. Ma Gedeon napja van.
Újabb pofon a jóérzésű gyömrőieknek – döntött a rendőrség a kazánügyben
2020-08-24 14:37:40
Újabb pofon a jóérzésű gyömrőieknek – döntött a rendőrség a kazánügyben

Újabb pofon a jóérzésű gyömrőieknek – döntött a rendőrség a kazánügyben

Rendőrségi forrásaink szerint a nyomozás során a történteket nem minősítették bűncselekménynek, így az ügyben vádemelésre nem került sor.

 

Mint ahogy lapunk ez év januárjában  dokumentumokkal alátámasztva  megírta, furcsa ügybe bonyolódott még 2015-ben a Gyenes Levente vezette gyömrői önkormányzat. Úgy fizettek ki közel 10 millió forintot a Weöres Sándor általános iskola fűtésrendszerének megújítására, hogy az akkor vásárolt majd négy millió Ft értékű kondenzációs kazánok azóta sem kerültek beszelésre, hollétükről biztos információval nem rendelkezünk, a kazánok az iskola tulajdonába azóta sem kerültek.

 

A kapcsolódó dokumentumok alapján a négy millió Ft-on felül pedig legalább további 900 ezer Ft-ot a kazánok beszereléséért fizetett az önkormányzat, mely a kazánok hiányában különösen kirívó. Az eset további pikantériája, hogy a 10 milliós összeget Gyenes Levente a Király-Bau építőipari Kft. részére utaltatta ár, mely cég a Gyenes által azóta gründolt  „Jó itt élni” szervezet egyik oszlopos tagjának tulajdonában áll.

 

Az előzmények ismeretében a rendőrség nyomozást lezáró döntése kirívónak tekinthető, különösen annak tükrében, hogy a milliós kazánok információink szerint azóta sem kerültek elő. A rendőri szervek eljárása újabb pofon a jóérzésű gyömrőieknek, hisz a furcsa ügylet rejtett részletei továbbra is homályban maradnak.

További híreink
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>