GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Nem kellünk senkinek

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2019.04.18.
 Csütörtök
Ma Andrea napja van.
Holnap Emma napja lesz.
   EUR árfolyam
   320,23 Ft
   CHF árfolyam
   281,3& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 09. 07. 20:00     


Nem kellünk senkinek
A következő gondolatok a proszektura.blog bloggerének billentyű leütéseiből származnak, az alábbi tabudöntögető írást tette közzé oldalán, amit ezúton a Hírhatár olvasói számára is elérhetővé teszünk.

A Fidesz szóvivője beszél a határzárnál - MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely


Most, hogy a déli határunkon rohamtempóban létesítetett vasfüggöny, műszaki határzár, pengés drótkerítés, ilyesmi lenne hivatott visszatartani a hozzánk beözönlő bevándorlókat, menekülteket, migránsokat, ki hogy nevezi őket, azóta szemmel láthatóan megsokszorozódott a számuk és az előrejelzések további növekedést ígérnek.

 

Az egyre elmeháborodottnak tűnő Orbán pedig össze-vissza kapkod, és miközben a keresztény gyökereinket emlegeti, stílusosabban fogalmazva: folyton ilyesmiről papol, ehhez az egész menekültkérdéshez épp, hogy nem keresztényi módon viszonyul, idegengyűlöletet szít. (Az pedig már csak hab a tortán, hogy a miniszterelnökünk az EU-t legújabban azzal „nyugtatgatja”, miszerint nem várja el tőlük, hogy ők is együtt éljenek néhány százezres roma kisebbséggel. Igazi Kuruc.infos fíling.)

 

Ám a magyarok egy jelentős hányada még mindig nem hajlandó eléggé gyűlölködni, a korábbi átlátszóan és ostobán manipulatív nemzeti konzultáció és még primitívebb óriásplakát kampány ellenére sem, hanem továbbra is inkább a szerencsétleneken próbál segíteni, kitéve magát annak is, hogy ezért hazaárulással vádolják, sőt mindenféle szankciókkal is fenyegessék.


 

Szemben a rendőrökkel - MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely


Mindezek miatt aztán Orbánék kettőzött erővel törekednek, főleg a lakájmédiájukon keresztül az ide menekültek elleni ellenszenv nyílt, de olykor alamuszi eszközökkel is történő fokozására.

 

(Érdemes megfigyelni, miként veszik át többnyire ugyanazokat a vádakat és toposzokat, amiket a hazai szélsőjobb a cigányokkal szemben szokott használni.)


 

Menekültek gyalogolnak az M5-ös autópályán - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely


Agresszívak - sőt terroristák, terjesztik róluk. Jóllehet, a magyar állam hivatalos szervei – és most nem a kisrendőrökről, kishivatalnokokról van szó – mindent elkövettek, hogy ezeket az elgyötört embereket felhergeljék, mégis alig került sor bármilyen említésre méltó atrocitásra. Inkább azon csodálkozott mindenki, milyen türelemmel viselték az egyáltalán nem mindennapos megpróbáltatásokat, össze-vissza hatósági intézkedéseket, hazudozásokat.


És, hogy lehetnek-e köztük terroristák? Hát persze, hogy lehetnek. De emiatt nem büntethető sok százezer ártatlan.


Fertőzést terjesztenek. Állítják ezt Magyarországon, ahol a tél közeledtével egyre gyakoribbak az influenza járványok, tele az ország krákogó, köhögő, trüsszögő lázas emberekkel. Szóval én inkább attól félnék, hogy az itt áthaladó, éhségtől, nélkülözésektől legyengült migránsokat mi fogjuk nagy számban megfertőzni A, B és C típusú vírusainkkal. Esetleg hepatitisszel.

 

Szemetelnek és koszosak. Hivatkoznak erre egy olyan országban, amelyiknek az első embere például még arra sem volt képes, hogy, a kisemmizett trafikosok gyermekeit ábrázoló, a dohány mutyi elleni tiltakozásnak szánt, s a miniszterelnök-helyettes cimborájával együtt felzabált csokoládéinak a fogaival széttépett papírjait a parlamenti asztaláról eltakarítsa.

 

Más vallásúak és előbb-utóbb ők lesznek többségben. És amikor ezt a hatalom véleményformálói kifogásként felhozzák, fel sem merül bennük, hogy a Wikipédia szerint hazánkban jelenleg a hivatalos becslések alapján 13-15% körülire tehető az igazi, a vallás tanai szerint élő katolikusok száma. Na, most ilyen alapon Európa kereszténységét oly nagyon fontosnak tartó Orbánék inkább retteghetnének a maradék 85-87 % csökkent hitűtől, hitehagyottól vagy éppen istentagadótól, mintsem pár százezer muszlimtól. Akik mint tudjuk, egyébként az Istennek sem kívánnak nálunk letelepedni. Nyugat-Európa viszont nem tart tőlük és inkább hajlik a befogadásukra.

 

Így aztán most úgy néz ki, hogy mi magyarok Európát akaratuk ellenére akarjuk megvédeni ezektől a másvallású jövevényektől. Mert ők nem kérnek ebből.

 

Vagyis, summa summarum, az a nagy helyzet, hogy miközben nem kellünk a muszlimoknak, nem kellünk Európának sem.

 

Sőt, Európa inkább a muszlimokat fogadná be, mint minket.

 

 

További hírek

  Gyömrőre érkezett a Mikulás
2018. 12. 03. 11:19 gyomroi-hirhatar.hu
  Szuper zebrát kapott a József Attila utca
2018. 10. 28. 20:30 gyomroi-hirhatar.hu
  Megkezdődött az aszfaltozás a József Attila utcában
2018. 10. 17. 18:49 gyomroi-hirhatar.hu
  Eddig nagyon bejött a gyömrőieknek az új csekkautomata
2018. 10. 17. 09:03 gyomroi-hirhatar.hu
  Így facebookoznak a környék önkormányzatai
2018. 10. 16. 19:44 gyomroi-hirhatar.hu
  Idén is jót tökölhettünk a Központi Parkban
2018. 10. 15. 13:21 gyomroi-hirhatar.hu
  Íme a 2019-es év hosszú hétvégéinek listája
2018. 10. 12. 12:00 gyomroi-hirhatar.hu
  Hulladékszállítási információ
2018. 10. 09. 14:40 gyomroi-hirhatar.hu
  Üzembe helyezték az elektromos töltőállomást Gyömrőn
2018. 10. 05. 14:12 gyomroi-hirhatar.hu
  Ünnepi műsör és koszorúzás október 6-án az Eskü téren
2018. 10. 04. 14:08 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport