GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Használj te is LED profilokat! Miért? Mutatjuk az okait!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2024.07.22.
 Hétfő
Ma Magdolna napja van.
Holnap Lenke napja lesz.
   EUR árfolyam
   390,06 Ft
   CHF árfolyam
   403,53 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 07. 13. 20:07     


Használj te is LED profilokat! Miért? Mutatjuk az okait!
A LED szalagokkal kapcsolatos leggyakoribb dilemma, hogy szükség van-e a felszerelésükhöz LED profilokra? Sokan gondolják úgy, hogy anélkül is használhatóak… És milyen rosszul teszik!

Gyorsan kiderül, hogy miért jobb a LED szalagokat LED profilokba szerelni 

 

A LED szalagok elterjedése nem véletlen, viszont egy időben nagyon sokan “feledkeztek meg” takarékoskodás címén a LED profilokról. Azokról a LEDLámpaház.hu kínálatában is szereplő eszközökről, amelyek a modern világítás szerves részét képezik. A feladatuk sokrétű, elhagyásuk pedig jól látható kockázatokkal jár.

 

Erre a tényre már sokan ráébredtek - vagy a saját tapasztalataik, vagy mások kárának láttán. A LED szalagok ugyanis profil nélkül védtelenek maradtak, kitéve minden károsító tényezőnek. A mechanikai hatások, a szennyeződések, a nedvesség, a LED chipek hőtermelése mind-mind rizikót jelent. A következmény: a LED szalag hullámosodni kezd, leválik, csökken az élettartama, nem világít.

 

A LED szalagoknak a LED profilokban van a helye

 

Szerencsére egyre többen a tartós megoldások hívei lettek, tudván, hogy mindent el lehet készíteni elsőre is tökéletesen. Így van ez a LED szalagok elhelyezésével is, így az elmúlt évek látványos növekedést eredményeztek a LED alumínium profilok népszerűségében. A profilok modern divatja folytatódik, de ha helyesebben szeretnénk fogalmazni, akkor jobb, ha nemcsak divatról beszélünk, hanem tudatos választásról. 

 

A LED profiloknak ugyanis több szempontból indokolt a használata. Így arra a gyakori kérdésre, hogy a LED szalagoknak LED profilokban vagy anélkül lesz tartósabb az élettartamuk, egyértelmű a válasz: LED profilokban. 

 

A LED profilok hasznossága – kikerülhetetlen előnyök

 

A LED profilok használatának számos pozitív hatása van a LED szalagok “életében”. Ezek a következők:

 

  • -Megnövelik a LED szalagok élettartamát azzal, hogy gondoskodnak a jobb hőelvezetésről, azaz a szalagok hűtéséről. Ennek eredményeképpen a szalagok nem melegszenek túl és nem károsodnak a LED chipek.

  • -Hosszantartó rögzítést tesznek lehetővé azáltal, hogy biztosabb tapadást biztosítnak (természetesen itt is gondoskodnod kell a szalagok felragasztása előtt a felület megfelelő zsírtalanításáról).

  • -Kiváló dekorációs elemek lehetnek, különböző világítási variációk hozhatók létre a segítségükkel. Kellő kreativitással elhelyezve nemcsak hangulatvilágításnak, hanem fő világításnak is megfelelnek.

  • -Védik a LED szalagokat a külső hatásoktól. Ennek különösen nagy jelentősége van a konyhában, ahol a mindennapos tevékenységek során víz, pára, zsír egyaránt érheti a szalagokat. A lépcsőfeljárónál védelmet nyújt a por okozta szennyeződésektől és a fizikai hatásoktól is.

  • -Sokféleképpen elhelyezhetőek, köszönhetően annak, hogy akár süllyesztve, akár a falra szerelve megállják a helyüket, elrendezési lehetőségek tucatját biztosítva.

 

Profilban vagy anélkül? A választ most már te is tudod, és remélhetőleg ennek fényében döntesz majd a vásárlásnál! Használj te is LED profilokat!


További hírek

  Elhasználódtak a céges informatikai eszközök? Itt a megoldás!
2024. 07. 22. 09:53 gyomroi-hirhatar.hu
  A Hír TV-ből kirúgták, polgárőr lett Pálffy István
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Harmadával kevesebb orvosi ügyelet lesz Budapesten
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Tovább hízik Orbán apjának földbirtoka
2024. 07. 21. 08:58 hirhatar.hu
  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu
  Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport