. Ma Márk napja van.
Végre megújul a Dózsa György út Gyömrőn
2017-10-09 19:10:40
Végre megújul a Dózsa György út Gyömrőn

Végre megújul a Dózsa György út Gyömrőn

Mint írták, felújítják Gyömrőn a rendkívül rossz állapotú Dózsa György utat. A hírt Szűcs Lajos, a térség fideszes országgyűlési képviselője jelentette be hétfőn: "külön összeget, 100 millió forintot igényelt az útszakasz rendbetételére, amit az országgyűlés is támogatott."

 

A portál tájékoztatása szerint a megszavazott pénzt az eredeti tervekkel ellentétben nem a Magyar Közút Zrt. kapja, hanem az önkormányzat, ezzel is azt segítve, hogy a város célzottan és gyorsan tudja megrendelni a kívánt munkát. A rendelkezésre álló forrást kizárólag az említett útszakasz felújítására lehet fordítani, így most már csak az időjáráson múlik a kivitelezés időpontja.

 

A testületi ülésen Mezey Attila polgármester a város nevében megköszönte a segítséget, s hozzátette: "amennyiben a közbeszerzést sikerül gyorsan tető alá hozni, még ebben a hónapban megvalósulhat a Dózsa György út felújítása"  – írta a Reflexx.hu.

 

További cikkeket olvashat a témáról: Ezt is megértük – Megújul a Dózsa György út, lehet zebra a Mendei úton és kitiltják a kamionokat Gyömrőről


Utoljára frissítve: 2017-10-09 19:15:57

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>