GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Legyél te is rendezvényszervező!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2024.07.19.
 Péntek
Ma Emília napja van.
Holnap Illés napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,11 Ft
   CHF árfolyam
   404,72 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 08. 12. 10:35     


Legyél te is rendezvényszervező!
Az egyetemi ponthatárok kihirdetése mindig nagy érdeklődésre számot tartó esemény, és ezt követően sokan örülhetnek is, hogy bejutottak az általuk kiválasztott intézménybe.

De akár felvettek, akár nem, belevághatsz egy jó elhelyezkedési esélyekkel kecsegtető rendezvényszervező tanfolyamba is, ha biztos lábakon akarsz állni. Mutatjuk, merre érdemes keresgélned!

 

Milyen iskolát kell elvégezni, hogy valaki rendezvényszervező lehessen?

 

Nagyon sokan szeretnének rendezvényszervezők lenni, de nem tudják, milyen iskolát kell ehhez elvégezniük. Nos, akinek komolyak a szándékai, bizonyára turisztika-vendéglátás szakirányra jelentkezett, de itt sem kizárólag rendezvényszervezést fog tanulni.

 

Ha céltudatosan keresel, akkor hamar felfedezheted, hogy a MOE Rendezvényakadémia online rendezvényszervező képzést indít folyamatosan, és itt valóban naprakész tudást lehet szerezni. Hogy miért? Mert az oktatók maguk is tapasztalt szakemberek, akik számos esettanulmánnyal is segítik a tanítványokat.

 

Ráadásul, mivel ez egy online képzés, nem kell naponta utazni, megjelenni a kurzuson, hanem otthon, a foteled kényelméből végezheted el a tanfolyamot. Az is a képzés mellett szól, hogy a végén tanúsítványt ad, ami jó pont lehet a későbbi álláskeresés során.

 

Ha tehát egy kicsit is vonz ez a szakma, akkor mindenképp vegyél részt a gyakorlatorientált kurzuson, hiszen a rendezvényszervezés minden területéről szerezhetsz bővebb ismereteket.

 

Mit tanítanak egy rendezvényszervező tanfolyamon?

 

A MOE Rendezvényakadémia rendezvényszervező tanfolyama 25 modulból épül fel, és mindegyik modulon belül fontos dolgokat érint. Például:

 

  • -Rendezvényeszközök

  • -Rendezvénytechnika

  • -Dekoráció

  • -Rendezvényi étkeztetés

  • -Ajánlatkészítés

 

Mint látható, a kreatívabb elemek ugyanúgy helyet kapnak a tananyagban, mint az adminisztrációval vagy technikai dolgokkal kapcsolatosak. Ebből is látszik, mennyire sokrétű ez a szakma.

 

Van, aki abban jó, hogy összeállítson egy komplett műsort, más a szervezésben jeleskedik, míg vannak, akik a hang- és fénytechnikai eszközök kezelésében jártasak. Itt azonban mindent meg lehet tanulni, bővíteni az ismereteket, ezért mondják az oktatók, hogy azoknak is érdemes elvégezni a képzést, akik már rendezvényszervezőként dolgoznak valahol.

 

Mi a szakma jövője?

 

Mint ahogy láthattuk, a rendezvényszervezőkre nagy szükség van, hiszen még a Covid idején is volt igény a szolgáltatásaikra. Éppen ez az időszak mutatta meg, mennyi kreatív lehetőség rejtezik ebben a szakmában: jobbnál jobb ötletekkel álltak elő a rendezvényszervezők.

 

Ez is bizonyítja, hogy a jövőben sem fog eltűnni ez a mesterség, sőt akár a digitális világ adta előnyöket kihasználva fog megújulni. Éppen ezért lényeges, hogy már most kezdd el a szakma sajátosságainak megismerését, hogy a jövőben sikeres szakember lehess te is!

 

Akár esküvőszervezőként, akár egy nagyvállalat HR-eseként, akár egy művelődési ház igazgatójaként képzeled el a jövődet, olyan képességek birtokába juthatsz a képzésen, amelyek hosszú távon hasznodra válnak.


További hírek

  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu
  Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Találd meg az ideális kerti asztalt!
2024. 07. 09. 13:08 gyomroi-hirhatar.hu
  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport