GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Cégünkkel kapcsolatban már online is intézkedhetünk

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2024.07.18.
 Csütörtök
Ma Frigyes napja van.
Holnap Emília napja lesz.
   EUR árfolyam
   390,04 Ft
   CHF árfolyam
   403,51 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 10. 24. 18:09     


Cégünkkel kapcsolatban már online is intézkedhetünk
Nem, nem szükséges gyanakodni, vagy sejtelmesen mosolyogva a rezsiszámlákra vagy az ügyfélkapura gondolni. Ugyanis ennél sokkal nagyobbat is haraphatunk a tortából, mindenki megelégedésére. Hiszen már jogi ügyintézésre is módunk nyílik elektronikusan.

Online jogi tanácsadás?

 

Igen, az Alexen, Magyarország első legaltech szolgáltatásán keresztül ez is egyszerűen megvalósulhat. Az elektronikus jogi ügyintéző platform egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát rendszer keretében számos különböző ügylethez kínál szakszerű segítséget, sztenderd ügyek, online jogi konzultáció, illetve a kettő kombinációjával megszülető hibrid ügyintézés keretében.

 

Mire van pontosan lehetőségem?

 

Az egyes menüpontokban egyszerűen eligazodva válogathatunk a magánszemélyi rendelkezések, az ingatlanügyletek, az adatvédelem, a home office, a cégalapítás, cégügyek, a cégoptimalizáló csomag, a cégmentő csomag, a munkaügyek, valamint a követeléskezelés kategóriák között, amelyeken belül is több választásunk is adódhat.

 

Amennyiben akár a konzultáció formájában, akár az ügy besorolásában akadnak nehézségeink, keressük meg emailben a KRS Ügyvédi Iroda munkatársainak egyikét, akik a szakmai hátteret biztosítva tudnak segíteni abban is, hogy hol és milyen formában tudjuk legjobban megkapni a szükséges támogatást.

 

A gyors és pontos információk nagyon lényegesek

 

Akár egy éppen zajló peres ügyről van szó, akár arról, hogy minél részletesebben szeretnénk tájékozódni egy adott helyzetről, illetve a benne megbújó lehetőségekröl, akkor az idő nagyon fontossá válik.

 

Például az ügyvezetők felelősségét érintő jogviták is ilyenek lehetnek. A felszámolási helyzetben megforduló bizonyítási teher például abszolút egy ilyen kérdés.

 

A szerteágazó, illetve nagyon speciális ügyek esetén az ideális választás a legtöbb esetben az, hogy személyes konzultációt választunk. Ám amikor a gyorsaság felértékelődik, az online keretek válnak megfelelőbbé.

 

Milyen cégügyek kezelhetők elektronikusan?

 

A cégügyek kategórián belül megtalálható a cégalapítás, a cégadatok megváltoztatása, a részvények átruházása, a üzletrészek adásvétele, a részvények átruházása, valamint a végelszámolás is.

 

Ha szeretnénk kontroll alatt tartani a szerződéseinket, akkor válasszuk a cégoptimalizáló csomagot, amelyen belül kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk ezekkel kapcsolatban. A cégmentő szolgáltatás mindenkinek megkeresi a legideálisabb lehetőségeket, még abban az esetben is, ha tartós pénzügyi nehézségekkel kénytelen küzdeni a vállalkozás.

 

A munkaügyek, a titoktartási szerződés, az adatvédelmi kérdések, a home office szabályozása, mind-mind olyan területek, amelyek rendezése az Alex alkalmazásával a lehető legkevésbé okoz gondot, támogatva a gördülékeny munkavégzést.


További hírek

  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu
  Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Találd meg az ideális kerti asztalt!
2024. 07. 09. 13:08 gyomroi-hirhatar.hu
  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport