GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Senki nem beszél, mindenki kussol!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2019.10.22.
 Kedd
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.
   EUR árfolyam
   330,19 Ft
   CHF árfolyam
   299,85 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 03. 12:23     


Senki nem beszél, mindenki kussol!
Körülbelül ez az üzenete az új Orbán kormánynak. Nem kommentelsz, nem írsz véleményt, nem csinálsz semmit, csak tűrsz!

Körülbelül ez az üzenete az új Orbán kormánynak. Nem beszélsz, kussolsz! Befogod a pofádat! Nem kommentelsz, nem írsz véleményt, nem csinálsz semmit, csak tűrsz!


Rogán Anti sokadik vagyonbevallás módosítása után ráért kigondolni és benyújtani egy házszabály módosítást, nehogy már véletlenül ne legyen bármikor is kétharmad, most pedig L. Simon Laci készül kinyírni a még független médiumokat egy javaslattal.

 

 


A narancsos fiúkák már az előző ciklusban is megmutatták, hogy mi a véleményük a véleményszabadságról, a szólásszabadságról és a sajtószabadságról. 


Nem érik ám be annyival, mint amennyit az előző ciklusban véghez vittek, most már rátelepednek mindenkire, próbálnak megfélemlíteni mindenkit. Próbálják mégjobban korlátozni az embereket véleményük kinyílvánításában, és mostmár a megmaradt független média tökét is két kézzel kívánják szorongatni ahelyett, hogy inkább a saját tökükkel játszadoznának.

 

Azt akarják, hogy csak az jusson el a pornéphez, amit ők akarnak. Ne kerüljön senki tudomására, hogy Lázár Jancsi annyiért bérel hotelszobát, amiért mások egy évet dolgoznak, ne tudja senki, hogy több helyen is megszűnni látszik a kéményseprés, mint szolgáltatás a kurva fasza rezsicsökkentés miatt (hogy a milliárdos kompenzációkat ne is említsem közpénzen) és senki ne tudja meg, hogy valahogy kurvára lába kélt négy hónap alatt a tervezett államháztartási hiánynak és azt se tudja meg senki, hogy rekord méretű az államadósság és még folytathatnánk a sort.

 

Majd ők rendezik, szerkesztik a híreket. Nem véletlenül kellett államosítani az Antenna Hungáriát sem. Majd bámulhatjuk Lázár és Rogán pofáját minden csatornán 24 órában és hallgathatjuk majd a KSH agyon kozmetikázott számait, amelyek szerint kurva jól kellene élnünk, csak épp a gyerekek fele éhezik. 

 

Te pedig kussolsz, nem kommentelsz, nem olvasol, nem írsz, nem cserélsz eszmét a másikkal, mert a végén még a társadalomban, jobb- és baloldal között is kialakulna egyfajta arany középút a valós nemzeti érdekek jegyében és a mostani véresszájú fidesz huszárok is rádöbbennének, hogy ez a kis csapatocska is húzzon el most már a picsába. Aztán összeomlana ez az "oszd meg és uralkodj" elvre épített tündérmese ország.

 

Na, ez az, amit a kétharmados rezsim nem engedhet meg. Nem engedheti meg sem Neked sem pedig másnak, hogy gondolkodjon, érezzen, beszélgessen, másokkal érintkezzen, azt pedig végképp nem, hogy önálló véleménye legyen.

 

Az előző négy év a puhatolózás korszaka volt, de az április 6-iai győzelmükkel hozták azt, amit én és valószínűleg sokan mások is vártak tőlük. Várható volt, hogy a narancsok vérszemet kapnak és az eddigi puhatolózást a keményebb tettek követik majd. Nem véletlenül kellett Észak-Koreába is ellátogatni. Biztos sok-sok jó ötletet kaptak a delegált narancsok arra vonatkozóan, hogy hogyan is kell egy népet elbutítani, megfélemlíteni, terrorban tartani.

 

A kérdés az, hogy mindezt meddig tűrjük el. Meddig vagyunk hajlandóak nyelni, kussolni, megalázkodni pár tucat narancsos képviselő miatt.

 

Vízy Cs
További hírek

  Hatékony bőrápolás rendszeres sportolás mellett is
2019. 10. 17. 16:46 gyomroi-hirhatar.hu
  Royal Canin kutyaeledel
2019. 10. 17. 16:41 gyomroi-hirhatar.hu
  Hordozható hangszórók
2019. 10. 17. 16:21 gyomroi-hirhatar.hu
  Gyenes Levente Zoltán (Jó Itt Élni! Közösség) Gyömrő polgármestere
2019. 10. 14. 07:37 gyomroi-hirhatar.hu
  Orbán Viktor már szavazott - Ön szavazott már?
2019. 10. 13. 09:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Tilos lefényképezni a szavazólapot, de szelfi készíthető a fülkében
2019. 10. 13. 09:40 gyomroi-hirhatar.hu
  Mindenhol rendben megkezdődött a szavazás
2019. 10. 13. 08:21 gyomroi-hirhatar.hu
  Október 22-től változik az M4 Üllő-Gyömrő csomópont forgalmi rendje!
2019. 10. 12. 09:16 gyomroi-hirhatar.hu
  Manipulált hangfelvétellel próbálták lejáratni a Gyömrő 2000 Kör elnökét
2019. 10. 11. 23:44 gyomroi-hirhatar.hu
  Jönnek az új utcanévtáblák Gyömrőn
2019. 10. 11. 12:29 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport