. Ma Béla napja van.
Sok csapadék várható a húsvéti hosszú hétvégén
2018-03-30 08:14:25
Sok csapadék várható a húsvéti hosszú hétvégén

Sok csapadék várható a húsvéti hosszú hétvégén

Pénteken kora délelőttig az Alföldön még eshet az eső, napközben viszont már csak kevés helyen fordulhat elő zápor. Rövidebb időre a nap is kisüthet.  A szél viszont élénk, délkeleten és Sopron környékén erős is lehet. A leghidegebb órákban 1-8 fok lesz. Napközben 13-20 fokig melegszik a levegő, de az Északi-középhegység térségében ennél pár fokkal hűvösebb lehet.
    

Szombaton országszerte várható eső, zápor, több helyen zivatar is kialakul. Többfelé megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik a szél. A minimumhőmérséklet 5-11, a maximumhőmérséklet 14-21 fok között alakul.
    

Vasárnap, április elsején kezdetben többfelé valószínű eső, zápor, estére mindenütt megszűnik a csapadék. A szél viszont nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-9, a legmagasabb hőmérséklet 9-14 fok között várható.
    

Húsvéthétfőn sok napütés mellett, még néhol előfordulhat zápor. Nagy területen lehet viharos a szél. A leghidegebb órákban 1-6 fok lehet. Napközben 9-16 fokig melegszik a levegő.


MTI

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista a...
Bővebben >>