. Ma Elemér napja van.
Te mennyire úszol az árral?
2023-03-13 17:29:35
 Te mennyire úszol az árral?

Te mennyire úszol az árral?

Ez persze nem jelenti azt, hogy senki sem nézi idehaza a nagyon népszerű Pornhubot, hanem inkább azt, hogy valamiért nem alakult ki ennek a kultúrája hazánkban. Persze fontos tudni, hogy valóban csak felnőtteknek valók ezek a filmek, hiszen sokszor igazán nehéz a valóság talaján maradni, de egy tapasztalt és a saját szexualitisával tisztában lévő felnőtt fogja csak tudni helyén kezelni a dolgokat.

 

Neked mi jön be igazán?

 

Ha a statisztikákat végignézve úgy döntesz, hogy tartasz egy klassz kis estét, amikor a párod barátnőzik, akkor mindenképpen készülj fel a Pajkos Pajtás potencianövelő tablettáival, hogy valóban végig tudj nézni pár videót a tavalyi év nyertesei közül!

 

Ha buksz az animére, akkor a hentai, vagyis a rajzfilmfigurákkal történő aktus biztosan tetszeni fog, bár egyre többen rajonganak a MILF-ekért, azaz az érett, korosabb nőkért, bár idehaza a videók java részét a leszbikus szex kulcsszóra kiadott keresések alapján indították el.

 

Ha viszont nem szereted a megrendezett jeleneteket, ha frusztrál a férfiak tökéletes teste és alkarnyi hímtagja, akkor az otthon felvett, amatőr videókat ajánljuk a figyelmedbe, ott ugyanis valódi hús-vér, hétköznapi emberek nyomják a menetet, legtöbbször smink, retus és festői háttér nélkül. 

 

Valljuk be, ez azért kicsit közelebb hozza az élményt, hiszen nem minden nap veti rá magát az ember gyanútlanul a medence partján napozó háziasszonyra, mostohaanyára meg még ritkábban talán.

 

Nem kell, hogy magányos tevékenység legyen!

 

Persze simán lehet privát buli az egész, de ha a párod nyitott arra, hogy együtt mozizzatok, akkor klassz kis előjáték alakulhat belőle, ahol még jobban megismerhetitek egymás testét, sőt akár egymás vágyálmait is! Ha erre adjátok a fejeteket, akkor mindenképpen vesd be a Pajkos Pajtás Szuperhős Classic kapszuláját, mert ember legyen a talpán, aki ennyi inger hatására tovább bírja öt percnél!

 

Ha igazán belelendültök, akár saját privát videókat is rögzíthettek, hidd el izgalmas lesz a tudat, hogy forog a kamera, és izgató lesz visszanézni is! Szigorú alapszabály ugyanakkor, hogy az elkészült felvételeket bizalmasan kezelitek, adott esetben törlitek, de egyik fél sem készít a másik tudta nélkül biztonsági mentést, ahogy tovább sem küldi senki harmadik félnek. 

 

Nyilván más a helyzet, ha a Pornhubot készültök meghódítani, mert akkor az oldal szabályait követve kell cselekednetek!

 

Nem rossz!

 

Bár alapvetően rengeteg változott ez a műfaj az elmúlt évtizedekben, ez nem másnak köszönhető, mint annak, hogy a világ, és vele együtt mi emberek is változunk. Gyorsabb, pörgősebb lett minden, ám ha a helyén kezeled a jelenséget, akkor viszont akár még profitálni is tudsz belőle!

 

(x)

További híreink
A közismerten baloldali Moldova György özvegye csalódott Novák Katalinban
Puskás Katalin nem mellesleg Novák Katalin rokona.
2024-02-26 12:34:46, Hírek, Színes Bővebben
Rákay Philip szerint az elmúlt 34 év magyar filmtermésének 70 százaléka kuka
A hatmilliárdból forgatott Petőfi-film producerének elege van abból, hogy „a filmszakma állandóan görbe tükröt akar tartani a magyarok elé”.
2024-02-24 13:57:08, Hírek, Színes Bővebben
A pilisi terrorcselekménnyel csak harminc évet tévedett a Parkerdő Zrt
Denke Lajos és felesége emléktábláját nem könnyű megtalálni a Visegrádi-hegységben, talán ezért sem tűnt fel húsz évig senkinek sem, hogy a feliratozásban a Pilisi Parker...
2024-02-20 15:17:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
„Vegyük már észre, hogy helyzet van és mi helyzetben vagyunk”. Nem emlékszem, hol, kinek a szájából és a Kádá...
Bővebben >>