. Ma Ervin napja van.
Nem csak a hölgyeknek jár az öröm! (+18)
2023-01-16 14:35:03
Nem csak a hölgyeknek jár az öröm! (+18)

Nem csak a hölgyeknek jár az öröm! (+18)

Ugyanakkor az erősebbik nem sokszor büszkébb, szégyenlősebb, esetleg zárkózottabb a témát illetően, kiváltképp ha extrémebb darabról van szó. Ebben a cikkben azt igyekszünk bemutatni, hogy bizony akad olyan, amit nem érdemes kihagyni!

 

A férfiak G-pontja

 

Úgy, ahogy a nőknek is, bizony a férfiaknak is van olyan érzékeny pontja, amelyet megérintve biztos végigszalad a fején: “Ez vágyaim netovábbja!” Hogy mivel lehet ezt elérni? 

 

Természetesen a Vágyaim.hu által is forgalmazott prosztata dildóval.

 

Elsőre talán rémisztőnek tűnik a gondolat, hiszen megannyi férfi számára tabu a hátsó fele, de aki egy kicsit is nyitott, és megtapasztalja, hogy mit tud ez az amúgy felettébb népszerű szexuális segédeszköz, az bizony ragaszkodni fog hozzá a jövőben is.

 

De mit tud ez az apró kis eszköz?

 

A prosztata dildó gyakorlatilag egy bársonyos tapintású, szilikonból készült dildó, ami kialakításának köszönhetően könnyen elérheti a férfiak húgyhólyag alatt található részét, a prosztatát. Ha ugyanis azt a kis részt izgatod, akkor a rengeteg idegvégződésnek hála az agy felé az orgazmus üzenetét fogja továbbítani a sok idegpálya.

 

Így aztán ha idegenkedsz is tőle elsőre, mert az urológusi vizsgálatokat juttatja az eszedbe, akkor azért eláruljuk, köze sincs a kettőnek egymáshoz.

 

Aki már próbálta a prosztatamasszázst, az bizony tudja, hogy mennyire nagyszerű élmény tud lenni, így azt tanácsoljuk, legalább egy esélyt adj ennek a különleges játéknak.

 

Nem mehetünk el szó nélkül az előítélet mellett sem, mely szerint az a férfi, aki hagyja, hogy a hátsójához nyúljanak, az minden bizonnyal az azonos neműeket szereti. Ezt azonban legfőbb ideje elvetni, hiszen attól, hogy a tested minden örömszerzési forrását kiaknázod, még ugyanúgy heteroszexuális maradhatsz!

 

Csak óvatosan a meglepetésekkel!

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a férfiak merőben másként állnak ezekhez a játékszerekhez, mint a nők - legalábbis akkor, ha az ő irhájukat “viszik a vásárra”. Ezt még tetézheti az anális örömöktől való ódzkodás, ezért duplán gondold át, ha hölgyként olvasod a cikket, hogy valóban ez lesz-e a legtutibb születésnapi ajándék a párodnak, vagy inkább csak kínos perceket, órákat okozol magatoknak. Mielőtt bármi ilyenre adnád a fejed, feltétlenül egyeztess életed szerelmével, hogy senkit se érjen kellemetlen meglepetés!

 

Hasonlóan lényeges momentuma minden szexuális segédeszköznek a konszenzuson alapuló használat. Fontos, hogy mindkét fél beleegyezését adja ahhoz, hogy egy-egy játékszer bekerüljön a felnőttkori játékarzenálba, mert csak ez biztosítja azt, hogy mindkét félnek örömet fog okozni a hálószobai tevékenység.

 

(x)

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>