. Ma Ervin napja van.
Drogdílert csíptek nyakon a monori rendőrök
2015-06-27 08:10:36
Drogdílert csíptek nyakon a monori rendőrök

Drogdílert csíptek nyakon a monori rendőrök

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Milán 22 éves sülysápi lakos ellen.  

 

A monori rendőrök 2015. június 24-én az éjszakai órákban megjelentek a 22 éves férfi sülysápi lakcímén, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a lakásban kábítószer értékesítése zajlik. A nyomozók a végrehajtott házkutatás során kábítószergyanús növényi származékokat foglaltak le - számolt be a rendőrségi honlap a szerdai akcióról.

 

A rendőri intézkedés kezdetekor az ingatlan udvarán tartózkodott további hét személy, akiknél a rendőrök a ruházatátvizsgálás során alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak, melyeket szintén lefoglaltak.

 

 

Sz. Milánt a nyomozók a helyszínen elfogták és a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. Az intézkedés alá vont személyeket a rendőrök szintén előállították.

 

A gyanúsított ellen a további eljárást – szakértők bevonása mellett - a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

(police.hu) kép: illusztráció

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2015-06-27 08:11:55

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>