GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Béláim az úrban

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2022.07.03.
 Vasárnap
Ma Kornél napja van.
Holnap Ulrik napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,74 Ft
   CHF árfolyam
   397,91 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 05. 19. 14:21     


Béláim az úrban
Azt csiripelik, azért fedezték benne fel a hasznos mélymagyart, mert rengeteg pénzt pakolt be a pártba és abból akár még politikusok zsebébe is kerülhetett nem kevés.

"Azt csiripelik, azért fedezték benne fel a hasznos mélymagyart, mert rengeteg pénzt pakolt be a pártba és abból akár még politikusok zsebébe is kerülhetett nem kevés."

 

Magyarországon senkinek nem kell magyarázni, a Tanú óta, hogy mit jelent a magyar narancs. Akinek csak a remek hetilap ugrik be róla az vagy nagyon fiatalka, vagy nagyon tájékozatlan. Na most már azt is tudjuk, mit jelent a magyar kém. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de az övék.

 

 

Senki nem tehet arról, hogy hogyan néz ki. Ez egy nagyon udvarias mondat. Mert közben ha valaki csúnya vagy bizarrul fest, azon azért vagy magunkban, vagy gátlástalanabb kiadványok esetében nyíltabban is röhögünk. Ez a kém, rendkívül ronda egy ember. Nem tehet róla persze, erről még nem. De ha ránézek, akkor azért csak ott van a gonosz vigyor a szájamnak a sarkában. Simán el tudnám képzelni mint groteszk szereplőt egy vígjátékban. De ő nem egy groteszk vígjáték szereplője, hanem a kém. Bár ez is lehet groteszk vígjáték.

 

És ha nem lenne elég szerencsétlennek a külseje, még Kovácsnak is hívják. Olyan szürke rejtőzködő név. / Bocsánat a Kovácsoktól. / És a Kovácsságát, még azzal is megfejeli, hogy a Béla nevet kapta a névadó ünnepségen. Kovács Béla a kém. Kovács Béla a magyar kém. Kiknek másoknak is dolgozhatna ilyen fizimiskával, ilyen névvel, mint az oroszoknak. Béla a KGB ügynöke.

 

Azt írják róla a lapok, hogy Moszkvában tanult a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében, ami közismerten a KGB gyűjtőbázisa. Hogy ott volt az még nem baj, az már annál inkább, hogy hazajött és amint hazajött első dolga volt belépni a Jobbikba. Ott meg tárt karokkal fogadták őt, nagyon gyorsan emelkedett a ranglétrán, pillanatok alatt Vona legszűkebb körének lett tagja. Azt csiripelik, azért fedezték benne fel a hasznos mélymagyart, mert rengeteg pénzt pakolt be a pártba és abból akár még politikusok zsebébe is kerülhetett nem kevés. Adott az első jelentősebb kérdés, hogy honnan volt vajon Bélánknak annyi pénze, hogy ilyen sikeresen vásárolja be magát a nácik közé?

 

 

Béla a magyar kém, havi rendszerességgel utazott Moszkvába és hétköznapjaiban is elég sűrűn találkozgatott orosz diplomatákkal. Ezekre az utazásaira azt mondják, nem is egy esetben maga Vona is elkísérte őt. Például az ismert kommunistával Kalasnyikov elvtárssal is együtt találkoztak és ezt a találkozást Béla úr szervezte meg. Lám-lám, ebből is milyen szépen lerajzolható, hogy a szélsőségesek a széleken találkoznak.

 

De Béla nem véletlenül a magyar kém. Lebukott. Nem igen megy neki úgy fest a konspirálás, lehet ezt a szót nem is ismeri. De egyszer majd elmagyarázzák neki. Béla az Európai Uniót akarta kiszolgáltatni Moszkvának. Amit mint képviselő megtudott, azt fecsegte el kint. Hogy mit tudhatott meg, milyen nagy titkok tudója lehet a mi derék Bélánk, azt remélem egyszer mi is megtudhatjuk majd. A Jobbik kitart mellette a végsőkig. Magyar náciéknál ez valahogy így szokás.

 

Balczó elmondta, hogy Béla nem bukott le. Hogyan is bukhatna már le! Ezzel szemben az USA és annak szövetségesei, például globális hatalom, ami alatt minden igaz magyar azonnal kiérti a zsidókat, nagyon megijedtek Béla tehetségétől és egy sötét éjszakában, egy eldugott kis kastélykának, egy besötétített szobájában kimondták a végszót: Bélának vesznie kell! Na ezért és csakis ezért van most az, hogy a Nemzetek Sorsára Jelentős Hatással Bíró Kovács Béla, most tele szarhatja a gatyáját, mert jó esélye lehet arra, hogy hosszú évekre rács mögé kell vonulnia esetleg. Persze ő, a magyar kém bólogat nagyon lelkesen Balczó szavaira. Bizony őt az amerikaiak és a zsidók buktatták le. Amikor bokán rúgták az asztal alatt testvérei, hogy ne mond ki, hogy lebuktál, mert az már majdnem beismerés, akkor gyorsan pontosítja, hogy ő soha nem is kémkedett. A feleségének a testvérének a fia az neki nem rokona, azt se tudja szinte hol van Moszkva, bár valóban jár oda és Irán létezéséről sem tudott, és ha nem tudott róla, hogyan is segíthetett abban orosz kapcsolatokon keresztül, hogy a Jobbik lóvéhoz jusson. De ő majd oda fog állni nagyon nyilvánosan a Nemzetbiztonsági Bizottság elé és baromira el fogja majd mondani a tutit. Remélem ez tényleg nagyon nyilvános lesz, mert szeretnék a Béla magyarázkodásán szórakozni.

 

A Jobbiknak tisztessége nincsen. Ezért aztán hol faszpumpákat szereznek be maguknak annak pótlására, hol meg magyar kémet. Jól egymásra találtak, össze is illenek. Béláim az úrban! Mi vár itt még ránk?

 

Rózsa Mihály


További hírek

  Meghalt egy stábtag a Nyerő Páros forgatásán
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Lemondott a Pornhub pornóoldalt működtető cég vezérigazgatója és egy vezetője
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Az ájult úszónőt kimentő edzőnő keményen bírálta a vizes vb vízimentőit – Merkely szerint más sportágban kellene próbálkozni
2022. 06. 24. 21:14 hirhatar.hu
  A Pegasus kiberfegyver gyártója nem tud megnyugtató válaszokat adni
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Ügyészség elé idéznék Varga Judit igazságügyi minisztert
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Egerszegi Krisztina: A férfisport az férfisport, a női sport pedig a nőké
2022. 06. 21. 16:52 hirhatar.hu
  Több pécsi vállalkozás is önként segíti a város tanárait
2022. 06. 21. 16:52 hirhatar.hu
  Bőkezűen osztogatott a Fidesz-közeli haveroknak a Szerencsejáték Zrt
2022. 06. 21. 16:51 hirhatar.hu
  Több mint félmilliárdból készült, de eddig csak 18 ezren váltottak jegyet a Hosszú Katinka-filmre
2022. 06. 18. 17:24 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport