. Ma Emília napja van.
Találd meg az ideális kerti asztalt!
2024-07-09 13:08:50
Találd meg az ideális kerti asztalt!

Találd meg az ideális kerti asztalt!

Ahhoz, hogy kényelmesen érezzük magunkat, és minél több időt tölthessünk kint, komfortos és stílusos kerti bútorokra és kiegészítőkre lesz szükség. Minden adott, széles választékban találunk megfelelő berendezéseket, így a teraszt ma már a napplihoz hasonlóan is berendezhetjük. A kinti életnek is az étkezőasztal lehet a középpontja, e köré gyűlhet a család és a barátok, akár étkezésről, akár beszélgetésről vagy közös játékról van szó. Milyen kerti asztalt válasszunk, hogy tökéletesen megfeleljen az igényeinknek?

 

Ezeket a szempontokat mérlegeld!

 

Nem tudod, milyet válassz? Nézz körbe a Dublino Home kerti asztal kínálatában, és találd meg a számodra leginkább megfelelő modellt! Az esztétikus megjelenés mindenki számára fontos, mindenki rendelkezik róla valamilyen elképzeléssel, így a választást leginkább ez befolyásolja, azonban vannak más lényeges szempontok is. 

 

Döntés előtt tedd fel magadnak a legfontosabb kérdéseket, elsősorban azt, hogy hány személy számára szeretnél helyet biztosítani. Gondold át, hogy az életmódodtól és a szokásaidtól függően csak a szűkebb család vagy a nagyobb família és a baráti társaság ültetéséről is gondoskodni kell. Egyáltalán milyen alkalmakra, milyen célra keresel asztalt? Normál magasságú étkezőasztalra, lerakó vagy dohányzó-, esetleg bárszékhez illő magas asztalkára lesz szükséged? Milyen anyagút szeretnél?

 

Válaszd a megfelelőt!

 

Az óriási kínálatból nem egyszerű választani, stílusok, anyagok, méretek és színek tekintetében is sokféle bútor áll rendelkezésre. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei, így mérlegelni kell, számunkra melyek a legfontosabbak. 

 

A kültéri kivitel a hangulat és stílus szempontjából meghatározó darabja a teraszoknak, kerteknek, rendszerint ez áll a középpontban. Választhatunk szögletes, ovális vagy kerek, fix vagy bővíthető, normál magasságú vagy alacsony asztalokat. Sokan döntenek összeillő, komplett garnitúrák mellett, de akár külön is megvásárolhatjuk az egyes darabokat. 

 

A klasszikus fa alapanyag mellett kevesebb törődést igényelnek, így jobban megfelelnek a mai igényeknek a különféle időjárásálló és gondozásmentes alapanyagokból, műanyagból, alumíniumból készült asztalok és székek. 

 

Könnyen kezelhető kerti bútorok

 

A kültéri bútorok esetében azok az alapanyagok a kedvezőek, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a korróziónak, és összességében minimális karbantartást igényelnek. A korszerű műanyag és fém berendezések számtalan színben, formában és stílusban kaphatóak, és jellemzőik révén teljes élettartamuk alatt esztétikusak maradnak. 

 

Célszerű olyanokat választani, amelyek könnyűek, könnyen mozgathatóak, ha pedig kevés hely áll rendelkezésre vagy nem megoldható a tárolás, az összecsukható és rakásolható típusok lesznek nagyszerűek.

További híreink
Pénzért erőszakolt erdei túrák
Egy jó ideje már Magyarországon is teret nyert a hagyományos, úgynevezett: hátizsákos - bakancsos túrák pénzért való vezetése., akár belföldön akár külföldön. Sokan élnek...
2024-07-18 12:49:00, Hírek, Kultúra Bővebben
Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
Évtizedek óta várja a lakosság legnagyobb része, hogy amikor hatalomváltás adódik a politikában, akkor a törvénytelenül megszerzett anyagi javakat az új hatalom az állami...
2024-07-14 12:22:51, Hírek, Kultúra Bővebben
Itt mindenkinek elment a józan esze...?
Azért azt elvártam volna, hogy a magyar ellenzéki politikusok tiltakoznak, felhívják a nemzetközi szervezetek figyelmet arra, hogy az orbáni Magyarországon nyílt fasiszta...
2024-06-29 11:57:07, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Éveken át volt afféle útmutatóm Dosztojevszkij egyik regényhősének, a fegyenctelepen raboskodó, éjszakánként a...
Bővebben >>