GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Itt a Fidesz programja!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2023.10.04.
 Szerda
Ma Ferenc napja van.
Holnap Aurél napja lesz.
   EUR árfolyam
   387,57 Ft
   CHF árfolyam
   401,84 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 03. 31. 08:40     


Itt a Fidesz programja!
Ilyen lesz a folytatás, amennyiben a Fidesz megnyeri a választást!

A Fidesz-KDNP kreatív- és kampánycsoportja ennyit tudott előrántani, hogy „folytatjuk”. Biztos ők is kezdenek fáradni; nehéz lehetett az elmúlt négy év minden kis- és nagy baklövését, lehúzását pozitív színben feltüntetni. A teljesség igénye nélkül összeállítottuk, hogy mi várható, ha Orbán marad és „folytatja”.

 

Minden bizonnyal egy újabb Fidesz-KDNP kormány esetén továbbra is megmarad a gránit szilárdságú Alaptörvényünk, megmarad a kormány által kifinomított demokráciánk és a jogállamiság.

 

Nagy valószínűséggel tovább folytatódik az emberek, a munkavállalók sanyargatása, kizsákmányolása, nevetséges bérért való alkalmazása, szánalmas munkakörülmények és munkabeosztások körítésével. Megmarad az éhbérrel honorált közmunka, amiért cserébe mindent elvárnak Tőled.

 

Az is lehet, hogy minden város és falu kap egy „full” extrás, több ezer férőhelyes futball stadiont.

 

Vélhetően a trafikkereskedelem sorsára fog jutni a szeszesital árusítása is és még ki tudja, mit néznek ki maguknak Lézer Lázár János és barátai!

 

Várhatóan megszerezzük (nem kis összegért) a maradék Seuso-kincseket is, bármi áron; nem gond, ha több millióan éheznek és az sem, ha fáznak. Arra ugyanis nincs pénz. Csak úgy, ahogyan az oktatásra, az egészségügyre és egyéb, mindennapunkat érintő dolgokra sincs. Valószínűleg a négy millió létminimum alatt élő ember száma tovább nő csak úgy, ahogyan a gazdasági menekülteké is.

 

Mészáros Lőrinc és Simicska Lajos megszerzi a még megmaradt médiát, nyernek még pár sok milliárdos közbeszerzést, természetesen, ahogyan eddig is, most is pályáztatás nélkül.

 

A közalkalmazottakra továbbra is az eddigi bérezés és munkaviszonyok várnak, valamint kötelesek lesznek továbbra is minden Fidesz rendezvényen képviseltetni magukat. A tanárokra továbbra is a kevés fizetés és a megalázottság vár.

 

Jönnek majd az újabb adónemek, ahogyan az elmúlt négy évben is több tucatot sikerült eszkábálni a lakosság sanyargatása céljából. Egyszóval maradnak és sokasodnak a megszorító intézkedések.

 

A NAV továbbra sem fogja kivizsgálni a „nagy pályás” adó- és ÁFA csalókat, de zaklatni fogják a kis- és középvállalkozásokat.

 

Hasonló vagy még nagyobb mértékű gyarapodás is várható lesz a Fidesz háza táján. Zsigó Róbert valószínűleg továbbra is duplán veszi fel majd az üzemanyag pénzt, Rogán Antal vélhetően még szert tesz egy-két luxus ingatlanra Budán, tovább gyarapszik Simicska, Mészáros és még sorolhatnánk.

 

A devizahitelesek sem lélegezhetnek fel egy újabb Orbán kormány esetén. A forint változatlanul gyenge marad, de az sem kizárt, hogy még tovább gyengül. A bankoktól beszedett különadót továbbra sem fogják a bajba jutott családok megsegítésére fordítani.

 

Az államadósság sem fog változni, illetve de… Tovább növekszik. Az Orbán kormány a következő ciklusban megköti a Paks 2-ről szóló szerződést, amivel az államadósságot megnöveli, az áram árát megduplázza, a magyar lakosságot több évtizedre eladósítja, energiaellátását kiszolgáltatja az oroszoknak.

 

A közbiztonság további javulása sem várható és az sem, hogy igazságos ítéletek szülessenek a bírósági eljárások során.

 

Ilyen és ehhez hasonló lesz a  folytatás, amennyiben a Fidesz megnyeri a választást!

 

Ne engedd! Április 6-án irány a szavazófülke és voksolj valamelyik demokratikus pártra!

 

A „gazdasági menekülteket” is arra kérjük, hogy tiszteljék meg itthon ragadt családtagjaikat, rokonaikat, barátaikat, illetve mindazon honfitársaikat, akik itthon azért teszik a dolgukat, hogy Ők is visszatérhessenek egy szebb és jobb, élhetőbb országba, hogy így vagy úgy, de adják le szavazatukat ők is valamelyik demokratikus pártra!

 

Vízy Cs.


További hírek

  Schiffer Andrásnak máris sikerült belerúgnia Karikó Katalinba
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Koncz Gábor szerint Orbán az évszázad legnagyobb politikusa s az uralkodása alatt szeretne meghalni
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Válasszon a célnak megfelelő hűtőberendezést!
2023. 09. 30. 10:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Mit tegyél, ha hullik a kutyád szőre?
2023. 09. 26. 11:51 gyomroi-hirhatar.hu
  Többdiplomás nőknek keres takarítói munkát Demszky Gábor
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Állítólag nettó 385 ezer a magyar átlagkereset
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Orbán Ráhel egyetemi ismerősei is jól jártak
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Így lesz egészséges a marantád!
2023. 09. 21. 12:57 gyomroi-hirhatar.hu
  A jó alvás titka csecsemőkorban
2023. 09. 21. 12:54 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport