. Ma Auguszta napja van.
Vegye kezébe az irányítást, és dolgozzon hatékonyan egy sarokcsiszolóval!
2022-01-19 19:44:20
Vegye kezébe az irányítást, és dolgozzon hatékonyan egy sarokcsiszolóval!

Vegye kezébe az irányítást, és dolgozzon hatékonyan egy sarokcsiszolóval!

Bízzon képességeiben, és szerezzen be minden olyan szerszámot, amellyel Ön is el tudja végezni a munka javát. Így mindamellett, hogy időt és pénzt spórolhat, kipróbálhatja magát számos területen és egyszerűen szépítheti-építheti otthonát. Sokkal jobb érzéssel fog hazamenni, ha tudja, hogy mi mindent tett hozzá a ház vagy a lakás végső kinézetéhez.

 

Mire való a sarokcsiszoló gép?

 

A flex elnevezés egy kicsit félrevezető lehet, hiszen a valóságban nem létezik ilyen eszköz, csupán a sarokcsiszoló gépet forgalmazó cég neve miatt ragadt rá a szerszámra és manapság már sokkal jobban ismert ezen a néven a magyarok között. A gépezet segítségével számos olyan feladatot elláthat, amely hasznos lehet barkácsolás, felújítás, szerelés alkalmával, így tud vele darabolni, vágni vagy akár csiszolni is kisebb, nagyobb felületeket. 

 

A sarokcsiszoló elnevezést kivitelezésének köszönheti, hiszen a munkatárcsa képes 90 fokos szöget is bezárni a motorral. Manapság már egyre sokoldalúbbá válik a szerkezet, hiszen számos funkcióval fejlesztik és bővítik annak érdekében, hogy az építőipar szélesebb területén is használni lehessen. A sarokcsiszoló számos kiegészítő megvásárlásával válik sokoldalúvá, így érdemes megismerkednie a tárcsákkal, korongokkal vagy éppenséggel kefékkel és csiszolólapokkal, amelyek különböző anyagban, méretben, szerkezetben és felépítésben kaphatók, és más és más szerepet láthatnak el otthonában. 

 

A flex típusai és jellegzetességei

 

Különböző típussal különböző felületet kezelhet, vághat vagy darabolhat, legyen szó műanyagról vagy fémről. Funkcióját a tárcsán lévő színek is jelzik, amelyeknek köszönhetően könnyen megkülönböztetheti, hogy milyen anyag vágására vagy csiszolására alkalmasak. A kék például a fémből készült darabok vágására szolgál, a piros a fémek csiszolására, míg végül a zöld a kő vágására teszi alkalmassá a szerszámot. 

 

Amennyiben szeretné megvásárolni az Ön számára és a végrehajtandó feladahoz ideális barkácseszközt, akkor nézzen körül a BestMarkt kínálatában megtalálható sarokcsiszolók között. Széles kínálatuknak köszönhetően garantáltan megtalálja azt, amire szüksége lehet.

 

A sarokcsiszolók mérete és ezzel a teljesítménye is változhat. Vannak a kisebb, vagyis egykezes flexek és vannak a nagyobb, azaz a kétkezes flexek is. Míg az előbbi 115 vagy 125 mm tárcsaátmérőjű, addig az utóbbi 180 vagy 230 mm-es is lehet. Nézzen körül és döntsön igényei szerint!

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Színes Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>