. Ma György napja van.
Vajon mi fér még bele a gyömrői postaládákba?
2016-08-27 11:01:28
Vajon mi fér még bele a gyömrői postaládákba?

Vajon mi fér még bele a gyömrői postaládákba?

Tegnap éjszaka elindultak a remélhetőleg utolsó választási szóróanyagok. Ezek kiszórása még vagy nem ért véget, vagy csak nem egész Gyömrő értesítése volt a cél, hiszen Gyömrő három távoli pontjából sikerült beszereznünk mindegyikből egy-egy példányt.

 

 

A „Pohorelli Károly, gyömrői polgár” által jegyzett szóróanyag, a tegnap napvilágra került hírről számol be, miszerint Gyenes Levente biztosan nem töltheti be, még győzelme esetén sem a polgármesteri széket. Dr. Tarnai Richárd a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője úgy nyilatkozott, ha Gyenes Levente nyeri a választásokat tisztségétől meg kell, hogy fosszák. A szórólap ismét a Választási Bizottság által már elmarasztalt külső jegyekkel rendelkezik, ami nehezen lehetne újra felróható, hiszen Gyenes Levente, vagy támogatói, a hivatalos Gyömrő újságban szintén elkövették ezt a jogszabálysértést.

                                                                                                      

Gyenes Levente a 9 hónap letöltendő 2 évre felfüggesztett börtönbüntetése ellenére magabiztosan mosolyog szórólapján és egész családoktól kéri, hogy adjanak rá szavazatokat. Gyömrő 2000 Kör mintha homokba dugta volna a fejét, szavazásra buzdít, nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője szerint nem tölhteti be esetleges tisztségét Gyenes Levente. Ezzel kapcsolatban fel is kerestük a Gyömrő 2000 Kört, a következő kérdéseket tettük fel a jelöltjüknek, Gyenes Leventének:

- Továbbra is 100%-ban biztos benne, hogy esetleges győzelme esetén betöltheti a polgármesteri tisztséget?

- A jelen események ismeretében egyértelműnek tűnő forgatókönyv ellenére, úgy érzi hasznot hoz Gyömrőnek, ha Önt megválasztják, majd megfosztják tisztségétől, és újabb választásokat kell kiírni?

- Amennyiben a Pest Megyei Kormányhivatal, esetleges győzelme esetén megfosztja tisztségétől, elfogadja a döntést, vagy további jogi útra tereli az ügyet?

 

A harmadik szóróanyagot igazán nehéz volt beszerezni. Mint kiadó a „Munkáspárt 2016” van megjelölve, amivel csak két probléma van, hogy nem azonos a Gyömrőn induló Munkáspárttal, sőt valószínűleg nem is létezik. Eddigi információnk szerint csak pár utcában került kiszórásra.

 

Kérdés, kinek állt ez érdekében? Az eddig teljesen néma Munkáspárti jelöltnek? Gyenes Levente helyi kihívójának, Horváth Istvánnak? Vagy az elítélt Gyenes Leventének, akinek egyébként is fekszik a mártírkampány? Akárki terjesztette ezt a lapot, nem fog kiderülni. Kíváncsian várjuk, hogy egész Gyömrő be lesz-e szórva, mert amennyiben nem, talán Gyenes Leventének kedvez a választások szempontjából leginkább ez az anyag, hiszen választói egyértelműen és vehemensen védik Őt, ha ruha nélkül meglátják.

 

Holnap este vége a választásoknak és talán egy kis időre szusszanhatnak a gyömrőiek. De nem sokat, a jelenlegi helyzet arra enged következtetni, hogy a választások után sem lesz csend ebben a városban.

 

GYH

 

Utoljára frissítve: 2016-08-27 17:51:38

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista a...
Bővebben >>