. Ma Ervin napja van.
A belügy szerint sem lehet polgármester az adócsalásért elítélt Gyenes Levente
2016-08-28 13:29:34
A belügy szerint sem  lehet polgármester az adócsalásért elítélt Gyenes Levente

A belügy szerint sem lehet polgármester az adócsalásért elítélt Gyenes Levente

Képen: Gyenes Levente


A Fővárosi Ítélőtábla és a Pest Megyei Kormányhivatal után immár a Belügyminisztérium is jelezte, hogy Gyenes Levente megválasztása esetén sem maradhat polgármester. Ez utóbbiról az Index számolt be mai cikkében, a hírportál a gyömrői eset kapcsán kereste meg az minisztériumot.

 

Ez az információ azért nagyon fontos, mert Gyenes Levente a Belügyminisztérium egy 2015-ös hírlevelére alapozta álláspontját. Úgy tűnik tehát, hogy a volt polgármester és jogászai végleg zsákutcába kerültek és az utolsó szalmaszál is elszakadt.

 

Ennek ellenére Gyenes bejelentette, hogy szerinte mindenki téved, és neki van igaza. Téved a miniszter és a Kormányhivatal is. A Belügyminisztérium döntésére már nem reagált, ugyanakkor a Hír TV riporterének azt nyilatkozta, hogy kész a munkaügyi bíróság elé állni. Már csupán azt nem tudjuk, hogy a bíróság előtt mire hivatkozna.

 

Utoljára a kislétai polgármesternek kellett a munkaügyi bíróságon pereskednie a Kormányhivatallal szemben. A szabolcs megyei polgármester ugyanúgy felfüggesztett börtönbüntetés miatt lett méltatlan. A pert elbukta, így végül a bíróság elmozdította székéből.

 

GYH


Utoljára frissítve: 2016-08-28 13:33:01

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>