GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Proszektúra: Összefüggés a szemünk és a seggünk között

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2021.04.14.
 Szerda
Ma Tibor napja van.
Holnap Tas, Anasztázia napja lesz.
   EUR árfolyam
   358,57 Ft
   CHF árfolyam
   325,90 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 04. 27. 22:59     


Proszektúra: Összefüggés a szemünk és a seggünk között
Lehet egy kérdéssel több? Orbán Viktor műsora, vagyis 12 kérdés csaknem egymilliárd forintért.

Olvasgatom, ízlelgetem a legújabb nemzeti konzílium vagy mi a franc kérdéseit.

 

Aszonygya, hogy „Sokféle véleményt lehet hallani az erősödő terrorcselekményekkel kapcsolatban. Ön mennyire tartja fontosnak a terrorizmus térnyerését (a franciaországi vérengzés, az ISIS riasztó cselekményei) a saját élete szempontjából?”


Ennél hülyébb kérdés már csak az lehetne, hogy mondjuk a tífusz, az AIDS vagy az ebola térnyerését mennyire tartom fontosnak saját életem szempontjából.

 

De az is egy jó kérdés ám, hogy „Ön szerint az elkövetkező években lehet-e terrorcselekmény célpontja Magyarország?”


Mit lehet erre mondani? Naná, mint ahogy más országok is. Gyurcsány Ferenc szavaival élve, mi az, hogy, nagyon is! De, ha már a volt miniszterelnök szóba került, az ő szlovák terroristái óta tartottunk is ilyesmi cselekményektől. Ám mostanában persze már megint nem félünk annyira, mert tudjuk, megvéd minket a TEK.

 

Mármint Orbán Viktor TEKe.

 

Arra is tudakolják a választ a kíváncsi főkonzultánsok, hogy „Vannak, akik szerint a Brüsszel által rosszul kezelt bevándorlás összefüggésben van a terrorizmus térnyerésével. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?”

 

Hát már elnézést, de itt csak kikívánkozik belőlem a profán favicc, a szemünk és a seggünk közötti összefüggésről! Eszerint, ha kihúznak egy szőrszálat a seggünkből, kicsordul a könnyünk, ha kinyomják a szemünket, akkor meg beszarunk.

 

Hát hozzávetőleg ilyesfajta összefüggés állhat fenn itt is. Egyébként is kilóg a lóláb, amikor ezzel az első három kérdéssel annak kíván a Fidesz hatalom megágyazni, hogy a válaszoló agyában sikerüljön jól egybemosni a bevándorlás és a terrorizmus problémáját.

 

Azt is kérdezik tőlünk: „Tudta-e Ön, hogy a megélhetési bevándorlók törvénytelenül lépik át a magyar határt és az elmúlt időszakban hússzorosára nőt a bevándorlók száma Magyarországon?”

 

Miután naponta százszor mantrázzák, ezt speciel tudtam. Ám azzal is tisztában voltam és vagyok, hogy közülük senki sem ide vágyakozik. Mert itt még az afrikai nyomorgók sem érzik jól magukat. Innen a magyarok is inkább kimenekülnek.

 

De nem is folytatom a kormányunknak tetsző, „helyes” válaszainkat sugalmazó kérdések további taglalását. A lényegük szerint ezek is az irigységünkre és idegengyűlöletünkre apellálnak, miközben a tehetetlen Brüsszelt ócsárolják.

 

A legutolsó kérdést még érdemes megemlíteni, ami úgy hangzik, miszerint „Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?”

 

E kérdés feltevése is akkor lenne tisztességes, ha az abból sugárzó primitív demagógia szintjén megrekedt idegengyűlölet táplálása helyett a valóságot tartalmazná, teszem azt például oly módon, miszerint „egyetért-e Ön azzal, hogy további stadionok építésére, haveri zsebek kitömésére, országunk vezetőinek barátnőikkel való külföldi utazgatásai támogatására van-e inkább szükség.”

 

Egyébként meg az jutott eszembe, hogy ha a népünkben lenne egy csipetnyi lelemény, akkor az emberek valamennyi konzultációs kérdésre azt a választ adnák, miszerint igenis ellenzik a boltok vasárnapi zárva tartását.

 

Akkor legalább tényleg volna valami értelme a konzultációs célból újfent eltapsolt közel egymilliárdnak.

 

 

Proszektúra: Összefüggés a szemünk és a seggünk között  


Képen: Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatót tart az Országház előtt 2015. április 24-én a bevándorlásügyben kezdeményezettnemzeti konzultációról. A kormány tizenkét kérdést tesz fel  a bevándorláshoz, megélhetési bevándorláshoz, illetve részben a terrorizmushoz kapcsolódónemzeti konzultációban, amelyre július 1-jéig várják minden tizennyolcadik életévét betöltött állampolgár válaszát.  Csaknem egymilliárd forintot csoportosít át a kabinet az új nemzetikonzultációra.

 

 

 

 

 

 


További hírek

  Gyanúsítottként hallgatták ki Czeglédy Csabát az Ördög ügyvédje ügyében
2021. 04. 12. 17:59 hirhatar.hu
  Így válasszon csendes hűtőszekrényt
2021. 03. 19. 19:57 gyomroi-hirhatar.hu
  Lazítson, pihenjen vagy aludjon egy jót a megfelelő függőágyban!
2021. 02. 20. 12:24 gyomroi-hirhatar.hu
  Az ásványgyapot-szigetelés legfontosabb eszközei
2021. 02. 20. 12:21 gyomroi-hirhatar.hu
  Melyek a legfontosabb szempontok fürdőszoba-felújítás előtt?
2021. 01. 15. 22:51 gyomroi-hirhatar.hu
  Melyik a legjobb okosvibrátor?
2021. 01. 15. 22:48 gyomroi-hirhatar.hu
  Titkolózással sért törvényt az önkormányzat
2020. 12. 17. 13:25 gyomroi-hirhatar.hu
  Mélyponton a hazai albérletpiac
2020. 12. 16. 09:59 gyomroi-hirhatar.hu
  Elképesztően menő polgári repülők modellkivitelben
2020. 12. 15. 11:56 gyomroi-hirhatar.hu
  A fürdőszoba költöztetése egyszerű – vagy mégsem?
2020. 12. 08. 22:04 gyomroi-hirhatar.hu





IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport