. Ma Ervin napja van.
Remizett a Videoton a BATE-val
2015-07-28 23:51:18
Remizett a Videoton a  BATE-val

Remizett a Videoton a BATE-val

A Videoton 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a fehérorosz BATE Boriszov ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulós párharcának kedd esti első mérkőzésén, így nincs könnyű helyzetben a visszavágó és a továbbjutás szempontjából.

 

Ha a Videotonnak sikerül kiharcolnia a továbbjutást, akkor a következő körben már a főtáblára jutásért játszhat. Ha a fehérváriak búcsúra kényszerülnek a jövő héten, akkor az Európa Liga-selejtező negyedik fordulójában, a csoportkörbe kerülésért futballozhatnak majd.

 


Az első félidőben veszélyesebben futballozott a magyar csapat, amelynek egy komoly lehetősége is adódott, a 38. percben néhány centiméteren és Milunovics remek ütemű becsúszásán múlt csak, hogy nem szerzett gólt a Videoton. Néhány perccel korábban sérülés miatt le kellett cserélni a válogatott Juhász Rolandot, akinek a helyére Lang Ádám állt be. A BATE nem erőltette a támadásokat, néhányszor azonban így is eljutott a fehérvári kapuig.


A fordulás után nem kellett sokáig várni a meccs első góljára, amelyet bár a hazaiak szereztek, előnybe mégis a vendégek kerültek vele. Egy szöglet után ugyanis Luijckx szerencsétlenül csúsztatott bele a labdába, amelyet így a saját kapujába juttatott. A balszerencsés körülmények között született öngól egy kicsi megzavarta a Videoton játékosait, akik azonban nem adták fel, a hajráig küzdöttek, s az utolsó percekben egy szöglet után, Vinícius fejesgóljával egyenlítettek.


A mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született, bár támadásban a fehérváriak mutattak többet, a BATE pedig inkább a biztonságos védekezésének köszönheti, hogy számára kedvező eredménnyel fogadhatja a jövő héten a Videotont.

 

MTI Fotó: Kovács Tamás


További híreink
Mitől olyan realisztikus, de mégis biztonságos az airsoft lövedék?
Az airsoft több mindenben is különbözik a paintballtól, mégis olykor összetévesztik a kettőt. Ami biztos, hogy mindkettő biztonságos, az airsoft esetén azonban különösen ...
2024-04-26 11:58:47, Hírek, Sport Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>