. Ma Orsolya napja van.
Az Otthoni Szolgáltatás igénylésében rejlő hozzáadott érték
2020-09-17 22:06:41
Az Otthoni Szolgáltatás igénylésében rejlő hozzáadott érték

Az Otthoni Szolgáltatás igénylésében rejlő hozzáadott érték

Szó lesz tehát az előnyeiről, a pontos részleteiről, emellett pedig arra is igyekszünk majd rávilágítani, hogy milyen élethelyzetekben és célok mentén jelenthet valós segítséget ez a kiegészítő opció.


Pontosan mit is kapunk a pénzünkért cserébe az Otthoni Szolgáltatás keretei között?

 

A külön díj ellenében, úgymond a felvett kölcsön mellé pluszban kérhető Otthoni Szolgáltatás igénylésével a hitelfelvétel egészen új módját tapasztalhatjuk meg a Providentnél. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az általunk felvett kölcsön házhoz érkezik ennél az opciónál.

 

Merthogy az Otthoni Szolgáltatás keretei között a pénzintézet munkatársa az otthonunkban keres fel minket, természetesen egy előre egyeztetett időpontban. Vagyis az otthon kényelmében és biztonságában kerülhet sor az adatok egyeztetésére, illetve a hitelbírálatra is.

Mindezen felül pozitív eredménynél azonnal végbemehet a folyósítás is, mégpedig a megszokott banki átutalás helyett készpénzes formában.


Ezek az előnyök származhatnak az Otthoni Szolgáltatás igényléséből

 

Az Otthoni Szolgáltatás egyik legnagyobb előnye az általa biztosított kényelem. Rajta keresztül ugyanis megspórolhatjuk a bankba utazást, illetve a sorban állást. Nem beszélve arról, hogy indokolatlan fertőzésveszélynek sem tesszük ki magunkat.

 

Szintén előnyként hozható fel az Otthoni Szolgáltatás mellett az egyszerűség és a gyorsaság. Ennél az opciónál bankszámla se kell, hiszen a felvett összeget készpénzben kapjuk meg. Ráadásul a folyósítás pár napon belül meg is történhet. Mindezen felül az Otthoni Szolgáltatás kiszámíthatóságot is jelent. Merthogy nem kell tartani rejtett díjaktól vagy késedelmi kamattól sem. Nem beszélve arról, hogy a szerződéskötésre akár hétvégén vagy pedig a banki nyitvatartási időn túl is lehetőség van.


Ezekben az élethelyzetekben jelenthet hathatós segítséget az Otthoni Szolgáltatás

 

Az Otthoni Szolgáltatás igénylése akkor merülhet fel elsődleges igényként, ha szeretnénk az otthon kényelmét élvezve, nyugalomban és biztonságban döntést hozni a pénzügyeinkről. Szintén helyes döntésnek bizonyulhat az igénybevétel, ha gyorsan van szükségünk a szóban forgó pénzösszegre.

 

Természetesen a járványhelyzet árnyékában arról sem szabad megfeledkezni, hogy az Otthoni Szolgáltatás segítségével nem kell utaznunk, tömegközlekedési eszközön tartózkodnunk, illetve egy forgalmas pénzintézetben várakoznunk. Minden fontos lépést az otthon kényelmét élvezve és nem utolsósorban biztonságos körülmények között tehetünk meg.

További híreink
Így küldj csomagot egyszerűen Lengyelországba!
Ha csomagot tervezel feladni Lengyelországba, de se időd, se energiád a postán való várakozásra, a Csomagnet.hu segítségedre lehet. Könnyű és méghozzá gyors megoldást kín...
2020-09-24 19:47:24, Hírek, Színes Bővebben
Miért fontos a csontpótlás?
Fogászati implantátum beültetésére készülsz? Van néhány nagyon fontos tudnivaló, amiket mindenképp szem előtt kell tartanod, mielőtt belevágsz. Elsőként ismerd meg a cson...
2020-08-31 10:22:43, Hírek, Színes Bővebben
Mire is jó az előkészítő folyadék?
A műkörmös munka során szinte elengedhetetlen tartozékok a különböző előkészítő folyadékok. Aki még nem ismerkedett meg velük, nem is gondolná, hogy milyen fontos az, hog...
2020-08-24 21:17:21, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha csomagot tervezel feladni Lengyelországba, de se időd, se energiád a postán való várakozásra, a Csomagnet.h...
Bővebben >>