. Ma Szabina napja van.
Vicces ugrálójátékok kicsiknek… és nagyoknak
2021-08-12 12:26:37
Vicces ugrálójátékok kicsiknek… és nagyoknak

Vicces ugrálójátékok kicsiknek… és nagyoknak

Az ugrálójátékok népszerűségének oka

 

Az ugrálójátékok prototípusa az ugrálólabda, de ma már számos cuki állatfigurás gumiugrálót árulnak a boltok. Attól olyan népszerűek, mert viccesek. Erős, ellenálló műanyagból készülnek, csak fel kell fújni őket, és máris lovagolhat rajtuk a gyerkőc. Nem kell bajlódni sem az összeszereléssel, sem a szabályok megjegyzésével, mint más fejlesztőjátékoknál.

 

Ráadásul nemcsak a szabadban, hanem beltéren is használhatók. Nem baj, ha esik az eső, egy mókás ugrálójátékkal levezethető a felesleges energia a szobában is. Jó idő esetén is nagy szolgálatot tehet egy ugrálójáték a strandon, a játszótéren vagy a kertben. Hosszú időre lefoglalja a kicsiket, miközben számos készségüket is fejleszti.

 

Az ugrálás elsősorban a nagymotoros mozgások fejlődését segíti elő, de emellett további pozitív hatása is van. Erősíti a testtudatot, az állóképességet, javítja az egyensúlyérzéket. A bölcsiskortól kezdődően kezdenek páros lábbal ugrálni a gyerkőcök, s nagyon élvezik, hogy uralkodhatnak a testükön. 3 éves korra az ugrálás válik az egyik legszórakoztatóbb tevékenységgé számukra. Ekkor már stabilan is ülnek, épp ezért biztonságosan tudják meglovagolni az ugráló állatfigurákat. Kapaszkodók, a kis szarvak is segítik az egyensúlyozást.

 

Pattogó állatok tetszés szerint

 

Az ugrálójátékok formája többféle lehet, így mindenki tud választani a gyermekének tetszőt. A Baby Lion webáruház játékai közt is számos cuki kis állatfigurát találunk, fiúknak és lányoknak valót egyaránt. Manapság a legnépszerűbbek természetesen az unikornisok, de létezik ló, boci, szamár, kutya, sőt dínó és autó formájú gumiugráló is. Nagyon vicces tud lenni, amikor a gyerkőcök pattogva közlekednek egy rózsaszín kiskocsival, vagy épp ugrándozva vágtatnak egy piros paci hátán. A színes, strapabíró játékokkal éppen ezért még a kisiskolások is szívesen játszanak. Igaz, ekkor már felhúzott térdekkel kell ugrálniuk, de ez benne a poén. Egyébként 40 kilogramm e játékok teherbírása, így valóban 9-10 éves korukig használhatják a gyerekek. 

 

Mit kell még tudni az ugrálójátékokról?

 

Az ugrálójátékok több évet is kibírnak, hiába nyúzzák őket a gyerkőcök. Olyan anyagból készülnek, mely megfelel az európai szabványoknak, nem mérgező, erős gumiból vannak. Az ülésmagasságuk 25 centiméter körül van, de ez a pumpálástól függően változhat. És ha már itt tartunk! A gumiugrálók mellé pumpa is jár, így nem tart órákig a felfújásuk.

 

Tisztítani is könnyű őket, csupán egy nedves kendő kell hozzá. Áruk is kedvező. Pár ezer forintért cserébe hasznos, mókás újdonsággal bővíthetjük a fejlesztőjátékok gyűjteményét. Ugye, hogy megéri?

További híreink
Őszi és téli bakancsok kínálata 2021-ben
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csizma már elkél, főként a hűvös reggeleken. Biztosan mindenki f...
2021-10-20 09:33:53, Hírek, Színes Bővebben
Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
Hallottunk már a TDT fogalmáról? Ismerjük az általa kínált lehetőségeket, amelyek egészen újfajta távlatokat nyithatnak meg előttünk a napon belül történő kereskedés szem...
2021-09-20 17:15:44, Hírek, Színes Bővebben
Az akkumulátoros vibrátorok előnyei
Egyre többen választanak akkumulátoros vibrátorokat, ami nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Mivel bármikor és bárhol használatba vehetőek, így nem csoda, ...
2021-09-17 23:08:09, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csiz...
Bővebben >>