. Ma Ervin napja van.
Az Erste szüneteltet egyes banki szolgáltatásokat a hétvégén, hétfőn bankszünnapot tart
2017-02-02 07:43:39
Az Erste szüneteltet egyes banki szolgáltatásokat a hétvégén, hétfőn bankszünnapot tart

Az Erste szüneteltet egyes banki szolgáltatásokat a hétvégén, hétfőn bankszünnapot tart

A pénzintézetnél február 4-én, 5-én és 6-án a telefonos ügyfélszolgálatok, valamint az elektronikus banki szolgáltatások és alkalmazások működése szünetel, illetve valamennyi Erste bankfiók és megyei vállalati iroda zárva tart.
    

A bankkártya-használatot (fizetés, ATM-es készpénzfelvétel) és telefonos bankkártya-letiltást ugyanakkor nem érinti a rendszerfejlesztés.
    

Az Erste Bank minden, átvételre kerülő Citibank-ügyfél bankkártyáját postára adta idén januárban, és már korábban levélben azt javasolta az ügyfeleknek, hogy az átadás napjaiban  mindkét bankkártyájukat tartsák maguknál. 
    

A régi, citibankos kártyák mindaddig használhatóak, amíg a Citibank nem küld sms-t a kártya leállításáról. 
    

Az új, Erste-bankkártya élesítéséről az Erste Bank küld sms-t az adatátadást követően. A bank a kártya mielőbbi aktiválására kéri ügyfeleit: ezt az első, PIN-kódot igénylő vásárlással vagy ATM-nél történő egyenleglekérdezéssel lehet megtenni, változatlan PIN-kóddal.
   

 Az új, erstés bankszámlaszámukat az ügyfelek az Erste NetBankban találják meg, vagy a Citibank januárban kiküldött tájékoztató levelében. Az Erste NetBank kezdeti jelszót ugyancsak sms-ben küldik ki az ügyfeleknek. A netbankba először február 7-én, reggel 8 óra után, vagyis a rendszerfejlesztés lezárása után lehet belépni.
    

Az Erste Bank 2015 szeptemberében jelentette be, hogy   megvásárolja a Citibank magyarországi lakossági és hitelkártya üzletágait, a tranzakciót 2015 decemberében hagyta jóvá a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).


MTI

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>