. Ma Emma napja van.
Te mennyire úszol az árral?
2023-03-13 17:29:35
 Te mennyire úszol az árral?

Te mennyire úszol az árral?

Ez persze nem jelenti azt, hogy senki sem nézi idehaza a nagyon népszerű Pornhubot, hanem inkább azt, hogy valamiért nem alakult ki ennek a kultúrája hazánkban. Persze fontos tudni, hogy valóban csak felnőtteknek valók ezek a filmek, hiszen sokszor igazán nehéz a valóság talaján maradni, de egy tapasztalt és a saját szexualitisával tisztában lévő felnőtt fogja csak tudni helyén kezelni a dolgokat.

 

Neked mi jön be igazán?

 

Ha a statisztikákat végignézve úgy döntesz, hogy tartasz egy klassz kis estét, amikor a párod barátnőzik, akkor mindenképpen készülj fel a Pajkos Pajtás potencianövelő tablettáival, hogy valóban végig tudj nézni pár videót a tavalyi év nyertesei közül!

 

Ha buksz az animére, akkor a hentai, vagyis a rajzfilmfigurákkal történő aktus biztosan tetszeni fog, bár egyre többen rajonganak a MILF-ekért, azaz az érett, korosabb nőkért, bár idehaza a videók java részét a leszbikus szex kulcsszóra kiadott keresések alapján indították el.

 

Ha viszont nem szereted a megrendezett jeleneteket, ha frusztrál a férfiak tökéletes teste és alkarnyi hímtagja, akkor az otthon felvett, amatőr videókat ajánljuk a figyelmedbe, ott ugyanis valódi hús-vér, hétköznapi emberek nyomják a menetet, legtöbbször smink, retus és festői háttér nélkül. 

 

Valljuk be, ez azért kicsit közelebb hozza az élményt, hiszen nem minden nap veti rá magát az ember gyanútlanul a medence partján napozó háziasszonyra, mostohaanyára meg még ritkábban talán.

 

Nem kell, hogy magányos tevékenység legyen!

 

Persze simán lehet privát buli az egész, de ha a párod nyitott arra, hogy együtt mozizzatok, akkor klassz kis előjáték alakulhat belőle, ahol még jobban megismerhetitek egymás testét, sőt akár egymás vágyálmait is! Ha erre adjátok a fejeteket, akkor mindenképpen vesd be a Pajkos Pajtás Szuperhős Classic kapszuláját, mert ember legyen a talpán, aki ennyi inger hatására tovább bírja öt percnél!

 

Ha igazán belelendültök, akár saját privát videókat is rögzíthettek, hidd el izgalmas lesz a tudat, hogy forog a kamera, és izgató lesz visszanézni is! Szigorú alapszabály ugyanakkor, hogy az elkészült felvételeket bizalmasan kezelitek, adott esetben törlitek, de egyik fél sem készít a másik tudta nélkül biztonsági mentést, ahogy tovább sem küldi senki harmadik félnek. 

 

Nyilván más a helyzet, ha a Pornhubot készültök meghódítani, mert akkor az oldal szabályait követve kell cselekednetek!

 

Nem rossz!

 

Bár alapvetően rengeteg változott ez a műfaj az elmúlt évtizedekben, ez nem másnak köszönhető, mint annak, hogy a világ, és vele együtt mi emberek is változunk. Gyorsabb, pörgősebb lett minden, ám ha a helyén kezeled a jelenséget, akkor viszont akár még profitálni is tudsz belőle!

 

(x)

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>