. Ma Ervin napja van.
Fradi nyerte a labdarúgó Magyar Kupát
2015-05-20 22:00:32
Fradi nyerte a labdarúgó Magyar Kupát

Fradi nyerte a labdarúgó Magyar Kupát

A Ferencváros története során 21. alkalommal nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupát: a fővárosiak 4-0-ra győzték le a bajnok Videotont a Groupama Arénában szerdán rendezett döntőben.

 

A gól nélküli első félidőt követően a zöld-fehérek 25 perc alatt háromszor is betaláltak, a hajrában pedig Szolnoki öngólja állította be a végeredményt. A Ferencváros legutóbb 11 éve, 2004-ben volt Magyar Kupa-győztes.


A székesfehérváriak 2006 után második sikerüket arathatták volna.

 

Nagy iramban kezdődött a találkozó, amelynek elején a Videoton akarata érvényesült, ami három nagy helyzetben nyilvánult meg, ebből kétszer Dibusznak kellett bravúrral mentenie. A félidő derekától valamelyest visszaesett a tempó, a Ferencváros így kiszabadult a szorításból és kiegyenlítettebb lett a játék. Ekkor a zöld-fehéreknek is volt lehetőségük, azonban érvényes gól nem született a szünetig, mivel a zöld-fehérek találatát Iványi les címén - tévesen - nem adta meg.


A második játékrész - immár szakadó esőben - ismét egy nagy Videoton-helyzettel indult, ezt követően azonban a fővárosiak eldöntötték az összecsapást: előbb Varga Roland volt eredményes, amitől megzavarodott a székesfehérvári együttes és következő negyedórában még két gólt kapott Batik Bence és Lamah révén. A hátralévő időben a Videoton nem tudott újítani, helyzetig sem nagyon jutott, sőt, egy öngóllal még magabiztosabbá tette sikerét a Ferencváros, amely kiváló második félidei teljesítményével könnyedén hódította el a trófeát.

 

MTI Fotó: Illyés Tibor

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2015-05-20 22:02:00

További híreink
Mitől olyan realisztikus, de mégis biztonságos az airsoft lövedék?
Az airsoft több mindenben is különbözik a paintballtól, mégis olykor összetévesztik a kettőt. Ami biztos, hogy mindkettő biztonságos, az airsoft esetén azonban különösen ...
2024-04-26 11:58:47, Hírek, Sport Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista a...
Bővebben >>