GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Az okosóraszíjak egyedisége és fontossága

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2022.11.27.
 Vasárnap
Ma Virgil napja van.
Holnap Stefánia napja lesz.
   EUR árfolyam
   412,6& Ft
   CHF árfolyam
   420,06 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2022. 02. 21. 12:29     


Az okosóraszíjak egyedisége és fontossága
Akárcsak magának az okosórának vagy az okosóra egyéb tartozékainak, a szíjnak is megvan a maga rendeltetése. Gondoljunk csak bele, hogyan rögzülhetne más módon az óránk a csuklónkhoz, mint ennek a segítségével.

Különösen fontos lehet ez, ha az okosóránkat éppen sportolás közben használjuk. Nem szerencsés, és nem is túl kényelmes állandóan a kezünkben tartani az eszközt.

 

Miért jó az okosóraszíj?

 

De nemcsak ez az egy olyan eset létezik, amely során a szíj praktikus lehet. Előfordulhat, hogy éppen evés vagy beszéd közben szeretnénk használni az okosóránkat, netán életünk minden perce szoros időbeosztás szerint zajlik.

 

Minden esetben nagy szükségünk lehet az okosóránkra: tárgyaláson, játszótéren vagy fürdetés közben. Ha vízálló készülékünk van, akkor még a fürdőszobában vagy a strandon is tudjuk használni a készüléket.

 

Akárcsak az összes többi aun.hu oldalán található óratartozékokat, mint például a különböző tokokat vagy üvegfóliákat. Egyébként a szíjak meglehetősen gazdag és széles kínálatot tudhatnak magukénak a piacon, érdemes tehát szétnéznünk, és a legjobbat kiválasztanunk!

 

Pontos és szoros illeszkedés

 

A szíjaknak mindenekelőtt rendkívül pontosan és szorosan kell illeszkedniük a csuklónkhoz. Amennyiben tanári vagy idegenvezetői pályát választottuk, és sokszor sokat kell beszélnünk, gesztikulálnunk nagyobb közönség előtt, akkor a szíj könnyen meglazulhat és leeshet a kezünkről. 

 

Többek között ezért is érdemes olyat választani, amely elég strapabíró. Ez természetesen az anyagtól is függ, de jó választás lehet akár a bőrből készült darab is. Amennyiben azonban sportoláshoz keresünk egy jó változatot, akkor érdemes úgynevezett “lélegző” sportszíjat vennünk, hiszen így nem fog alatt annyira izzadni a csuklónk.

 

A tökéletes méret

 

Mindebből egyenesen következik a megfelelő méret elengedhetetlensége, máskülönben nem lesz kényelmes a viselése. Ehhez a legcélszerűbb megoldásnak az állítható darabok minősülnek. Ez egyszerre megbízható, tartós és komfortos, elvégre pontosan a kezünkhöz, a csuklónkhoz igazíthatjuk.

 

Stílus és megjelenés

 

Természetesen az okosóra külleme sem elhanyagolható szempont. Ha esetleg zenészek vagyunk, az okosórák megjelenése és dizájnja kiváltképpen meghatározó lehet. 

 

Zongoristáknál a kéz még fontosabb szerepet játszik, hiszen a játék magas színvonalának biztosításához a ruhaujjaktól lehetőleg meg kell szabadítani a csuklókat. A színben, mintában és stílusban passzoló szíj rendkívül nagyot dobhat a teljes megjelenésünkön. 

 

Vásárlás alkalmával tehát érdemes szem előtt tartanunk azt, hogy pontosan milyen cselekvések elvégzése közben szeretnénk hordani, és eszerint kiválasztani a számunkra legjobb darabot!

 

(x)


További hírek

  A sport megbecstelenítése
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Cserhalmi György helyre tette Vidnyánszkyt
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Gyurta Dániel Szijjártó főtanácsadójából immár nagykövet lett
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Másfél milliós jutalmat kapott tavaly a Klebelsberg Központ vezetője
2022. 11. 18. 18:12 hirhatar.hu
  Pénteken is élőlánccal demonstráltak a diákok
2022. 11. 18. 18:12 hirhatar.hu
  Budapest posztumusz díszpolgára lett Setét Jenő
2022. 11. 18. 18:12 hirhatar.hu
  Milyen hatásai vannak a kendermagolajnak?
2022. 11. 18. 11:27 gyomroi-hirhatar.hu
  Ne légy kíváncsi, mert hamar…
2022. 11. 14. 12:22 gyomroi-hirhatar.hu
  Jó Itt Élni-s vállalkozó nyerte az önkormányzat idei legnagyobb beruházását
2022. 11. 14. 11:07 gyomroi-hirhatar.hu
  Tizedáron adott el egy önkormányzati telket a JIÉ – Itt a bizonyíték!
2022. 11. 11. 17:14 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport