. Ma Zita napja van.
Csak a HEGY keresi saját polgármester-jelöltjét? – Választás 2014
2014-08-12 21:27:02
Csak a HEGY keresi saját polgármester-jelöltjét? – Választás 2014

Csak a HEGY keresi saját polgármester-jelöltjét? – Választás 2014

Casting Gyömrőn!

 

Meglepő húzással indította önkormányzati kampányát a Hajnal Egyesület Gyömrőért (HEGY) nevű új formáció. Az októberi választásokra bejelentkező új civil szervezet polgármester-jelölti castingot hirdetett. Bárkit támogatnának, ha azt a lakosság kéri.

 

Előszavazás.

A Magyar Demokrata Fórum (MDF) és a Jólét És Szabadság (JESZ) alapjaiból kifejlődő egyesület legújabb szórólapján úgy fogalmaz: „Ezt a szórólapot azért juttattuk el Önökhöz, mert a HEGY őszintén hisz a közösségi döntések erejében és a demokráciában. Mielőtt tehát egyesületünk döntést hoz abban a kérdésben, hogy állít-e önálló polgármester jelöltet, vagy egy másik szervezet jelöltjét támogatja, szeretnénk kikérni az Önök véleményét is!”

 

A szavazólapként kialakított nyomtatványon az alábbi lehetőségek közül választhatnak a gyömrőiek:

 

1.)   A HEGY indítson önálló polgármester-jelöltet, az alábbi személyek közül: Hajdú András, Horváth István, Vincze Ferenc.

 

2.)   A HEGY ne indítson önálló jelöltet, hanem támogassa az alábbi polgármester-jelöltek egyikét: Gyenes Levente (Gyömrő 2000 Kör), Dr. Tóth János (MSZP), Ducsai Sándor (FIDESZ), Sas Zoltán (JOBBIK).

 

Nálunk is szavazhat, ha nincs jobb dolga! Segítsünk az elárvult politikai szervezeteknek egy kicsit közösen. (ITT)

 

A régi névben bízik a fiatal szervezet

A HEGY nevű civil szervezet nemrég debütált a helyi lakosság előtt, azzal a nem titkolt céllal, hogy tényezővé váljanak az őszi önkormányzati választáson. A régi MDF-eseket is felvonultató alakulat vélhetően a korábbi nagy névre, Hajdú András iskolaigazgatóra építi majd kampányát. Hajdú 2010-ben még a Gyömrő 2000 Kört, s annak egyik jelöltjét, Hodruszky Lajost támogatta a kampány során. Most viszont úgy tűnik, visszatér a régi nagy név, s adott esetben szívesen vállalna még polgármesteri szerepet is Gyenes Leventével szemben.

 

A polgármester-jelöltek már a rajtvonalra álltak. Indul a kampány!


Kapcsolódó cikkeink:

 

Gyömrői Hírhatár

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-08-12 21:29:04

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>