. Ma Márk napja van.
Szűcs Lajos a postaládákban, plakátokon
2014-02-07 13:05:49
Szűcs Lajos a postaládákban,  plakátokon

Szűcs Lajos a postaládákban, plakátokon

A megyevezér Szűcs Lajos a postaládákban, plakátokon Gyálon, Gyömrőn, Pécelen, Vecsésen és ahogy közösségi oldalán írja, most már  ott lesz személyesen is a településeken, ezentúl nem csak papíralapon mosolyog és ígér. Ott lesz minden rendezvényen, lakodalomban, és megnyitja, átadja azt is, amihez semmi köze nincs.

 

A Fidesz ballonról ledobták a kínossá vált ballasztanyagot Pest megye 7. számú választókerületére. Azért tették ezt a csúfságot a Fidesz fajsúlyos politikusával, mert a jelenlegi választókerületében lejáratta magát, ott már nem szavaznának ilyen szücslajosokra. Pedig a választókerületben élő polgárok  sokkal többet érdemelnének, mint a Pest Megyei Közgyűlés elnökét, mert jó tetteiről alig hallhattak.

 

Szűcs Lajos (Fidesz) országgyűlési képviselőjelöltet hiába kereste bárki az elmúlt években, nem lelte, pedig 2011 októberében nem volt fűtés és meleg víz a gyömrői Teleki-kastélyban működő általános és speciális iskolában, a megyei önkormányzat tartozása miatt. A Pest Megyei Közgyűlés elnökének nem volt elég több mint ezer gyömrői lakos aláírása, amelyben kérték a település egyik legforgalmasabb - Pest megye kezelésében lévő - útjának felújítását. A megyevezér nem tett sok erőfeszítést azért sem, hogy Gyömrő járásközpont lehessen.

 

Az ócsai Szűcs Lajos neve csak onnan ismert mindenkinek, amikor az páros kiruccanást rendezett magának és tanácsnokának, Orgoványi Ágnesnek az Atlanti-óceán közepén fekvő Azori-szigetekre közpénzen. Országos hírnévre akkor tett szert - jobb híján.

 

Több napot töltött az egzotikus szigeteken közpénzen 12 fideszes megyei közgyűlési elnök és alelnök. A sokmilliárdos adósságokat felhalmozó megyék vezetői a páneurópai roma stratégiával magyarázták az utat.

 

Szűcs Lajos a botrány kirobbanása után az ATV-Egyenes Beszéd műsorában többszöri visszakérdezés után is cáfolta, hogy lett volna kísérője és egy egész ország tudhatta meg tőle, hogy nem jó hely az Azori-szigetek.

 

Aztán úgy adódott, hogy mégis volt kísérője. A Blikk ugyanis megtudta a külföldi szervezőktől, hogy Szűcs Lajost, a Pest Megyei Közgyűlés fideszes elnökét Orgoványi Ágnes külügyi tanácsadó kísérte.

 

Az ATV műsorában csak gúnyosan mosolygott az ócsai illetőségű elnök,  Havas Henrik szerint úgy nézett ki, mint Zsiga Marcell nagybátyja.

 

pj

 

Utoljára frissítve: 2014-02-07 15:33:34

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>