GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Nem azt mondták Feri

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2022.05.24.
 Kedd
Ma Eszter napja van.
Holnap Orbán napja lesz.
   EUR árfolyam
   383,23 Ft
   CHF árfolyam
   371,71 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 20. 23:19     


Nem azt mondták Feri
A következő gondolatok a proszektura.blog bloggerének billentyű leütéseiből származnak, az alábbi tabudöntögető írást tette közzé oldalán, amit ezúton a Hírhatár olvasói számára is elérhetővé teszünk.

Miközben Orbán Viktor hat és félmillió malacot vizionált az országnak (azt persze nem téve hozzá, hogy ugyanitt szívesen látna tízmillió birkát is), és miközben haveri sertéstelepeket adott át, avatott fel, eközben a nép vagy még inkább a NÉP mindenféle tüntetésekkel múlatta az idejét. Ami mint tudjuk Kósa Lajos szerint talán még helyes is.

 

Állami vezetőink hirtelen hatalmas demokraták lettek, lassan már oda jutunk, hogy jobban pártolják ezeket az egyre szaporodó közfelháborodási összejöveteleket, mint baloldali politikai ellenfeleik, akik közül ugyanis sokan újfent átélhették a „nem azt mondták Feri” érzést.

 

Vagyis amikor az anyázó tömeg nem csak a jelenleg regnáló hatalmat, hanem őket is oda küldte. Méghozzá nem teljesen szalonképes, sőt esetenként kifejezetten nyomdafestéket sem tűrő módon.

 

Az ellenzék prominenseit jól láthatóan megosztotta a tüntetők egy jelentős részének ez a hozzáállása.

 

Mozgalmi gyermekbetegség, majd kiforrja ez magát, mondták a megértőbbek, ám egy másik részük kifejezetten sértődötten szemlélte ezeket a fejleményeket.

 

Kuncze Gábor például az ATV-ben fejtegette Kálmán Olgának, hogy mennyire nem helyénvaló őket összemosni Orbánékkal: „kicsit sértő, mert az elmúlt 4 év sérelmeit visszavetítik az egész rendszerváltás utáni időszakra”.

 

 

Az a Kuncze háborgott és kérte ki magának mindezt, akinek a belügyminisztériuma anno arról adott ki igazolást, miszerint az ÁVH-nál soha nem alkalmaztak meg nem engedett erőszakot, sőt tilos volt a gyanúsítottak bántalmazása, és az a Kuncze háborgott ezen, aki azt találta mondani a rendőrök által durván bántalmazott Révész Máriusszal kapcsolatosan, hogy „minek ment oda”, és gúnyosan Révész Mártíriusznak nevezte őt.

 

De a tüntetésekre visszatérve. Szerintem ezek most nagyon jól jönnek Orbánéknak. Hiszen az egész világ láthatja, hogy itt micsoda hihetetlen mértékű demokrácia van. Mindenki tüntethet, aki csak akar, amikor csak akar és ott, ahol csak akar. A rendőrség pedig úgy viselkedik velük, hogy még az a Tavares nevű úriember is megnyalhatja a szája szélét. Akik legutóbb is a helyett, hogy gumilövedékeket használtak volna, még testi épségüket is kockáztatva, rosszul lévő hölgyeket mentettek ki a tömegből.

 

Már tényleg csak az hiányzott, hogy Selmeczi Gabriella is megjelenjen a Parlamenti tüntetők között egy nagy tálca süteménnyel.

 

Csak a CÖF érzi kissé kényelmetlenül magát. Szeretnének ők is tüntetni, de – vezetőik többségének véleménye szerint – most ez még nem aktuális. Nagy tenni akarásukban feljelentették hát az amerikai ideiglenes ügyvivőt, pontosabban ismeretlen tettes ellen kezdeményeztek ügyészségi eljárást, de nem is titkolták, hogy valójában ez az André Goodfriend van a bögyükben.

 

A nagylöttyös indulataik közepette az viszont már eszükbe sem jutott, hogy mennyire logikátlan az eljárásuk.

 

A feljelentésük szerint ugyanis a követségi vezető azzal követett el bűncselekményt, hogy bár a NAV-ot is érintő korrupciós cselekedetekről volt tudomása, mégsem tett ezek miatt feljelentés, holott ez hivatalos közegként kifejezetten a kötelessége lett volna.

 

Csak hát épp a CÖF volt az is, amely váltig hangoztatta azt is, hogy a NAV környékén nem történt egyes vezetőinek a kitiltását megalapozó semmilyen korrupció. A semmiért pedig nem is lehet feljelentést tenni.

 

Persze, ha a CÖF is úgy látja, hogy Vida Ildikóék korruptak, akkor talán jogos lehetne a feljelentés. Feltéve, hogy önmagukat is feljelentették volna, miután e korrupcióért mindeddig ők is elmulasztottak feljelentést tenni.

 

(proszektura.blog.hu)

Fotók forrása: MTI/ATV

 

 

 

 


További hírek

  Milyen játékokra elég egy belépőszintű gamer laptop?
2022. 05. 24. 09:08 gyomroi-hirhatar.hu
  Így takarítsd le a szúnyoghálókat!
2022. 05. 24. 09:03 gyomroi-hirhatar.hu
  Okosotthonok - okosmegoldásokkal a mindennapok kényelméért
2022. 05. 23. 10:26 gyomroi-hirhatar.hu
  Ezek a laptop-kiegészítők kifejezetten praktikusak
2022. 05. 11. 14:16 gyomroi-hirhatar.hu
  Kéziszerszámok – tökéletes partnerek a munkához!
2022. 04. 25. 12:49 gyomroi-hirhatar.hu
  Hogyan uralhatjuk a haragunkat?
2022. 04. 12. 20:32 gyomroi-hirhatar.hu
  Álom vagy rémálom? A fürdőszobafelújítás lépései
2022. 03. 22. 20:32 gyomroi-hirhatar.hu
  Ha egy igazán jó bort keres a szivarhoz
2022. 03. 16. 20:30 gyomroi-hirhatar.hu
  Ön hogyan képzeli el egy kiváló partnercég minőségpolitikáját?
2022. 02. 22. 16:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Az önkormányzat hazugsággal vádolja a Gyömrői Hírhatárt
2022. 02. 22. 11:17 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport