GYÖMRŐI HÍRHATÁR - A rejtélyes halálesetek

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2023.10.01.
 Vasárnap
Ma Malvin napja van.
Holnap Petra napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,25 Ft
   CHF árfolyam
   405,32 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 03. 22. 09:23     


A rejtélyes halálesetek
Finkelstein a Fidesz politikai tanácsadója, sokat nem is várattak magukra a rejtélyes esetek.

Furcsa módon, amikor a Fidesz kormányoz, akkor megszaporodnak a rejtélyes halálesetek, a robbantások, a Molotov-koktél dobálások és az életveszélyes fenyegetések, főleg amikor közelegnek a választások.

 

Emlékezzünk vissza, hogy hány ellenzéki politikus házát vagy pártszékházat érték „támadások” Molotov-koktél által és hány ellenzéki politikus kapott életveszélyes fenyegetéseket, valamint „fehér poros” borítékokat és hány meg hány robbantás történt akkor az országban.

 

Az első Orbán kormány idejében több maffiavezér és tag is életét vesztette, szinte rendszeresek voltak a lövöldözések és a robbantások is. És lám, akkor is Pintér Sándor volt az ország belügyminisztere.

 

Furcsa módon akkor is – és most is- rejtélyes módon hullottak az emberek és rejtélyes támadásokról értesülhettünk nap, mint nap a tévékből, rádiókból.

 

Orbán kormány és Finkelstein:  sokat nem is várattak magukra a rejtélyes esetek

Arthur J. Finkelstein módszerei itt.

 

Az első egy negyvenes üzletember halála volt, akiről sokan talán nem is hallottak vagy, ha mégis, akkor sokan már el is felejtették. Ő volt az az üzletember, akinek cégét az állam „kinézte” magának és meg kívánta vásárolni azt, de a tulajdonos nem kívánt megválni tőle. Aztán némi unszolás hatására ez az üzletember mégiscsak eladta cégét állam bácsinak és lám, másnap infarktusban lelte halálát.

 

Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ez hogyan lehetséges. Felmerül, hogy egyáltalán a szerződést az üzletember saját kezével írta-e alá, valamint, hogy volt-e valamiféle ráhatása (akár fizikai, akár lelki) a vásárlónak. Nehéz elképzelni, hogy valaki, aki ragaszkodik cégéhez egyik napról a másikra mégiscsak eladja azt. Az pedig különösen furcsa és gyanús, hogy másnap halálát leli egy makkegészséges, életerős férfi. Természetesen mondhatjuk, hogy véletlenek vannak és előfordulnak, de azért kicsit sokasodni látszik a véletlenek sorozata a kormány körül ismét.

 

A napokban Welsz Tamás halálától volt hangos a média. Welsz Tamás a Simon-ügy kapcsán került a rendőrség látókörébe. Nála foglalták le ugyanis Simon Gábor hamis útlevelét, ezáltal vált az ügy korona tanújává. Welsz ellen egyébként Interpol körözés volt már akkor is, amikor a Simon-ügy kapcsán házkutatást tartottak nála, mégsem állította őt elő a rendőrség. Kérdés, hogy vajon miért nem? Aztán Welsz Tamás bejelentette, hogy több, kormánypárti politikus is szerepel azon a „listán”, akiknek külföldi, hamis útleveleket intézett és már a dátuma is megvolt annak, hogy mikor kívánja ezen „listát” nyilvánosságra hozni.

 

Ekkor a rendőrség érdekes módon újabb házkutatást tartott Welsznél, ám most azonban őrizetbe is vették. Mint ismert Welsz Tamás a rendőrautóban vesztette életét. A sajtó szerint, illetve az állami propaganda és sajtóorgánumok szerint Welsz öngyilkos lett, bevett valamit.  

 

Ez jól hangzana egy szappanoperában, de nem a valóságban.

 

Kevesen ismerünk, ismerhetünk olyan embert, aki épp nyilvánosságra kíván hozni kompromittáló információkat valakiről/valakikről és azon nyomban öngyilkosságot követ el, főleg, hogy anyagi- és családi gondjai nincsenek az illetőnek.

 

Ugye, ez nem reális?

 

Szerintünk sem az.

 

Azonban, ha igaz, hogy a házkutatás során jelezte a rendőröknek, hogy rosszul érzi magát, akkor súlyos mulasztást követtek el a hivatalos szervek emberei, amiért felelősségre vonásuk elengedhetetlen!

 

Ám ettől egy sokkal egyszerűbb és reálisabb dolog a valószínűbb...

 

Mindenki maga döntse el, hogy mi a lehetséges forgatókönyv a negyvenes üzletember, Welsz Tamás és az előző Orbán kormány eseményeiben.

 

Talán a „Maffia baloldal”-os molinó is terelés lenne a kormánypártok részéről a saját mivoltuk elfedésére?

 

Vízy Cs.

 

 További hírek

  Válasszon a célnak megfelelő hűtőberendezést!
2023. 09. 30. 10:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Mit tegyél, ha hullik a kutyád szőre?
2023. 09. 26. 11:51 gyomroi-hirhatar.hu
  Többdiplomás nőknek keres takarítói munkát Demszky Gábor
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Állítólag nettó 385 ezer a magyar átlagkereset
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Orbán Ráhel egyetemi ismerősei is jól jártak
2023. 09. 25. 13:38 hirhatar.hu
  Így lesz egészséges a marantád!
2023. 09. 21. 12:57 gyomroi-hirhatar.hu
  A jó alvás titka csecsemőkorban
2023. 09. 21. 12:54 gyomroi-hirhatar.hu
  Módszerek, amikkel könnyebb lesz a kétoldalú ragasztó eltávolítása
2023. 09. 21. 12:52 gyomroi-hirhatar.hu
  Hogyan működik az időpontfoglaló rendszer egy vállalatirányítási szoftverben?
2023. 09. 21. 12:50 gyomroi-hirhatar.hu
  Báj és könnyedség
2023. 09. 21. 12:48 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport