GYÖMRŐI HÍRHATÁR - A Fidesz-KDNP, mint az emberi jogok védelmezője

GYÖMRŐI HÍRHATÁR
   
 2022.12.04.
 Vasárnap
Ma Barbara, Borbála napja van.
Holnap Vilma napja lesz.
   EUR árfolyam
   408,78 Ft
   CHF árfolyam
   415,11 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 12. 19. 13:58     


A Fidesz-KDNP, mint az emberi jogok védelmezője
"Reméljük is, hogy ez a tendencia most már folytatódni fog. A hatalom belátja majd, hogy nagy hiba volt, amikor állampolgáraiktól trafikokat, földet magánnyugdíjpénztárt, korkedvezményes nyugdíjat vettek el..."

MTI Fotó: Máthé Zoltán


Az országunk vezetői szerintem teljesen meg vannak győződve arról, hogy a Telekomot valójában a Sorosbérenc, libsibolsi, véleményterrorista, komcsi, liberálfasiszta baloldal mozgatta a háttérből, amikor megvonta Ákostól az egyébként jól megérdemelt ötvenmilliós apanázsát. Mert ezek, ha tehetik, mindig rárontanak nemzetünkre.

 

Orbánék szerint ugyanis minden gonoszság eredője a baloldal. Ez a bizonyos „ráront a nemzetére” szófordulat is, mint tudjuk, magától Orbán Viktortól ered.

 

Emlékszünk arra is, amikor pár éve Kövér László azt mondta ülésvezető elnökként egy parlamenti ülésen, miszerint a baloldaliak örüljenek egyáltalán, hogy luk van a seggükön. Nem egészen ezekkel a szavakkal fejezte ki magát, de nagyjából ez volt az értelme.


(„Önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az Országgyűlésben.”)


Kövér László  - Fotó: Máthé Zoltán


Aztán Kövér úr olyasmit is mondott egy másik alkalommal, immár egész kontinensünkre vetítve, miszerint mindaz, amit a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere.


Na most ezek a baloldalt pocskondiázó, pokolba kívánó, gmo-mentes Fidesz-KDNP-s urak lettek hirtelen a demokrácia és emberi jogok bajnokai!

 

Egyébként ők nem először oktatják ki egész Európát demokráciából. Emlékezzünk például, amikor a miniszterelnökünknek hirtelen a halálbüntetés lett a kedvenc elterelő gumicsont vitatémája.

 

És amikor ezt az EU prominensei számon kérték rajta, olyképpen reagált, hogy korainak tartja megválaszolni a kérdést, be kell-e vezetni a halálbüntetést vagy sem, de fontos, hogy beszéljenek róla. "Megint ott tartunk", mondta (mű) felháborodva, hogy Brüsszelben egyesek a vitát nem akarják engedni, "demokráciavita állt elő".


Kovács Ákos popénekes


Most Ákos ürügyén ismét az emberi jogok fő védelmezői lettek, amikor szerintük a Telekom súlyosan megsértette Ákos szólási szabadságát. Hogy jön ahhoz egy multi, hogy megsértse egy magyar állampolgár alapvető emberi jogát, akármilyen hülyeséget is beszéljen?


Ez elvi kérdés. Mert nem is arról a szaros ötven milláról van szó, mi az, semmiség, egy felcsúti gázszerelő, ha szerencséje van, és persze Orbán és az Isten is vele van, egy átlagos nap alatt összelapátol ennyit. Nem is beszélve Vajnáról.


Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc


A Telekomnak azt is tudnia kellett volna, mint ahogy azért korábban sokáig be is látta ezt, hogy ha valaki Orbán kedvence, azt egy jó multinak "szponzorálnia" kell. Akkor ő is békén lesz hagyva a hatalom részéről.

 

Na, szóval Orbánék ezen a súlyos jogsértésen rögvest úgy begurultak, hogy nyomban felmondtak minden Telekomos szerződést. Illetőleg, elnézést, mégsem, csak egy kisebbik részét. Illetőleg egy kisebbik részét sem, mert azok meg pár nap múlva úgyis lejárnak.


De ne akadjunk fel ezen, a lényeg a lényeg, hogy az egész kormány azonnal és határozottan kiállt egyik állampolgárát ért jogsérelem ügyében.

 

Reméljük is, hogy ez a tendencia most már folytatódni fog. A hatalom belátja majd, hogy nagy hiba volt, amikor állampolgáraiktól trafikokat, földet magánnyugdíjpénztárt, korkedvezményes nyugdíjat vettek el, hogy szétoszthassák a haverok között, vagy éppen küldték akaratuk ellenére nyugdíjba őket, vagy, hogy ők mondták meg, hogy egy kereskedő mikor nyithat ki, és egy állampolgár mikor vásárolhat. stb.,stb.

 

És mindezeket a rendelkezéseit hatályon kívül helyezik, sűrűn bocsánatot kérve azoktól, akiknek ezekkel jogsérelmet okoztak.


De remélem, hogy ugyanezt teszik majd azzal a doktornővel is például, akit s közelmúltban melltartóra és bugyira vetkőztettek Szegeden egy közkedvelt sportboltban, mert úgy gondolták, hogy viselkedése gyanús.


Forrás: proszektura.blogTovábbi hírek

  Ellenzéki belháború bontakozik a XI. kerületben a DK-s polgármester döntése miatt
2022. 12. 01. 17:43 hirhatar.hu
  Hogyan tovább fogaskerekű?
2022. 12. 01. 17:43 hirhatar.hu
  Az Orbán-rezsim haláltusája...?
2022. 12. 01. 17:43 hirhatar.hu
  A sport megbecstelenítése
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Cserhalmi György helyre tette Vidnyánszkyt
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Gyurta Dániel Szijjártó főtanácsadójából immár nagykövet lett
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Másfél milliós jutalmat kapott tavaly a Klebelsberg Központ vezetője
2022. 11. 18. 18:12 hirhatar.hu
  Pénteken is élőlánccal demonstráltak a diákok
2022. 11. 18. 18:12 hirhatar.hu
  Budapest posztumusz díszpolgára lett Setét Jenő
2022. 11. 18. 18:12 hirhatar.hu
  Milyen hatásai vannak a kendermagolajnak?
2022. 11. 18. 11:27 gyomroi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport