GYÖMRŐI HÍRHATÁR - Alpári bunkóságok a politikában

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2024.07.18.
 Csütörtök
Ma Frigyes napja van.
Holnap Emília napja lesz.
   EUR árfolyam
   390,04 Ft
   CHF árfolyam
   403,51 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 03. 14. 22:52     


Alpári bunkóságok a politikában
Tessék felvenni a Fidesz pólót vagy tessék dísz magyarba öltözni, hogy a választópolgárok láthassák kire is szavaznak az önkormányzati választásokon.

Egyre növekszik az alpári, bunkó megszólalások, véleménynyilvánítások, és megnyilvánulások száma.

 

A parlament folyamatosan a nemzeti, szexista megszólalásoktól visszhangzik és kivétel nélkül a nemzeti, keresztény, konzervatív oldalról hallhatóak efféle megnyilvánulások.

 

Emlékezzünk vissza a Szél Bernadettet ért lekezelő, megalázó esetre, de említhetnénk Vadai Ágnest vagy Osztolykán Ágnest is.

 

Természetesen nem felejtjük el Szanyi Tibor középső ujjmutogatós akcióját sem, amelyet a jobbikos képviselőknek szánt.

 

A nagyobb gond talán inkább az, hogy ez a viselkedés-, beszédforma divattá nőtte ki magát. A minap a „független” péceli polgármester száját hagyták el obszcén szavak Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét illetően. De nem felejtjük el a milliárdos gázszerelőt, Mészáros Lőrincet, Felcsút polgármesterét sem, aki azt találta mondani, hogy az emberek le vannak …

 

A péceli polgármester már másodjára hiúsítja meg, hogy a DK lakossági fórumot tartson. Mondhatni, hogy Gyurcsány Ferenc Pécelről is kitiltásra került. Először azonban Tabányi Pál, Maglód ex-fideszes, „független” polgármestere írta meg a helyi újság hasábjain, hogy kitiltaná Gyurcsányt Maglód városából.

 

Úgy tűnik, hogy a fent említett emberkék elfelejtik, hogy ők is csak emberek, a nép szolgái.

 

Kiknek képzelik magukat, hogy ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket tegyenek, valamint, hogy ilyen magatartást megengedjenek maguknak? Ettől nem lesznek sem tökösebbek, sem pedig férfiak. Inkább csak az intelligencia szintjüket villantják meg ezzel, semmi egyebet. Nem kellene elfelejteni, hogy ők, függetlenek minden választópolgár – legyen az jobb-, vagy baloldali – szolgálatában állnak, igényüket ki kell elégítsék. Ha Szűcs Lajos (Fidesz) és Sas Zoltán (Jobbik) végighaknizhatja szavazókörzetét és ismertetheti elképzeléseit, programjait – már, ha van nekik ilyen -, akkor ugyanezt a lehetőséget kötelesek az önkormányzatok és a polgármesterek biztosítani az ellenzék számára is!


Amennyiben ennek a kötelességüknek nem tesznek eleget, tessék felvenni a Fidesz pólót vagy tessék dísz magyarba öltözni, hogy a választópolgárok láthassák kire is szavaznak az önkormányzati választásokon, ugyanis ez a magatartás megtévesztő és ez a választópolgárok átverése!

 

Nincs gond azzal, ha valaki a Fideszt vagy a Jobbikot érzi szívének kedvesebbnek, de akkor azt vállalják fel és ne hazudjanak a választóknak!

 

Ne feledjék el, hogy sokan azért szavaznak/szavaztak független jelöltre, mert szerették volna kizárni városukból, közvetlen környezetükből az országos politikát. (Legyünk őszinték, egy város polgármestere sem a teljesítményéért kapta meg a szavazatok többségét.) Ezeket a választókat verik át, arról nem beszélve, hogy a másként gondolkodókat megalázzák, semmibe veszik.

 

Előbb talán a „független” fiúk foglalkozhatnának a saját városukkal és annak környezetével, amiért megbízatásukat is kapták. Nem csak a városok központját volna illő látványosan kicsinosítani (uniós pénzekből), valamint annak 20 méteres környékét, hanem azon túl is kellene látni, tevékenykedni, anyagi forrásokat biztosítani. Amíg ebben a szavazókörzetben olyan állapotban vannak a városok, amilyenben, addig talán csendben kellene maradni, elszámolni az elmúlt ciklus ígéreteivel, azoknak megvalósításával és az önkormányzati pénzek elköltésével. Amíg omladoznak az önkormányzatok alá tartozó épületek, amíg a járdák és utak használhatatlanok (és még sorolhatnánk) addig szíveskedjenek a háttérben maradni és az elmaradt feladatokat ellátni!

 

 

Itt megjegyzendő, hogy Gyömrő is annyira független az országos politikától és annyira politikától mentes, hogy a százmilliós szökőkutas körforgalom közepén is egy jobbikos molinó van kifeszítve, amin a Jobbik helyi jelöltje is látható. Az már más kérdés, hogy a szükséges engedélyek birtokában került-e ki ez a molinó. És az is más kérdés, hogy mit keresett Gyenes Leventével az élén a Gyömrő 2000 kör Rétvári Bence államtitkár(KDNP) gyömrői lakossági fórumán, amit az egy személyes helyi KDNP és az egy személyes Polgári Kör szervezett a helyi Fidesz tudta nélkül.

 

Amúgy ezzel sincs semmi gond, de lesznek már szívesek nem hülyének nézni a választókat és nem az arcukba hazudozni!

 

Kapcsolodó cikk: A péceli polgármester ezt találta mondani: Gyurcsány Ferenc le van szarva

 

Vízy Cs.  


További hírek

  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu
  Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Találd meg az ideális kerti asztalt!
2024. 07. 09. 13:08 gyomroi-hirhatar.hu
  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport