GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Mészáros Lőrinc kötele

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2019.12.12.
 Csütörtök
Ma Gabriella napja van.
Holnap Luca napja lesz.
   EUR árfolyam
   330,28 Ft
   CHF árfolyam
   302,55 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 01. 30. 23:44     


Mészáros Lőrinc kötele
Mesterházy sok mindent mondott évértékelő beszédében kritikaként a kormánnyal kapcsolatban. Sokkal súlyosabb dolgokat, mintsem hogy valaki bekiabálta Mészárosnak,kötelet vagy sem.

Még a csapból is az folyik a kormány oldaláról, hogy Mesterházy Attila azonnal kérjen bocsánatot. De miért? Azért mert valaki bekiabálta esetleg, amikor ő a szerencsés gázszerelő Mészáros Lőrincről beszélt, hogy: Kötelet? Nem tudom feltűnt e a műfelháborodott kormánypárti oldalnak, hogy ezt nem Mesterházy kiabálta be. Mondjuk nem lett volna semmi mutatvány, ha kint áll a színpadon és olykor a legváratlanabb pillanatokban, egyszer csak bekiabál magának mindenfélét. Egyszer, hogy: Jól beszélsz Atis! Máskor meg: Kötelet!

Akik ott voltak a rendezvényen, mind azt mondják, hogy nem hallottak, semmilyen köteles bekiabálást. Most akkor vagy tényleg nem volt ilyen, vagy össznépileg itten mindenki jól összebeszélt, hogy nem volt és most teljes összefogásban lódítanak, esetleg csak a Hírtévé kamerája környékén mondta halkan az egyik munkatársuk és az került felvételre.

De hagyjuk is, hogy volt e ilyen bekiabálás vagy nem volt. Az teljesen világos, hogy ha volt is, akkor az nem Mesterházytól származott. Ha nem tőle, akkor neki miért kéne már bocsánatot kérni valami olyasmiért, amit nem ő követett el és semmi köze nem volt az elkövetéséhez, ráadásul nem az is az általa vezetett párt követte azt el, hanem egy ismeretlen személy? Akik ott voltak és így potenciális gyanúsítottjai a köteles kiabálásnak, még csak nem is mind szocialisták voltak!

 

Mesterházy Attila nagyon sok mindent mondott évértékelő beszédében kritikaként a kormánnyal kapcsolatban. Ha a Fidesz és nyája végig hallgatta az MSZP évértékelőjét, amit nyilván végig hallgattak, ha a vélt köteles és biztos börtön bekiabálást meghallották, akkor elég érdekes dolog, hogy csak ebbe a köteles témába sikerül bele kapaszkodniuk, és a kormányt érő kritikai véleményére az MSZP elnökének nincsenek cáfolataik. Ezzel tulajdonképpen egy ráutaló beismerő vallomásban vannak, hogy minden ami ott elhangzott, igaz velük kapcsolatban és nem tudják cáfolni a tényeket. És ez sokkal súlyosabb dolog, mintsem hogy valaki bekiabálta és Mészárosnak a kötelet vagy sem.

 

Most tételezzük fel a játék kedvéért, hogy ez a bekiabálás ott valóban megtörtént. Csodálkozunk rajta? 

Az embereket a Fidesz rezsim olyan szinten frusztrálja, hogy egyre több indulat van bennük. Látjuk, hogy milyen pofátlan módon lopnak a közösből és osztogatnak sajátjaik között belőle, aminek bizony igen sok esetben Mészáros Lőrinc a kedvezményezettje. Orbán kedvenc gázszerelője, a semmiből lett dúsgazdag ember közpénzek segítségével. Miért? Azért, mert ő a Felcsút FC elnöke és ezt Orbán értékeli, úgy osztogatva számára a közpénzekből milliókat,olykor földeket , trafikokat, mintha a sajátjából adna és nem a mienkből. Erősen kérdéses, hogy Mészáros törvényes módon gazdagodott e meg vagy sem. Az ilyen hozzá hasonló kegyenceket, teljesen jogosan veszi körül  normális emberek részéről közutálat. Valahol Európában: Könyörgöm akasszuk fel! Dögöljön meg minden rohadék! Nem gondolom, hogy vállalhatatlan mondatok lennének ezek. Nem szép mondatok, csupán a jogos indulat szülte, erősebb válaszok. Csak annyira kell szó szerint érteni, mint amikor azt halljuk, hogy valakit elküldenek a …

 

Rózsa Mihály

Fotó: Kovács Tamás/MTI ( Mészáros Lőrinc csíkos pólóban)


További hírek

  Egy sokoldalú és nőies táskára vágysz? Mi megtaláltuk!
2019. 11. 21. 15:01 gyomroi-hirhatar.hu
  Minden rendben, Orbán megtalálta Aczél elvtárs politikai végrendeletét
2019. 11. 16. 10:49 hirhatar.hu
  „Nettó árulás” – kirakják az MSZP-ből a budafoki kollaboránsokat
2019. 11. 16. 10:49 hirhatar.hu
  Lemondásra szólították fel a szexbotrányba keveredett budaörsi polgármestert
2019. 11. 09. 13:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Hatékony bőrápolás rendszeres sportolás mellett is
2019. 10. 17. 16:46 gyomroi-hirhatar.hu
  Royal Canin kutyaeledel
2019. 10. 17. 16:41 gyomroi-hirhatar.hu
  Hordozható hangszórók
2019. 10. 17. 16:21 gyomroi-hirhatar.hu
  Gyenes Levente Zoltán (Jó Itt Élni! Közösség) Gyömrő polgármestere
2019. 10. 14. 07:37 gyomroi-hirhatar.hu
  Orbán Viktor már szavazott - Ön szavazott már?
2019. 10. 13. 09:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Tilos lefényképezni a szavazólapot, de szelfi készíthető a fülkében
2019. 10. 13. 09:40 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport