. Ma Márk napja van.
Strand Roadshow – Gyömrő
2014-08-05 19:21:35
Strand Roadshow – Gyömrő

Strand Roadshow – Gyömrő

Prevenciós programok Gyömrőn

 

A Monori Rendőrkapitányság munkatársai 2014. augusztus 01-jén a Strand Roadshow keretein belül prevenciós programot tartottak a gyömrői Tó Strand Fürdőn, melynek során bűnmegelőzési és baleset-megelőzési rendezvénnyel várták a gyömrői Strandon pihenésüket töltő családokat.

 

A programsorozat elsődleges célja felhívni a strandolók figyelmét a nyár veszélyeire, a biztonságos strandolásra, valamint játékos vetélkedő keretei között a lakosságot megismertetni a rendőri munkával.

 

Mi történt ott?

  • Vízi mentési és újraélesztési gyakorlat bemutatása a Mentőszolgálat képviselőinek közreműködésével. A bemutató végén a gyerekek gyakorolhatták az újraélesztést az erre a célra hozott úgynevezett ambu babán.
  • „Részeg” szemüveg viselése, melynek során alkoholos befolyásoltságot szimuláló szemüvegek segítségével próbálhatták ki, hogy mekkora veszélyt rejt magában az ittas járművezetés, de az is, ha alkoholos állapotban próbálnak úszni.
  • Vízi csúszás – sebességmérés, melynek során a strand egyik csúszdáján traffipaxszal mértük, hogy ki csúszik a leggyorsabban.
  • Rendőr activity
  • Strandröplabda „rendőrök a civilek” ellen
  • A kisebbek részére homokvárépítő-verseny
  • Kresz tesztlap töltés

 

A vízi csúszás első három helyezettje Rendőrséges feliratú fürdő lepedőt kapott ajándékba, azonban senki sem távozott üres kézzel, mivel a programban részt vevő összes gyerek apróbb ajándékokkal és nem utolsó sorban újabb élményekkel gazdagodott.

 

És ha lemaradtál:

A rendezvény 2014. augusztus 08-án 14:00 órától ismét megrendezésre kerül a vasadi Nádas Tófürdőn, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Monori Rendőrkapitányság

Gyömrői Hírhatár

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-08-05 19:59:31

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>