. Ma Ervin napja van.
Milyen cipőt vegyél leggingshez?
2023-01-18 13:03:30
Milyen cipőt vegyél leggingshez?

Milyen cipőt vegyél leggingshez?

Ebben a cikkben tippeket adunk azzal kapcsolatban, hogy mivel kombináld a szettedet, ha leggingset vennél fel. 

 

Leggings nem csak sportos nőknek

 

Bár sokan a mai napig sportruházatként tekintenek ezekre, az utóbbi időben, főként a pandémia miatt sokan felismerték, hogy a leggings sokszor igen csajos tud lenni. Nem kell tehát lemondani a kényelemről és a divatról így sem. A Borgo.hu női sneakerjei pedig remekül passzolnak a színes és klasszikus típusokhoz. Legyen szó fekete, fehér, mintás vagy éppen színes leggingsről, szinte minden alkalommal jó megoldás, ha komfortosan szeretnéd érezni magad a nap során.

 

Egy fekete ruha alapadarabnak számít szinte minden hölgy gardróbjában. Ha neked is van otthon egy sötét leggingsed, ami pamut, puha, kényelmes, magasított a dereka, akkor máris előrébb vagy, mint a többség. A nagyszerűsége pontosan abban rejlik, hogy egyszerű. A fekete színt bármivel párosíthatod, vehetsz fel hozzá hosszabb tunikát, ruhát, de hordhatod magában is. A többségük esetében nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg átlátszana a fehérnemű. Sajnos a világos színek esetében ez nagy veszély tud lenni. 

 

Mutatós cipők egy laza szetthez

 

A leggings azért jó választás, mert sokszor elegendő hozzá egy hosszabb pulóver vagy kardigán, és máris lezserül érezheted magad. Főleg, ha sikerül egy olyan sneakert kiválasztani mellé, amely kiemeli a szett ezen részét. A női sportcipők között szerencsére bőven akad színes, fehér, mintás, valamint minőségi darab, ami a Borgo.hu webáruházban is megtalálható. Nem okozhat tehát gondot lépőt választani, ami ráadásul minden más szetthez is jól passzol. 

 

Amennyiben kedveled a letisztultságot, akkor válassz esetleg egy Tamaris női cipőt, amivel nemcsak trendi összhatást érhetsz el, hanem még munkába is mehetsz benne. De még egy Weide A77 éktalpú sneakerrel sem tudsz mellélőni, ha így jelennél meg az irodában. 

 

Milyen surranó dukál egy világos leggingshez?

 

Vannak, akik nem szeretik a feketét, esetleg túl meleg van odakint, és nem túl praktikus sötét ruhát felvenni. A világosabb árnyalatú leggingsek, mint a szürke, a fehér, valamint a bézs kifejezetten a karcsú hölgyek számára előnyös, akik így optikailag szélesíthetik a testük egyes részeit. Ha neked is erre van szükséged, akkor ne is keress tovább, vegyél magadnak utcai viseletre egyet és húzz fel hozzá egy Skechers sneakert, esetleg egyéb márkás sportcipőt. Mindegy, hogy bulizni mész, vásárolni, munkába, mindenhol utánad fognak fordulni, köszönhetően a lezser összeállításnak. 

 

(x)

Utoljára frissítve: 2023-01-18 13:05:05

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>