. Ma Ervin napja van.
Zöld dossziés tüntetés – Mindenki összefogott Horváth András mellett
2013-12-28 20:29:39
Zöld dossziés tüntetés – Mindenki összefogott Horváth András mellett

Zöld dossziés tüntetés – Mindenki összefogott Horváth András mellett

Több ezren vettek részt az adóhatóság és az állami szervek becsületességét jócskán kérdőre vonó, Horváth András melletti szimpátiatüntetésen. Példanélküli volt a résztvevők összetétele is, hiszen a jobbára mérsékelt baloldali tüntetők mellett megjelentek a szélsőjobboldal és a szélsőbaloldal aktivistái is.

 

KÉPGALÉRIA>

 

A sokak által csak „királyi TV”-nek nevezett közszolgálati csatorna híradójában, furcsa módon azt hallhattuk, rendőri intézkedést kértek a szervezők bizonyos szélsőjobboldali emberek ellen, hogy árpádsávos zászlójukat ne lobogtassák a rendezvényen. A hír nem igaz. Nem történt rendőri intézkedés. A zászlót tartó férfi a szervezők kérésének eleget téve, megértve, hogy a mai nap nem erről szólt, összetekert lobogóval vonult órákon át a békés tömeggel.

 

A furcsa egyvelegű tömegben minden létező párt szimpatizánsai felvonultak. A tömeg megértette, ez a helyzet igenis kötelez mindenkit arra, hogy egységesen szót emeljen - Horváth András gondolataival élve - a kormányokon és hivatalos szerveken átívelő maffiaszerűen működő, a társadalmat megkárosító milliárdos adócsalások ellen.

 

A Levegő Munkacsoport elnöke, Lukács András beszédében megerősítette Horváth vádjait, elmondta maffiaszerűen működtetett milliárdos lopásokról van szó. Hozzátette, hogy egyetlen esélynek a nyilvánosságot tartja, és arra kérte a tüntetőket terjesszék a hírt, hogy ne lehessen elsikálni ezt az ügyet.

 

Horváth András, a botrány kirobbantója szintén a nyilvánosság fontosságát emelte ki. Véleménye szerint mindenkit el akarnak tüntetni, aki ezt az állami felügyelet alatt álló szervezetbűnöző hálózatot meg akarja buktatni. Elmondása szerint koholt vádak alapján próbálják ellehetetleníteni, így azt tartja a legfontosabbnak, hogy senki ne adja fel a harcot. Felszólította a jelenlegi és a már elbocsájtott NAV dolgozókat is, hogy bátran álljanak a jó oldalra, ne hallgassanak tovább.

 

AEN

 

 

 

Utoljára frissítve: 2013-12-28 20:35:23

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>