. Ma Adél napja van.
Nem csak a hölgyeknek jár az öröm! (+18)
2023-01-16 14:35:03
Nem csak a hölgyeknek jár az öröm! (+18)

Nem csak a hölgyeknek jár az öröm! (+18)

Ugyanakkor az erősebbik nem sokszor büszkébb, szégyenlősebb, esetleg zárkózottabb a témát illetően, kiváltképp ha extrémebb darabról van szó. Ebben a cikkben azt igyekszünk bemutatni, hogy bizony akad olyan, amit nem érdemes kihagyni!

 

A férfiak G-pontja

 

Úgy, ahogy a nőknek is, bizony a férfiaknak is van olyan érzékeny pontja, amelyet megérintve biztos végigszalad a fején: “Ez vágyaim netovábbja!” Hogy mivel lehet ezt elérni? 

 

Természetesen a Vágyaim.hu által is forgalmazott prosztata dildóval.

 

Elsőre talán rémisztőnek tűnik a gondolat, hiszen megannyi férfi számára tabu a hátsó fele, de aki egy kicsit is nyitott, és megtapasztalja, hogy mit tud ez az amúgy felettébb népszerű szexuális segédeszköz, az bizony ragaszkodni fog hozzá a jövőben is.

 

De mit tud ez az apró kis eszköz?

 

A prosztata dildó gyakorlatilag egy bársonyos tapintású, szilikonból készült dildó, ami kialakításának köszönhetően könnyen elérheti a férfiak húgyhólyag alatt található részét, a prosztatát. Ha ugyanis azt a kis részt izgatod, akkor a rengeteg idegvégződésnek hála az agy felé az orgazmus üzenetét fogja továbbítani a sok idegpálya.

 

Így aztán ha idegenkedsz is tőle elsőre, mert az urológusi vizsgálatokat juttatja az eszedbe, akkor azért eláruljuk, köze sincs a kettőnek egymáshoz.

 

Aki már próbálta a prosztatamasszázst, az bizony tudja, hogy mennyire nagyszerű élmény tud lenni, így azt tanácsoljuk, legalább egy esélyt adj ennek a különleges játéknak.

 

Nem mehetünk el szó nélkül az előítélet mellett sem, mely szerint az a férfi, aki hagyja, hogy a hátsójához nyúljanak, az minden bizonnyal az azonos neműeket szereti. Ezt azonban legfőbb ideje elvetni, hiszen attól, hogy a tested minden örömszerzési forrását kiaknázod, még ugyanúgy heteroszexuális maradhatsz!

 

Csak óvatosan a meglepetésekkel!

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a férfiak merőben másként állnak ezekhez a játékszerekhez, mint a nők - legalábbis akkor, ha az ő irhájukat “viszik a vásárra”. Ezt még tetézheti az anális örömöktől való ódzkodás, ezért duplán gondold át, ha hölgyként olvasod a cikket, hogy valóban ez lesz-e a legtutibb születésnapi ajándék a párodnak, vagy inkább csak kínos perceket, órákat okozol magatoknak. Mielőtt bármi ilyenre adnád a fejed, feltétlenül egyeztess életed szerelmével, hogy senkit se érjen kellemetlen meglepetés!

 

Hasonlóan lényeges momentuma minden szexuális segédeszköznek a konszenzuson alapuló használat. Fontos, hogy mindkét fél beleegyezését adja ahhoz, hogy egy-egy játékszer bekerüljön a felnőttkori játékarzenálba, mert csak ez biztosítja azt, hogy mindkét félnek örömet fog okozni a hálószobai tevékenység.

 

(x)

További híreink
Megsemmisítette(?) a rendőrség a Schadl György páncélszekrényében talált titokzatos szexképeket is
Az ügyészség megállapította, hogy nincs közük a Schadl–Völner-ügyhöz azoknak a felvételeknek, amelyeket a végrehajtói kar elnökénél tartott házkutatáskor találtak 2021 no...
2023-01-26 09:41:28, Hírek, Színes Bővebben
Pénzről, jellemről
Amikor azt mondta, nem érdekli többé Magyarország sorsa, magamban igazat adtam neki. Eszembe se jutott vitába szállni vele, hát még megpróbálni meggyőzni – Bruck András ...
2023-01-24 10:17:21, Hírek, Színes Bővebben
Olcsóbb lesz a liszt elsejétől, de nem lesz benne nagy öröm
Az RTL Híradónak nyilatkozott a Gabonaszövetség elnöke, aki elmondta, hogy 5 százalékkal csökkentik a liszt árát a malmok a következő hónaptól. Ennek egyik legfőbb oka, h...
2023-01-24 10:17:19, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az ügyészség megállapította, hogy nincs közük a Schadl–Völner-ügyhöz azoknak a felvételeknek, amelyeket a végr...
Bővebben >>