. Ma Zita napja van.
Egy kisfiú ajándéka a Gyömrői Árvácskáknak
2013-10-07 20:56:17
Egy kisfiú ajándéka a Gyömrői Árvácskáknak

Egy kisfiú ajándéka a Gyömrői Árvácskáknak

Igazán különleges szülinapi buli volt Mendén a Micimackó Játszóházban október 5-én, szombaton. Egy mendei kisfiú Hunor a 8. szülinapjára nem ajándékokat kért a szüleitől és a barátaitól, hanem azt, hogy az ajándékokra szánt pénzből inkább az Gyömrői Árvácskákat támogassák.

 

A Gyömrői Árvácska önkénteseit meglepetésként érte ez a szokatlan megható felajánlás, beszéltek a szülőkkel és próbálták elhárítani az ajánlatot, mert mégis szülinap, de a szülők kijelentették, hogy ragaszkodnak a gyermek kéréséhez. Eléggé egyedülálló ez az önzetlenség a mai világunkban, és ami nagyon megható, hogy egy 8 éves gyermeknek az állatok szeretete ennyire fontos.


KÉPGALÉRIA>

 

A szülinapi zsúron az Árvácska Állatotthon önkéntesei is részt vettek négy kutyussal. Nagy volt az öröm a szülinapi bulin mikor a gyerkőcök meglátták a meglepetésként érkezett kutyusokat. Boldogan simogatták, ölelgették és sétáltatták pórázon Csipit, Angyalkát, Mollit és Boscot. Több gyermek érdeklődött, hogy lehet az állatmenhelyről kutyust örökbe fogadni.

 

Nagyon kedvesek voltak a gyerekek és Angyalka többször is hanyatt dobta magát élvezte a simogató kis kezeket.

 

A gyermek arcokról leolvasva nagyon jól sikerült ez a szülinapi zsúr, tetszett a kutyusoknak is és az önkénteseknek pedig egy nagyon megható élményben volt részük. Példamutatóak fontosak az ilyen kezdeményezések. Gondoljunk a zsúfolásig telt menhelyekre. Arra, hogy hány ember adja oda az ebédjét, ha meglát egy kóbor állatot és hányan állnának meg az út közepén és vinnének át egy sünit a másik oldalra.

 

„A földön az első kissé keserű figyelmeztetést a kígyótól kapja az ember, amikor magányosságról panaszkodik. Az emberek között is egyedül van az ember. A nagy titkot a rókától tudja meg, aki elárulja neki, hogy az élet értelme a szeretetben, a kapcsolatteremtésben rejlik. Ez az egyetlen módja, hogy az emberek kitörjenek magányuk börtönéből. A rókától tudja meg azt is, hogy mi köt erős szálakkal az élethez: Örökre felelős leszel azért mert megszelídítettél.”

 

(Antoine de Saint-Exupéry - A kis herceg)

 

Óvjuk és segítsük az elesetteket és védjük azokat, akik nem tudnak felszólalni az érdekükben!

 

PJ

 

 

 

Utoljára frissítve: 2013-10-07 21:14:17

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az airsoft több mindenben is különbözik a paintballtól, mégis olykor összetévesztik a kettőt. Ami biztos, hogy...
Bővebben >>