GYÖMRŐI HÍRHATÁR - A Fidesz megint hazudott – eladták a hazánkat!

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2024.06.22.
 Szombat
Ma Paulina napja van.
Holnap Zoltán napja lesz.
   EUR árfolyam
   397,62 Ft
   CHF árfolyam
   416,95 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 04. 01. 20:14     


A Fidesz megint hazudott – eladták a hazánkat!
Orosz forrásból kellett megtudnunk megint valamint; mégpedig, hogy a gyarmatukká váltunk.


Újabb botrányoktól hemzsegő napokat élhettünk meg. Az oroszoktól megtudtuk, hogy már aláírta a kormány a Paks 2-ről szóló hitelszerződést, amiről természetesen megint csak nem tudtunk semmit. Van még itt Rogán vagyonnyilatkozat kétszeri átírás, azóta már Varga Mihály is átírta vagyonnyilatkozatát, közben az ELMŰ leszedi a plakátokat a villanyoszlopokról és megbüntették az ATV-t is.
 

Furcsa dolgok történnek megint a Fidesz körül, illetve a Fidesz közreműködésével.

 

Orosz forrásból kellett megtudnunk megint valamint; mégpedig, hogy a gyarmatukká váltunk, a Fidesz hazudott nekünk és aláírták a Paks 2-ről szóló hitelszerződést. Eddig arról volt szó, hogy az aláírás előtt az országgyűlés elé terjesztik a szerződést, amiről szavazás fog dönteni a következő parlamenti ciklusban.

 

A fiúk nagyon érezhetik a vesztüket, ugyanis már most aláírták a szerződést, amivel az oroszok gyarmatává lettünk évtizedekre. Valószínűsíthetően azért volt olyan sürgős aláírni a hitelszerződést, mert még ebből a hitelből le is akarnak hívni valamennyit még a hátralévő idejükben. Kérdés, hogy mire is fogják azt költeni, amennyiben valóban erről van szó. Egyébként más racionális magyarázat nem igen van a dologra.

 

Rogán Antal már másodjára is átírta vagyonnyilatkozatát, bár, a kézírás alapján az is lehetséges, hogy valamelyik gyermeke tette meg ezt helyette. Szinte olvashatatlan toldozás-foldozás lett így a dokumentum, amit már negyedik éve hazugságokkal irkál tele.

 

Rogán Antal több, mint háromszáz milliós többlet vagyonáról a Távirati Iroda egyetlen szót sem ír, míg a bizonyíthatatlanná vált Simon-ügyről negyvenhárom alkalommal is írtak. Az MTI Rogán Antallal kapcsolatos ellenzéki sajtótájékoztatón nem is képviselteti magát, arról nem tudósít semmit!

 

Így működik a független közmédia, így dolgoznak a fideszesek fiúk. Csak az a hír jelenik meg az országos sajtóban, ami számukra kedves, az is csak manipulálva az igazságot pedig elhallgatják!

 

A Simon-ügy odáig fajult, hogy nem tudták bizonyítani azt, hogy honnan van Simon Gábor kétszáznegyven milliós vagyona, illetve a bankszámláiról sem tudtak meg semmit. Eléggé koncepciós per gyanússá vált a dolog és a vádak fele sem látszik igaznak tűnni.

 

Rogán Antallal szemben természetesen nem indult semmilyen eljárás, nem tárgyalták az ügyét egyetlen bizottságban sem és a NAV sem vizsgálódik!

 

Rogán Antalt Varga Mihály követi a heti pofátlansági listán. Ő a második, aki átfirkálta vagyonnyilatkozatát. Kíváncsian várjuk a többieket is, úgy tűnik, hogy most kezdik bevallani, hogy hogyan is éltek ők az elmúlt négy évben. És Te, hogyan éltél?

 

Az ELMŰ-t, illetve annak oszlopait komoly sérelem érte. Oszlopaik állagát súlyosan károsítják a papírlapból készült plakátok, valamint a plakátonként felhasznált körülbelül egy centiliter tapétaragasztó.

 

Kíváncsiak lennénk arra, hogy például a beton oszlopok miféle állagromlást szenvedtek, illetve, hogy a farostra és egyéb más anyagokra ragasztott plakátokat miért ne lehetne az oszlopokra kirakni.

 

Valóban, lehetséges, hogy pár plakátot veszélyesen helyeztek el (túl magasan, túl alacsonyan, nem biztonságosan rögzítették, stb.), de azért ez nem lenne indok az összes plakát leszedésére!

 

Azonban üdvözítheti a hír az aktivistákat, ugyanis nem nekik kell majd lekaparni a választások után a plakátokat, hanem megteszi helyettük az a drága, csodálatos ELMŰ. Talán a szolgáltatások minőségével kellene ennyit foglalkozniuk, nem pedig ilyen butaságokkal, vagy legalább lenne kicsivel több eszük és találtak volna ki racionálisabb magyarázatot!

 

Az ATV-t egy bejelentés miatt egy millió forintra büntették. Egy magánszemély tett feljelentést, mivel a vasárnapi ellenzéki tüntetés közben sugárzott spotokat az ATV leadta és ez bizony politikai reklámnak minősül.

Azért ettől a kedves magánszemélytől megkérdeznénk, hogy mégis hogyan lehet egy ÉLŐ közvetítést úgy megvágni, hogy abba az ilyen jellegű spotok ne kerüljenek be.

 

Ja, tudjuk, nézzünk több Hír TV-t, meg közmédiát. A bejelentést tévő magánszemélynek gratulálunk, és sok sikert kívánunk neki az élethez! A Fidesz fizesse meg neki igazságérzetét, ha eddig meg nem tette.

 

És mindezek tetejében átadnak mostanában mindent, amit csak lehet, azt is, amihez semmi közünk sincs (Lego, 4-es metró). Legutóbb Némethné adott át egy, azaz egy kilométernyi felújított utat Szegeden! Gratulálunk, hogy négy év alatt sikerült egy kilométer utat felújítani!

 

És a kötelező körünket sem hagyhatjuk ki: április 6-án mindenki menjen el szavazni, és adja le voksát valamelyik demokratikus pártra!

 

Kiegészítés: minden választópolgárt arra kérünk, hogy vigyen magával saját tollat! Nehogy a Fidesz osztogassa tollait, mert valószínűleg azok eltűnő tintával vannak töltve, illetve az is lehet, hogy az az X, amit fideszes tollal húzol be, az egyszer csak átugrik az általad választott párt alól a Fidesz alá!

 

Saját tollal irány a szavazófülke! Április 6 – dönts Te a sorsodról, a jövődről!

 

Vízy Cs.


További hírek

  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Várkonyi Andrea a Mészáros Alapítvány kuratóriumának új elnöke
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Választások után – sokan vannak még a változások ellen
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  „Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
2024. 06. 11. 18:06 hirhatar.hu
  Egy jó krimi minden anyagi gondot megold!
2024. 06. 10. 15:57 gyomroi-hirhatar.hu
  Mit érdemes tudni a meddőségi kezelésekről?
2024. 06. 08. 11:19 gyomroi-hirhatar.hu
  Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu
  Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
2024. 06. 07. 19:29 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport