GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Mészáros Lőrinc kötele

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2020.01.23.
 Csütörtök
Ma Zelma napja van.
Holnap Timót napja lesz.
   EUR árfolyam
   336,90 Ft
   CHF árfolyam
   313,64 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 01. 30. 23:44     


Mészáros Lőrinc kötele
Mesterházy sok mindent mondott évértékelő beszédében kritikaként a kormánnyal kapcsolatban. Sokkal súlyosabb dolgokat, mintsem hogy valaki bekiabálta Mészárosnak,kötelet vagy sem.

Még a csapból is az folyik a kormány oldaláról, hogy Mesterházy Attila azonnal kérjen bocsánatot. De miért? Azért mert valaki bekiabálta esetleg, amikor ő a szerencsés gázszerelő Mészáros Lőrincről beszélt, hogy: Kötelet? Nem tudom feltűnt e a műfelháborodott kormánypárti oldalnak, hogy ezt nem Mesterházy kiabálta be. Mondjuk nem lett volna semmi mutatvány, ha kint áll a színpadon és olykor a legváratlanabb pillanatokban, egyszer csak bekiabál magának mindenfélét. Egyszer, hogy: Jól beszélsz Atis! Máskor meg: Kötelet!

Akik ott voltak a rendezvényen, mind azt mondják, hogy nem hallottak, semmilyen köteles bekiabálást. Most akkor vagy tényleg nem volt ilyen, vagy össznépileg itten mindenki jól összebeszélt, hogy nem volt és most teljes összefogásban lódítanak, esetleg csak a Hírtévé kamerája környékén mondta halkan az egyik munkatársuk és az került felvételre.

De hagyjuk is, hogy volt e ilyen bekiabálás vagy nem volt. Az teljesen világos, hogy ha volt is, akkor az nem Mesterházytól származott. Ha nem tőle, akkor neki miért kéne már bocsánatot kérni valami olyasmiért, amit nem ő követett el és semmi köze nem volt az elkövetéséhez, ráadásul nem az is az általa vezetett párt követte azt el, hanem egy ismeretlen személy? Akik ott voltak és így potenciális gyanúsítottjai a köteles kiabálásnak, még csak nem is mind szocialisták voltak!

 

Mesterházy Attila nagyon sok mindent mondott évértékelő beszédében kritikaként a kormánnyal kapcsolatban. Ha a Fidesz és nyája végig hallgatta az MSZP évértékelőjét, amit nyilván végig hallgattak, ha a vélt köteles és biztos börtön bekiabálást meghallották, akkor elég érdekes dolog, hogy csak ebbe a köteles témába sikerül bele kapaszkodniuk, és a kormányt érő kritikai véleményére az MSZP elnökének nincsenek cáfolataik. Ezzel tulajdonképpen egy ráutaló beismerő vallomásban vannak, hogy minden ami ott elhangzott, igaz velük kapcsolatban és nem tudják cáfolni a tényeket. És ez sokkal súlyosabb dolog, mintsem hogy valaki bekiabálta és Mészárosnak a kötelet vagy sem.

 

Most tételezzük fel a játék kedvéért, hogy ez a bekiabálás ott valóban megtörtént. Csodálkozunk rajta? 

Az embereket a Fidesz rezsim olyan szinten frusztrálja, hogy egyre több indulat van bennük. Látjuk, hogy milyen pofátlan módon lopnak a közösből és osztogatnak sajátjaik között belőle, aminek bizony igen sok esetben Mészáros Lőrinc a kedvezményezettje. Orbán kedvenc gázszerelője, a semmiből lett dúsgazdag ember közpénzek segítségével. Miért? Azért, mert ő a Felcsút FC elnöke és ezt Orbán értékeli, úgy osztogatva számára a közpénzekből milliókat,olykor földeket , trafikokat, mintha a sajátjából adna és nem a mienkből. Erősen kérdéses, hogy Mészáros törvényes módon gazdagodott e meg vagy sem. Az ilyen hozzá hasonló kegyenceket, teljesen jogosan veszi körül  normális emberek részéről közutálat. Valahol Európában: Könyörgöm akasszuk fel! Dögöljön meg minden rohadék! Nem gondolom, hogy vállalhatatlan mondatok lennének ezek. Nem szép mondatok, csupán a jogos indulat szülte, erősebb válaszok. Csak annyira kell szó szerint érteni, mint amikor azt halljuk, hogy valakit elküldenek a …

 

Rózsa Mihály

Fotó: Kovács Tamás/MTI ( Mészáros Lőrinc csíkos pólóban)


További hírek

  Karbantartás lesz a vasúton a hétvégén
2020. 01. 23. 07:45 gyomroi-hirhatar.hu
  Gigarobbanás volt éjszaka Gyömrőn
2020. 01. 22. 07:55 gyomroi-hirhatar.hu
  E-mailben értesít a BKK a tartozásról
2020. 01. 21. 08:58 gyomroi-hirhatar.hu
  Ha autózol, már csak tíz napod maradt erre
2020. 01. 21. 06:02 gyomroi-hirhatar.hu
  A győmrői üveghegy mögött a szeméttenger hullámzik
2020. 01. 20. 10:33 gyomroi-hirhatar.hu
  Betelt a pohár, véget vet a kormány a börtönbiznisznek
2020. 01. 18. 18:00 gyomroi-hirhatar.hu
  Kellemetlen meglepetés érhet februárban, ha ezt elmulasztod
2020. 01. 15. 13:04 gyomroi-hirhatar.hu
  Egy gyömrői cég az egyik legnagyobb adós
2020. 01. 14. 14:59 gyomroi-hirhatar.hu
  Idén nem korcsolyázhatnak a gyömrőiek
2020. 01. 07. 11:02 gyomroi-hirhatar.hu
  Bíróság elé állhatnak a Pest megyei ittas vezetők
2020. 01. 06. 09:49 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport