GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Hogyan halt meg Welsz Tamás?

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2022.07.03.
 Vasárnap
Ma Kornél napja van.
Holnap Ulrik napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,74 Ft
   CHF árfolyam
   397,91 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 03. 21. 12:51     


Hogyan halt meg Welsz Tamás?
Nem könnyű elhinnem, hogy egy véletlen balesetről van itt szó.

Nem könnyű elhinnem, hogy egy véletlen balesetről van itt szó.

 

Azt se tudtuk, a Nagy Botrányig, hogy él ebben az Univerzumban, ezen a bolygón, ezen a földrészen, ebben az országban egy Welsz Tamás nevű ember. Amikor megismertük a nevét, akkor is nehéz volt elhinni, hogy létező személyről beszélünk, mert személye nekem a Tanúba illő kitalált figura szerepének hatott.

 

 

 

A titokzatos Welsz, akinek van Budapesten egy lakása, abban a lakásban van egy bazi nagy páncélszekrény, ami nem az övé és hogy ez egyértelmű legyen rá is van írva öles betűkkel Simon Gábor neve. És ez a páncélszekrény rejti ürgebőrbe varrva Simon és mások hamis útleveleit.

 

Mondhatnám, 2014 tavaszán ismertem meg Welsz Tamást, akkor még nem tudtam...

 

 

 

A rendőrség letartóztatta Simon Gábort. Várható volt, hiszen a Fidesznek most a kampányban úgy kell a pórázon vezetett szocialista politikus képe, mint feszülő tőgyű tehénnek a fejés. Simon meg elég hülye volt ahhoz, hogy okot is adjon a pórázon vezetgetésére.

 

A történet akkor lett érdekes, amikor Welsz környékéről elindult a madárcsicsergés arról, hogy bizony nagyon magas beosztású Fidesz politikusok is rendeltek tőle hamis útlevelet. Ekkor a Fidesz soraiban láthatóan eljött a beszarás időszaka, mert Simon hülye, ez rendben van. De mi van akkor ha a Welsz az nem az? Mi van akkor ha valóban van bizonyítéka, igen magas polcon heverésző Fidesz és KDNP politikusok ellen? Mi van, ha a helyzet annyira eldurvul, hogy a jó nyalóka visszanyal a Fidesznek?

 

 

Benne volt a levegőben valljuk be, hogy valami itt történni fog. Tegnap meg is történt. Welsz lakását megszállták a rendőrök, bepakolták a palit egy rendőrautóba, ahol furcsa körülmények között meghalt.

 

És lehet akár az is, hogy tényleg beszállt az autóba, ott magától spontán rosszul lett és hiába fiatal szervezet, ami esetében senki nem tudott előtte betegségről, jött a Kasszás és magával vitte. Nem az első ilyen tragédia a világ történetében.

 

A nagy baj az, hogy valahogy nem könnyű elhinnem, hogy egy véletlen balesetről van itt szó. És nagyon sokan gondoljuk azt, hogy ez nem a véletlen műve.

 

 

 

Valakinek nagyon magason érdeke volt, hogy Welsz Tamás hallgasson, hát most már hallgat. Borzalmas állapotok vannak ott, ahol az állampolgár annyira nem bízik a politikai vezetésben, az igazságszolgáltatásban és annak szerveiben, hogy elhiszi, hogy itt olyan hatalom van, amelyik megrendelheti a neki kellemetlenkedők meggyilkolását és azt is feltételezni tudjuk, hogy a rendőrség teljesítene ilyen megrendelést.

 

 

 

Ha valóban a politikai hatalom rendelte meg Welsz kivégzését és a rendőrség ezt megtette, akkor takarodniuk kell azonnal az ország éléről.

 

De takarodniuk kell akkor is, amikor olyan állapotok vannak, hogy simán el tudja hinni az abszolút többség róluk, hogy képesek lehetnek ilyenre és meg is teszik, ha szükségét érzik. Ma Welsz halt meg talán azért, mert tüske volt a köröm alatt, holnap egy ellenzéki politikus következik, vagy én esetleg Te?

 

Rózsa Mihály

Fotó forrás: charitymarch.com


További hírek

  Meghalt egy stábtag a Nyerő Páros forgatásán
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Lemondott a Pornhub pornóoldalt működtető cég vezérigazgatója és egy vezetője
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Az ájult úszónőt kimentő edzőnő keményen bírálta a vizes vb vízimentőit – Merkely szerint más sportágban kellene próbálkozni
2022. 06. 24. 21:14 hirhatar.hu
  A Pegasus kiberfegyver gyártója nem tud megnyugtató válaszokat adni
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Ügyészség elé idéznék Varga Judit igazságügyi minisztert
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Egerszegi Krisztina: A férfisport az férfisport, a női sport pedig a nőké
2022. 06. 21. 16:52 hirhatar.hu
  Több pécsi vállalkozás is önként segíti a város tanárait
2022. 06. 21. 16:52 hirhatar.hu
  Bőkezűen osztogatott a Fidesz-közeli haveroknak a Szerencsejáték Zrt
2022. 06. 21. 16:51 hirhatar.hu
  Több mint félmilliárdból készült, de eddig csak 18 ezren váltottak jegyet a Hosszú Katinka-filmre
2022. 06. 18. 17:24 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport