. Ma Zita napja van.
Regisztrált a Gyömrő 2000 Kör is! – Választás 2014
2014-08-13 19:28:36
Regisztrált a Gyömrő 2000 Kör is! – Választás 2014

Regisztrált a Gyömrő 2000 Kör is! – Választás 2014

Nem meglepetés

 

Kedden (2014.08.12.)  a Gyömrő 2000 Kör is felkerült a valasztas.hu oldalára, mint hivatalosan bejelentett a 2014-es önkormányzati választásokon induló szervezet. Bár még nyilvántartásba nem kerültek, ezzel egy időben kampányindító szórólapjuk is megérkezett a gyömrői postaládákba.

 

Hol van Gyenes?

Nem biztos, hogy mindenkinek feltűnt, de a szórólap nem említi Gyenes Leventét és a megszokottaktól eltérve egy fotón sem szerepel. Gyenes Levente a szex-botránya óta a megszokottnál jóval kevesebbet vállal városunkban, úgy látszik a nem túl etikusan nyilvánosságra hozott hálószobatitkok érezhető váltást hoztak a Gyömrő 2000 Kör kommunikációs stratégiájában. A polgármester egyébként ilyen mértékű visszavonulást még nem fújt soha, a kamudoktori-botrány, a Horthy-botrány és a számlagyár per kirobbanása után sem.

 

De ha nem Gyenes akkor ki?

Városi pletykák és a szóbeszéd szerint Mezey Attila és Szabó Zsolt jöhetne számításba. A lelkes és tehetséges vadász, Mezey Attila alpolgármester nevéhez leginkább a Horthy tér melletti feltétlen kiállás és a helyi rendvédelmi szervekkel ápolt jó kapcsolat fűzhető, de Gyömrő rendezvényein eddig nem vállalt kulcsszerepet. Mezeyvel ellentétben – ha egyáltalán szóba jöhet egy polgármester-jelölt csere- Szabó Zsolt a megfelelőbb, ha fogadni kell, mert sokkal inkább szerepeltetett arca a Gyömrő 2000 Körhöz kötődő embereknek. Nem utolsó sorban a Gyömrői Horgász Egyesület, valamint a Kulturiszt is az irányítása alatt működik, tehát van tapasztalata kisebb-nagyobb költségvetésű szervezetek működésében, célirányos irányításában és Gyenes Levente jelenlegi körzetében is ő indul Gyömrő 2000 Kör színekben.

 

Ma még Gyenes a jelölt

Jelenleg nem hivatalosan ugyan, de ahogy korábban megírtuk, a Gyömrő 2000 Kör döntése alapján Gyenes Levente lesz a polgármester-jelölt, bár azt már tudjuk, hogy körzetében (8-as körzet) önállóan nem kíván indulni. Ha bízhatunk a városvezetését jókora többségben ellátó szervezetnek a következő forgatókönyv szerint alakulnak a hivatalos jelölések:

 

Polgármester-jelölt: Gyenes Levente

  • 1-es körzet: Tölli László
  • 2-es körzet: Fábián Béla
  • 3-as körzet: Hodruszky Lajos
  • 4-es körzet: Garamszegi Sándor
  • 5-ös körzet: Mezey Attila
  • 6-os körzet: Kossuth László
  • 7-es körzet: Székely Attila
  • 8-as körzet: Szabó Zsolt
 

Gyömrői Hírhatár

AE

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-08-13 19:44:35

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>