. Ma Auguszta napja van.
Továbbra is marad a hideg
2018-03-18 17:02:38
Továbbra is marad a hideg

Továbbra is marad a hideg

MTI Fotó: Balázs Attila


Hétfőn több helyen várható kisebb havazás, délkeleten havas eső, néhol ónos eső is kialakulhat. A legkisebb eséllyel északnyugaton valószínű csapadék. Az északkeleti, északi szél megélénkül, ami a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten néhol hordhatja a havat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 2, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3 fok között valószínű.
    

Kedden és szerdán főként délen és keleten várható kisebb havazás, havas eső. Több helyen megerősödhet, szerdán akár viharossá is fokozódhat a szél. Kedden a leghidegebb órákban mínusz 7 és 0, szerdán mínusz 9 és mínusz 1 fok között alakul a hőmérséklet. Kedden napközben mínusz 1 és plusz 5, szerdán plusz 1-6 fok között alakulnak a csúcsértékek.
    

Csütörtökön változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem valószínű. Az északi szél megélénkül, néhol megerősödik. A minimumhőmérséklet általában mínusz 7 és mínusz 3, a szélvédett, vastag hóval borított, gyengén felhős tájakon mínusz 10 fok körül valószínű. A nappali maximumok plusz 1-6 fok között alakulnak.
    

Pénteken sok napsütés várható csapadék nélkül. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 8 és mínusz 3, a vastag hóval borított, gyengén felhős tájakon mínusz 10 fok körül valószínű. Napközben plusz 2-8 fokig melegszik a levegő.
    

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. A szél megélénkül, néhol megerősödik. A minimumhőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 1 fok között, a szélvédett, vastag hóval borított, gyengén felhős tájakon mínusz 8 fok körül valószínű. A nappali maximumok plusz 4-9 fok között alakulnak.
    

Vasárnap hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csapadék nem valószínű, de helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 7-12 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Jóllehet az autópálya-matrica évről évre költségesebb, legalább az infláció mértékével növekszik az ára, az au...
Bővebben >>