. Ma György napja van.
Új játékosok Gyömrőért, itt a HEGY - Választás 2014
2014-08-05 20:48:13
Új játékosok Gyömrőért, itt a HEGY - Választás 2014

Új játékosok Gyömrőért, itt a HEGY - Választás 2014

Hallott már a HEGY-ről?

 

Az elsők között regisztrált hivatalosan a Hajnal Egyesület Gyömrőért a 2014-es önkormányzati választásokra. De vajon kik ők? Ne aggódjanak nincs túl sok a nap alatt. Egy újabb civil szervezet, ami egész működését városunknak szenteli.

 

Saját weboldalukon a következőket írják magukról:

 

A Hajnal Egyesület Gyömrőért (HEGY) olyan emberekből áll, akiket a tenni akarás és városunk szenvedélyes szeretete köt össze. Olyan emberekből, akik szívvel-lélekkel vallják Hamvas Béla gondolatát.

 

„A helyet nem szabad összetéveszteni a térrel. A tér és a hely között az a különbség, hogy a térnek száma, a helynek arca van. A tér mindig geometriai ábra. A hely mindig festmény és rajz, és nincs belőle több, mint ez az egy.”

 

Kit ismerhetünk?

Két név is ismerős lehet mindenki számára, Horváth István és Hajdú András.

 

Horváth István helyi szinten a Gyömrői Ifjúsági Kör Egyesület elnöke, de a nem a sikerességéről híres politikus növendék, egy országos pártban is szerepet vállalt már.  (Jólét és Szabadság – JESZ elnök helyettes) A csúfos bukást elkönyvelő országos szervezet (0,20%) többször került országos sajtóba negatív visszhangokkal. 

 

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) másfél millió forintos bírságot szabott ki rájuk, és elterjedt, hogy az autómatricás reklámozásért is elfelejtettek fizetni, ezzel megvezetve néhány jóhiszemű polgárt. A vád nem teljesen állja meg a helyét, hiszen megbízható forrásból tudjuk, volt akinek rendezték a számlát.

 

Horváth István, Gyömrőn 2002-ben és 2006-ban Fidesz színekben indult, de nem sikerült képviselői mandátumot szereznie.

 

Hajdú András már több reményt hoz az újonnan versenybe került szervezetnek, méltán elismert lakosa városunknak. Jelenleg a Fekete István Általános Iskola és Szakiskola igazgatója. Helyi választásokon is sikerrel szerepelt és 1994 óta minden választás után bekerült az önkormányzatba, amin elindult:

 

  • 1994,  MDF, listás hely
  • 2002,  MDF, 5-ös körzet
  • 2006,  MDF, 5-ös körzet

 

Lapunk szorosan végigköveti a helyi választás eseményeit, lehetőséget biztosítva a helyi szervezeteknek, hogy minél szélesebb körben értesüljenek róluk választóik. A HEGY-nek sok sikert kívánunk a megmérettetésre!

 

Gyömrői Hírhatár

AEN

Fotó: gyomrohegy.hu

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-08-07 20:30:40

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>