GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2023.09.23.
 Szombat
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   386,71 Ft
   CHF árfolyam
   400,81 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 09. 20. 17:15     


Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
Hallottunk már a TDT fogalmáról? Ismerjük az általa kínált lehetőségeket, amelyek egészen újfajta távlatokat nyithatnak meg előttünk a napon belül történő kereskedés szempontjából? Akármi is a válasz a felsorolt kérdésekre, ez a cikk mindenképpen segíthet a TDT megismerésében.

Átvesszük ugyanis a lényegét, majd pedig részletesen is belemegyünk abba, hogy pontosan mekkora potenciált rejthet a TDT a számunkra.

 

Először is vegyük át röviden, hogy pontosan mi a TDT jelentése és lényege

 

A TDT egy rövidítésnek számít, az angol Technikai DayTrade kifejezésből származtatva. Lényegét tekintve pedig gyakorlatilag egy befektetési céllal alkalmazható terméknek számít. A TDT hozzáadott értéke abban rejlik, hogy praktikus lehetőséget kínál magyar részvények tőkeáttételes kereskedelmére, méghozzá napon belül.

 

Magyarul az aktuálisan rendelkezésre álló tőkénknél nagyobb értékben is kereskedhetünk magyar részvényekkel napon belül abban az esetben, hogyha élünk a TDT által kínált lehetőségekkel. Értelemszerűen kifejezetten komoly potenciált rejt magában, leginkább az aktív kereskedők szemszögéből nézve.

 

Milyen haszonnal kecsegtet a TDT igénybevétele és használata? 

 

Mindenképp beszédes adatnak számíthat, hogy a Random Capital-nál is igényelhető TDT által a napon belül realizálható nyereség akár hétszerese is lehet annak a nyereségnek, amit TDT hiányában reálisan elérhetnénk. Mondhatni a TDT segítségével tehát áthidalhatók a napon belüli értékpapír kereskedelem egyébként meglehetősen korlátozott hozamai és kockázatai.

 

Tehát azt az egyébként általános jelenséget tudjuk így proaktívan megkerülni, hogy a részvények napon belül alapvetően csak egy bizonyos limiten belül mozoghatnak felfelé és lefelé irányba. Ha tudjuk mit csinálunk, akkor a TDT kézenfekvő eszköznek bizonyulhat ahhoz, hogy ezeket a korlátokat többszörösen el tudjuk mozdítani.

 

Merthogy a Technikai DayTrade olyan financiális termékként érvényesülhet, amelyik a vételi/long, illetve az eladási/short pozíciók felvételét ugyanúgy képes lehetővé tenni a számunkra.

 

Amivel célszerű előzetesen tisztában lenni a TDT használata kapcsán

 

Először is kezdjük a TDT megbízások teljesítésének díjával, aminek az értéke 0,1%, és legalább 199 Ft. Ami az adott napi lehetőségeket illeti, mindig az adott kereskedési napon és a piaci körülmények fényében derül ki, hogy pontosan melyik értékpapírokra és mekkora tőkeáttétellel van lehetőség TDT megbízás leadására.

 

Azt nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Technikai DayTrade ügyletek magas kockázattal járnak alapvetően. Többek között ezért is utaltunk rá fentebb, hogy a TDT által kínált lehetőségek kiaknázához tényleg nem árt, ha pontosan tudjuk mit csinálunk.

 

Amennyiben ez a kitétel teljesül, akkor tényleg reális esélyünk lehet a normálhoz képest akár többszörös nyereséget realizálni a napon belül történő kereskedés keretei között.


További hírek

  Így lesz egészséges a marantád!
2023. 09. 21. 12:57 gyomroi-hirhatar.hu
  A jó alvás titka csecsemőkorban
2023. 09. 21. 12:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Módszerek, amikkel könnyebb lesz a kétoldalú ragasztó eltávolítása
2023. 09. 21. 12:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Hogyan működik az időpontfoglaló rendszer egy vállalatirányítási szoftverben?
2023. 09. 21. 12:50 gyomroi-hirhatar.hu
  Báj és könnyedség
2023. 09. 21. 12:48 gyomroi-hirhatar.hu
  Induljon az ősz egy új iskolatáskával!
2023. 09. 13. 09:58 gyomroi-hirhatar.hu
  Milyen egy jó polírozógép?
2023. 09. 13. 09:48 gyomroi-hirhatar.hu
  Lázár János kinyírta Budapest jövőjét
2023. 09. 11. 09:40 hirhatar.hu
  Pintér nyomozókat toboroz kiemelt fizetésért
2023. 09. 11. 09:40 hirhatar.hu
  Tiborcz István letarolta a Svábhegyet új elitklubja körül
2023. 09. 11. 09:40 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport