. Ma Ervin napja van.
Szakad a Gyömrő 2000 Kör? – Választás 2014
2014-09-09 18:05:42
Szakad a Gyömrő 2000 Kör? – Választás 2014

Szakad a Gyömrő 2000 Kör? – Választás 2014

Megvannak a jelöltek!

 

Az összes jelölt felsorakozott a rajtvonalnál és úgy tűnik, ismét nagy fordulatoknak lehetünk szemtanúi. Összesen hat szervezet, öt polgármester jelölt és egy független képviselőjelölt mérkőzik meg a választáson. Az eddig szinte titkosan működő, Polgári Kör elnevezésű szervezeten kívül minden induló csapat pályázik az összes körzetre és a polgármesteri helyre, valamint listát állított.

 

Berobbant a Polgári Kör!

Elég érdekes lett a felállás az új szereplővel. Információink szerint a  Polgári Kör szeptemberben mindössze pár napig gyűjtött aláírásokat, ezt az információnkat igazolni látszik, hogy az aláírások száma a szervezet valamennyi jelöltje a minimumra (17 db-ra) törekedett. Elnézve a névsort a Gyömrő 2000 Körhöz közeli emberek, vállalkozók és még a város költője is szerepel a Polgári Kör jelöltjei között, akik zömében nyilvánosan kiálltak Gyenes Levente mellett. Közülük többen közeli viszonyt  ápolnak a jelenlegi polgármesterrel. Gyakorlatilag elmondható, hogy a Polgári Kör minden jelöltje ez idáig vagy közvetlenül Gyenes Leventét és a Gyömrő 2000 Kört, vagy Tajti Gábor vállalkozását a Club Allure rendezvényeit, vagy a többek szerint Gyenes Leventéhez köthető Negresco rendezvényeit népszerűsíti  vagy a közelmúltban népszerűsítette nyilvános Facebook oldalán.

 

Tehát egységesen a disco és féktelen buli nemzedék leendő képviselőivel van dolgunk. Talán csak a kereszténydemokrata vonalról érkező, a csapatban bőven rangidős Szabó László Dezső az aki kilóg a sorból, a fiatal, néhol soft erotikus plakátokat osztogató társaságban. A fiatal, eddig Gyömrő 2000 Kör szavazókat és költészetrajongókat megcélzó, programmal és célokkal eddig nem mutatkozó jelöltek a következők:

 

  • Bognár Attila Gábor
  • Laczkó Veronika Anna
  • Szabó László Dezső
  • Szendrei Péter
  • Vágó Gábor
  • Bánfi Csaba
  • Tajti Gábor
  • Janicsek Katalin

 

Baj lehet a Gyömrő 2000 Körben?

A Polgári Kör nem állított saját polgármester jelöltet, a képviselői névsorból pedig szinte egyértelműen látszik (legalábbis ha a feltételezés igaz, hogy nem Ducsai Sándort a Fidesz elnökét és polgármester jelöltjét támogatják), hogy Gyenes Leventét szeretnék polgármesternek. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért indulnak külön? Lehet, hogy feszültség van a Gyömrő 2000 Kör „köreiben”, s ez az oka, hogy támogatóik egy része nyílt háborúba kezdett ellenük? Mindenesetre elgondolkoztató, hogy miért indulnak a látszólag egy oldalon állók egymás ellen, ahelyett, hogy segítenék a Gyömrő 2000 Kör kampányát. Elég nagy feszültségre utalhat ez. Reméljük, hamarosan megtudjuk mi az indíttatása a 17-19 ajánlásokkal berobbanó Polgári Körnek.

 

Kapcsolódó cikkeink:

 

Gyömrői Hírhatár

AE

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-09-10 15:05:26

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>