GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Senki nem beszél, mindenki kussol!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2024.06.16.
 Vasárnap
Ma Jusztin napja van.
Holnap Laura napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,66 Ft
   CHF árfolyam
   416,86 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 06. 03. 12:23     


Senki nem beszél, mindenki kussol!
Körülbelül ez az üzenete az új Orbán kormánynak. Nem kommentelsz, nem írsz véleményt, nem csinálsz semmit, csak tűrsz!

Körülbelül ez az üzenete az új Orbán kormánynak. Nem beszélsz, kussolsz! Befogod a pofádat! Nem kommentelsz, nem írsz véleményt, nem csinálsz semmit, csak tűrsz!


Rogán Anti sokadik vagyonbevallás módosítása után ráért kigondolni és benyújtani egy házszabály módosítást, nehogy már véletlenül ne legyen bármikor is kétharmad, most pedig L. Simon Laci készül kinyírni a még független médiumokat egy javaslattal.

 

 


A narancsos fiúkák már az előző ciklusban is megmutatták, hogy mi a véleményük a véleményszabadságról, a szólásszabadságról és a sajtószabadságról. 


Nem érik ám be annyival, mint amennyit az előző ciklusban véghez vittek, most már rátelepednek mindenkire, próbálnak megfélemlíteni mindenkit. Próbálják mégjobban korlátozni az embereket véleményük kinyílvánításában, és mostmár a megmaradt független média tökét is két kézzel kívánják szorongatni ahelyett, hogy inkább a saját tökükkel játszadoznának.

 

Azt akarják, hogy csak az jusson el a pornéphez, amit ők akarnak. Ne kerüljön senki tudomására, hogy Lázár Jancsi annyiért bérel hotelszobát, amiért mások egy évet dolgoznak, ne tudja senki, hogy több helyen is megszűnni látszik a kéményseprés, mint szolgáltatás a kurva fasza rezsicsökkentés miatt (hogy a milliárdos kompenzációkat ne is említsem közpénzen) és senki ne tudja meg, hogy valahogy kurvára lába kélt négy hónap alatt a tervezett államháztartási hiánynak és azt se tudja meg senki, hogy rekord méretű az államadósság és még folytathatnánk a sort.

 

Majd ők rendezik, szerkesztik a híreket. Nem véletlenül kellett államosítani az Antenna Hungáriát sem. Majd bámulhatjuk Lázár és Rogán pofáját minden csatornán 24 órában és hallgathatjuk majd a KSH agyon kozmetikázott számait, amelyek szerint kurva jól kellene élnünk, csak épp a gyerekek fele éhezik. 

 

Te pedig kussolsz, nem kommentelsz, nem olvasol, nem írsz, nem cserélsz eszmét a másikkal, mert a végén még a társadalomban, jobb- és baloldal között is kialakulna egyfajta arany középút a valós nemzeti érdekek jegyében és a mostani véresszájú fidesz huszárok is rádöbbennének, hogy ez a kis csapatocska is húzzon el most már a picsába. Aztán összeomlana ez az "oszd meg és uralkodj" elvre épített tündérmese ország.

 

Na, ez az, amit a kétharmados rezsim nem engedhet meg. Nem engedheti meg sem Neked sem pedig másnak, hogy gondolkodjon, érezzen, beszélgessen, másokkal érintkezzen, azt pedig végképp nem, hogy önálló véleménye legyen.

 

Az előző négy év a puhatolózás korszaka volt, de az április 6-iai győzelmükkel hozták azt, amit én és valószínűleg sokan mások is vártak tőlük. Várható volt, hogy a narancsok vérszemet kapnak és az eddigi puhatolózást a keményebb tettek követik majd. Nem véletlenül kellett Észak-Koreába is ellátogatni. Biztos sok-sok jó ötletet kaptak a delegált narancsok arra vonatkozóan, hogy hogyan is kell egy népet elbutítani, megfélemlíteni, terrorban tartani.

 

A kérdés az, hogy mindezt meddig tűrjük el. Meddig vagyunk hajlandóak nyelni, kussolni, megalázkodni pár tucat narancsos képviselő miatt.

 

Vízy Cs
További hírek

  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Egy jó krimi minden anyagi gondot megold!
2024. 06. 10. 15:57 gyomroi-hirhatar.hu
  Mit érdemes tudni a meddőségi kezelésekről?
2024. 06. 08. 11:19 gyomroi-hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Visszalépett Szentkirályi Alexandra a főpolgármesteri jelöltségtől
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Hamarosan startol a VéNégy Fesztivál, 4 nap varázslat a Dunakanyarban
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu
  A Magyar Péter jelenségről
2024. 06. 04. 15:41 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport