintsenek meg példákat, mondjuk a Dunakeszi hírhatár oldalán elhelyezett hirdetéseket:

 http://www.dunakeszi-hirhatar.hu/cegek-uzletek-szolgaltatasok

Keresőszavaknak javaslom beírni a google-ban:
-Opel Gaál
-Keszi Center Söröző
 -Könyvelés cégeknek, magánszemélyeknek
 -ipari tisztítószerek Dunakeszi

 A találati listán meg fogja látni, hogy a google kivétel nélkül az első helyeken hozza ki a fenti cégek hirdetését! 

 
Hirdetési díjainkat portálunk alján, a "Mádiaajánlat" menüben találja. 
Az idevonatkozó rész:
Cégek- üzletek-szolgáltatások /főoldalon alul, - és a katalógus rendszerben/
1 év 30.000.-Ft vagy 113.-EUR
½ év 18.000.-Ft vagy 68.-EUR
¼ év 15.000.-Ft vagy 57-EUR

 Arra is lehetőség van, hogy a többi Hírhatár oldalon is megjelenjen a hirdetése melyeknek listáját http://www.hirhatar.hu vagy csak a Pest megyeiekét a http://www.pestmegyei-hirhatar.hu oldalon találja. Természetesen ahány oldalon megjelenik a hirdetése, annyiszor kell ezekkel a díjakkal számolni. 

A hirdetés felvételének egyszerű menete:
Hirdetésének feladásához szükségünk van a vállalkozás adataira és a kívánt időszakra (látható hogy a hosszabb időszak sokkal jobban megéri):
* Cégnév:
* Székhely: Isz: Város: Utca: Hsz:
* Tefefonszám:
Adószám:
Bankszámlaszám:
Bank neve:
Fax:
Email cím:
Kapcsolattartó adatai:
* Név:
* Tefefonszám:
* Email cím:

Ezután megküldjük Önnek a megrendelő lapot és a díjbekérő számlát. A hirdetési díj beérkezését követően az időközben részünkre megküldött hirdetése (melynek nincs tartalmi, formai, terjedelmi megkötése!) a kért időponttól felkerül portálunkra!

Várjuk jelentkezését!

Komáromi László - Főszerkesztő 
info@gyomroi-hirhatar.hu
0630/4587-457

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>