GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Mészáros Lőrinc kötele

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2020.07.13.
 Hétfő
Ma Jenő napja van.
Holnap &Őrs napja lesz.
   EUR árfolyam
   353,84 Ft
   CHF árfolyam
   332,14 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 01. 30. 23:44     


Mészáros Lőrinc kötele
Mesterházy sok mindent mondott évértékelő beszédében kritikaként a kormánnyal kapcsolatban. Sokkal súlyosabb dolgokat, mintsem hogy valaki bekiabálta Mészárosnak,kötelet vagy sem.

Még a csapból is az folyik a kormány oldaláról, hogy Mesterházy Attila azonnal kérjen bocsánatot. De miért? Azért mert valaki bekiabálta esetleg, amikor ő a szerencsés gázszerelő Mészáros Lőrincről beszélt, hogy: Kötelet? Nem tudom feltűnt e a műfelháborodott kormánypárti oldalnak, hogy ezt nem Mesterházy kiabálta be. Mondjuk nem lett volna semmi mutatvány, ha kint áll a színpadon és olykor a legváratlanabb pillanatokban, egyszer csak bekiabál magának mindenfélét. Egyszer, hogy: Jól beszélsz Atis! Máskor meg: Kötelet!

Akik ott voltak a rendezvényen, mind azt mondják, hogy nem hallottak, semmilyen köteles bekiabálást. Most akkor vagy tényleg nem volt ilyen, vagy össznépileg itten mindenki jól összebeszélt, hogy nem volt és most teljes összefogásban lódítanak, esetleg csak a Hírtévé kamerája környékén mondta halkan az egyik munkatársuk és az került felvételre.

De hagyjuk is, hogy volt e ilyen bekiabálás vagy nem volt. Az teljesen világos, hogy ha volt is, akkor az nem Mesterházytól származott. Ha nem tőle, akkor neki miért kéne már bocsánatot kérni valami olyasmiért, amit nem ő követett el és semmi köze nem volt az elkövetéséhez, ráadásul nem az is az általa vezetett párt követte azt el, hanem egy ismeretlen személy? Akik ott voltak és így potenciális gyanúsítottjai a köteles kiabálásnak, még csak nem is mind szocialisták voltak!

 

Mesterházy Attila nagyon sok mindent mondott évértékelő beszédében kritikaként a kormánnyal kapcsolatban. Ha a Fidesz és nyája végig hallgatta az MSZP évértékelőjét, amit nyilván végig hallgattak, ha a vélt köteles és biztos börtön bekiabálást meghallották, akkor elég érdekes dolog, hogy csak ebbe a köteles témába sikerül bele kapaszkodniuk, és a kormányt érő kritikai véleményére az MSZP elnökének nincsenek cáfolataik. Ezzel tulajdonképpen egy ráutaló beismerő vallomásban vannak, hogy minden ami ott elhangzott, igaz velük kapcsolatban és nem tudják cáfolni a tényeket. És ez sokkal súlyosabb dolog, mintsem hogy valaki bekiabálta és Mészárosnak a kötelet vagy sem.

 

Most tételezzük fel a játék kedvéért, hogy ez a bekiabálás ott valóban megtörtént. Csodálkozunk rajta? 

Az embereket a Fidesz rezsim olyan szinten frusztrálja, hogy egyre több indulat van bennük. Látjuk, hogy milyen pofátlan módon lopnak a közösből és osztogatnak sajátjaik között belőle, aminek bizony igen sok esetben Mészáros Lőrinc a kedvezményezettje. Orbán kedvenc gázszerelője, a semmiből lett dúsgazdag ember közpénzek segítségével. Miért? Azért, mert ő a Felcsút FC elnöke és ezt Orbán értékeli, úgy osztogatva számára a közpénzekből milliókat,olykor földeket , trafikokat, mintha a sajátjából adna és nem a mienkből. Erősen kérdéses, hogy Mészáros törvényes módon gazdagodott e meg vagy sem. Az ilyen hozzá hasonló kegyenceket, teljesen jogosan veszi körül  normális emberek részéről közutálat. Valahol Európában: Könyörgöm akasszuk fel! Dögöljön meg minden rohadék! Nem gondolom, hogy vállalhatatlan mondatok lennének ezek. Nem szép mondatok, csupán a jogos indulat szülte, erősebb válaszok. Csak annyira kell szó szerint érteni, mint amikor azt halljuk, hogy valakit elküldenek a …

 

Rózsa Mihály

Fotó: Kovács Tamás/MTI ( Mészáros Lőrinc csíkos pólóban)


További hírek

  Gyömrő lett a térség leggondozatlanabb városa
2020. 07. 07. 09:33 gyomroi-hirhatar.hu
  Egy minőségi cipőmárka – a Skechers
2020. 06. 22. 12:20 gyomroi-hirhatar.hu
  All-in-one számítógépek. Mit is takar a kifejezés?
2020. 06. 21. 13:06 gyomroi-hirhatar.hu
  A méltán híres Beluga vodkával kapcsolatos érdekességek
2020. 06. 21. 13:04 gyomroi-hirhatar.hu
  Varázslat fotókból
2020. 04. 15. 09:13 gyomroi-hirhatar.hu
  A személyforgalom előtt lezárják az országhatárokat
2020. 03. 16. 12:40 gyomroi-hirhatar.hu
  A járvány ellenére is engedélyezik a piacozást Gyömrőn
2020. 03. 15. 12:24 gyomroi-hirhatar.hu
  Több tízmilliót is bukhat Gyömrő a telekügyleten
2020. 03. 13. 12:32 gyomroi-hirhatar.hu
  Nincs egyezség a körbár ügyében
2020. 03. 12. 13:12 gyomroi-hirhatar.hu
  Vecsésen lett meg a nagyértékű gázkazán
2020. 03. 12. 12:37 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport