GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Válasszon a célnak megfelelő hűtőberendezést!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2024.06.16.
 Vasárnap
Ma Jusztin napja van.
Holnap Laura napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,66 Ft
   CHF árfolyam
   416,86 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 09. 30. 10:54     


Válasszon a célnak megfelelő hűtőberendezést!
Különféle célokra eltérő hűtőberendezéseket érdemes választani. Az üzlettulajdonosoknak és a vendéglátó egységeket üzemeltetőknek kiemelt hangsúlyt kell fektetnie az esztétiukmra is. Számukra nem elegendő, ha a készülék megfelelőképp látja el a funkcióját, vonzóvá is kell tenni a hűtő tartalmát a vásárlók számára. Éttermek, szállodák esetében pedig szigorú előírásoknak kell megfelelni.

Ma már szinte minden egyedi igény kielégíthető
 
Míg néhány évtizede a tömegtermelés volt jellemző a hűtőberendezések tekintetében, addig manapság már egyre több sajátos igény merül fel. A hűtőkészülékeket a modern technológiának hála egészen egyedire is ki lehet alakítani.
 
A Zimankó Kft hűtésautomatika tekintetében is otthonosan mozog. Manapság már szoftverek segítségével lehet automatizálni ezeket a rendszereket. A szoftvernek hála okostelefonról vagy számítógépről lehet irányítani a hardvert, de akár maga a szoftver is meg tudja hozni a döntéseket, méghozzá emberi segítség hiányában is. Ezek közé tartozhat a hőmérséklet, a páratartalom vagy a légelszívás módosítása.
 
Erre kell figyelni a tervezésnél
 
Olykor a hűtési igény, más esetekben a tárolókapacitás miatt kerül több hűtőkamra elhelyezésre egy épületben. Adott esetben nincs akadálya annak, hogy ezek egybe legyenek építve. A kérdés az, hogy lehetővé teszik-e ezt a szóban forgó iparág előírásai. Amennyiben igen, akkor a tervezés alkalmával figyelmet kell fordítani ara, hogy a hűtőberendezések legyenek egy blokkban, ideális esetben egymás mellett. Így ugyanis komoly mértékben le lehet redukálni a beruházásra kiadott összeget.
 
A mélyhűtő és a normál hűtőkamra egybeépítése nem túlságosan bonyolult. Még ha össze is vannak építve, akkor is el tudják látni külön-külön is a feladatukat. Felület tekintetében is többféle lehetőség áll a megrendelők rendelkezésre. A porszórt kivitelezés sem megfizethetetlen.
 
Hasznos hosszabb távban gondolkodni
 
Egy hűtőkészülék mérete számos tényezőtől függhet. Minden esetben a megrendelő igénye alapján kerül kialakításra egy hűtőberendezés. E tekintetben igencsak fontos hosszú távban gondolkodni. Célszerű számolni azzal, hogy sor kerülhet-e a jövőben kapacitásbővítésre. Amennyiben ezt valaki elmulasztja, akkor később nehezen lehet javítani a kivitelezést.
 
Hőtartás és hőszigetelés
 
A hőtartás és a hőszigetelés lényeges aspektus a költségek szempontjából. Amennyiben ezt a szempontot vizsgáljuk, akkor fontos, hogy a hűtőkamra elemei precízen illeszkedjenek egymáshoz. Amennyiben ez nem így történik, akkor lőttek az energiahatékonyságnak.
 
Optimális esetben lépcsőzetesen passzolnak egymáshoz a hűtőkamra paneljei. Lényeges, hogy a sarkok, a tető- és oldalfalak tökéletesen csatlakozzanak egymáshoz. Ez nemcsak a hőszigetelés miatt fontos, hanem az esztétikum miatt is.

További hírek

  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Egy jó krimi minden anyagi gondot megold!
2024. 06. 10. 15:57 gyomroi-hirhatar.hu
  Mit érdemes tudni a meddőségi kezelésekről?
2024. 06. 08. 11:19 gyomroi-hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu
  A Magyar Péter jelenségről
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport